Veikkaushuone bonus

Veikkaushuone bonus oli aikoinaan yksi parhaista vedonlyöntisivustoista. Sillä oli melko standardimainen 100-prosenttinen bonus 100 euroon asti, mutta Veikkaushuone bonuksen ehdot ja säännöt olivat yksinkertaiset. Kierrätys ei ollut työlästä, päinvastoin.

Kindred Group osti Veikkaushuoneen, minkä jälkeen se sulautti VH:n omaan lippulaivabrändiinsä Sivusto ei saatavilla 2iin.

Alle on jätetty Urheiluviikon vanha arvostelu Veikkaushuoneen bonuksesta.

Veikkaushuone bonus lyhyesti

Veikkaushuone bonus tarjotaan niille, jotka tallettavat rahaa ensimmäisen kerran Veikkaushuoneelle. Bonus on 100-prosenttinen 100 euroon asti. Näin ollen parhaan mahdollisen edun saa, kun tekee 100 euron talletuksen.

Jos haluaa kokeilla Veikkaushuonetta ensin pienemmällä talletuksella, sekin onnistuu. Jos tallettaa esimerkiksi 10 euroa, saa päälle 10 euron bonuksen.

Huom! Täytä pelitilin rekisteröinnin yhteydessä Veikkaushuone bonuskoodi VEIKKAUSHUONE100 kohtaan, jossa lukee kampanjakoodi.

Veikkaushuoneen bonus tulee luonnollisesti käyttää vedonlyöntiin. Se tulee kierrättää vähintään seitsemän kertaa minimikertoimella 1,80 ennen kuin rahaa pääsee kotiuttamaan.

Veikkaushuone bonus säännöt ja ehdot vaativat, että bonus tulee pelata 60 päivän kuluessa. Aikaa on siis ruhtinaallisesti.

Tällainen on sivuston ilmaisveto

Kun asiakas testaa Veikkaushuoneen mobiilivedonlyöntiä, saa hän 10 euron ilmaisvedon.

Ilmaisvedon saa kun menee ensin Bonukset-sivulle ja kirjoittaa sen jälkeen koodiksi HUIPPU10. Kun sen jälkeen lyö vetoa mobiililaitteella vähintään 20 eurolla ja minimikertoimella 1,30, niin saa 10 euron ilmaisvedon, jonka voi pelata mobiililaitteella.

Veikkaushuone ilmaisveto napsahtaa pelitilille sen jälkeen, kun yllä mainittu veto on ratkennut. Sillä, osuuko kyseinen veto vai ei, ei ole merkitystä.

Huomaathan, että 10 euron ilmaisveto tulee käyttää kokonaisuudessaan yhteen kohteeseen, jonka kerroin on ainakin 1,50.

Ilmaisvedon voitot pitää kierrättää kolmesti minimimertoimella 1,50 ennen kuin ne voi kotiuttaa. Kierrätykseen on aikaa seitsemän päivää.

Ilmaisvetoa ei voi käyttää aasialaisessa Tasoitusvedossa, yli vai alle –vedonlyönnissä tai ns. outright-vedossa. Kaikkiin muihin vedonlyöntimuotoihin, kuten esimerkiksi Pitkävetoon, sen voi kuitenkin käyttää.

Kun ottaa huomioon, että ilmaisvedon saa noin hyvillä ehdoilla, kannattaa siihen ehdottomasti tutustua – etenkin, kun ottaa huomioon, että Veikkaushuoneella on luonnollisesti oikeus lopettaa ilmaisvedon tarjoaminen.

Veikkaushuone bonuskoodi – tarvitaanko sellaista?

Kyllä, Veikkaushuone bonuskoodi on käytössä, joten parhaat Veikkaushuone bonukset saavat ne, jotka käyttävät niitä.

Veikkaushuoneen ystävällinen henkilökunta antanee parhaan mahdollisen bonuksen myös siinä tapauksessa, että bonuskoodi on unohtunut täyttää. Ylimääräiseltä hässäkältä kuitenkin selviää, kun laittaa bonuskoodin oikealle paikalle heti alkuunsa.

Kuten yllä on mainittu, kun rekisteröi itselleen pelitilin, Veikkaushuone kysyy, onko rekisteröijällä kampanjakoodia. Siihen tulee kirjoittaa VEIKKAUSHUONE100.

Mitä tulee riskittömään mobiilivetoon, sen bonuskoodista ei tarvitse huolehtia pelitilin avaamisen yhteydessä. Sen tosiaan saa, kun menee pelitilin avaamisen jälkeen Bonukset-sivulle ja kirjoittaa bonuskoodiksi HUIPPU10.

Muista nämä, kun käytät Veikkaushuone bonuksia

  • Veikkaushuone bonukset ja ilmaisvedot ovat tarjolla vain niille, jotka tallettavat ensimmäistä kertaa sivuston vedonlyöntiin.
  • Veikkaushuoneen bonus pitää kierrättää seitsemän kertaa vähimmäiskertoimella 1,80 ennen kuin talletuksen, bonuksen ja voiton pääsee kotiuttamaan. Kierrätystä voi seurata Veikkaushuoneen sivustolla oman pelitilin kohdassa bonukset.
  • Bonuksen kierrättämiseen on aikaa 60 päivää.
  • Ilmaisveto pitää käyttää kokonaan yhteen kohteeseen, jonka kerroin on ainakin 1,50. Ilmaisvedon voitot pitää kierrättää kolme kertaa minimikertoimella 1,50 ennen rahojen kotiuttamista.
  • Ilmaisvedon voitot pitää kierrättää 7 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta.

Veikkaushuone bonuksen saa bonuskoodilla VEIKKAUSHUONE100. Ilmaisvedon saa bonuskoodilla HUIPPU10.

Esittely, kokemuksia ja muuta mielenkiintoista

Tältä sivustolta löytyy paljon muutakin asiaa Veikkaushuoneesta, ei pelkästään asiaa Veikkaushuoneen bonuksesta. Jos ne kiinnostavat, kannattaa lukea jutut:

Haluatko kysyä tai kommentoida jotain? Sana on vapaa alla olevassa laatikossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *