Ylikerroin

Ylikerroin on avaintekijä voitollisessa vedonlyönnissä. Alla on tietoa siitä, mikä on ylikerroin ja miten sellainen löydetään. Jos suhtaudut vakavasti vetojen lyömiseen, lue Urheiluviikon opas voittavaan vedonlyöntiin.

Ylikerroin vedonlyönnissä

Ammattivedonlyöjät perustavat vedonlyöntinsä ylikertoimien etsimiseen. Ylikerroin tarkoittaa todennäköisyyteen verrattuna suhteettoman suurta kerrointa. He eivät siis aleksivalavuorimaisesti lyö vetoa aina saman yhtiön kautta ennakkosuosikin puolesta ja näin tuhoa omia mahdollisuuksiaan voittavaan vedonlyöntiin.

Esimerkkitilanne: Helsingin Jalkapalloklubin ja Turun Palloseuran välinen ottelu päättyy 40 prosentin todennäköisyydellä toisen joukkueen voittoon. 20 prosentin todennäköisyydellä peli päättyy tasapeliin.

Tässä tapauksessa reaalikertoimet, eli todennäköisyyttä täydellisesti heijastavat kertoimet, ovat HJK:lle 2,5, TPS:lle 2,5 ja tasapelille 5. Kaikki edellä mainitut kertoimet ylittävät kertoimet ovat niin sanottuja ylikertoimia, joihin voittavaan vedonlyöntiin pyrkivien kannattaa iskeä.

Alikertoimia vedonlyöjän tulee luonnollisesti taas välttää.

Miten ylikertoimia metsästetään?

Vedonlyöntitoimistot pyrkivät nekin tekemään voittoa, joten ylikertoimien löytäminen ei ole helppoa. Vedonlyöjällä on kuitenkin monia etuja vedonlyöntitoimistoon nähden. Alle on lueteltu niistä muutama:

1.) Vedonlyöjä voi seurata tiettyjä kohteita niin tarkasti, että hänellä on niistä paremmat tiedot kuin vedonvälittäjällä.

2.) Huolellisesti toimiva vedonlyöjä voi katsoa, miten asiantuntematon vedonlyöntikansa lyö kertoimeen katsomatta vetoa ennakkosuosikin puolesta, mikä johtaa siihen, että usein altavastaajan kerroin nousee ylikertoimeksi. Vedonlyöntitoimistot kun laskevat riskiänsä pienentääkseen suosikin kerrointa ja puolestaan nostavat altavastaajan kerrointa.

3.) Vedonlyöjän kannattaa vertailla eri toimistojen antamia kertoimia. Yleensä ne ovat samankaltaisia, mutta ajoittain niissä on eroja jopa niin paljon, että ne mahdollistavat arbitraasin.

Okei juttu luettu – mitä seuraavaksi?

Kun ymmärrät nyt kertoimien merkityksen, haluat tietysti avata pelitilit parhaita kertoimia tarjoaviin vedonlyöntitoimistoihin, joihin ei muuten lukeudu Veikkaus Oy.

Ylikertoimia löytyy Urheiluviikon Parhaat rahapeliyhtiöt -listauksessa olevien vedonlyöntitoimistojen kohdelistoilta. Jos haluat lukea niistä lisää ennen pelitilin avaamista ja ottaa samalla markkinoiden parhaat vetobonukset, jotka saa vain Urheiluviikon kautta, siirry lukemaan esittelyt yhtiöistä:

Mr. Green
Bethard
Fastbet
– William Hill
Betfair
Sivusto ei saatavilla 13
Redbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *