Vedonlyöntivihjeet & veikkausvinkit – lue ja opi vedonlyönnistä!

Urheiluviikko julkaisee Suomen parhaat ilmaiset veikkausvihjeet. Niitä pääsee lukemaan edellä olevaa linkkiä klikkaamalla.

Ei ole ihme, että vedonlyöntivihjeet, tai tuttavallisemmin veikkausvinkit, kuuluvat nykyään moneneri julkaisun peruskauraan, sillä on erittäin tärkeää, että vedonlyöjällä on hyvää tietoa vedonlyöntinsä tueksi ennen pelipäätöstä.

Vedonlyöntivihjeet eri lajeihin

Urheiluviikko julkaisee sivustollaan veikkausvinkkejä moniin eri lajeihin. Mitä tärkeämpi pelikohde suomalaisen vedonlyöjän näkökulmasta, sitä todennäköisemmin Urheiluviikosta löytyy vihje siihen.

Lätkä on suomalaisten äidinmaidossa, kuulee usein sanottavan. Totta tai tarua, mutta fakta on, että vedonlyönti jääkiekosta on ainakin suomalaisille tuttua puuhaa. Urheiluviikosta löytyy monia eri tekstejä, kuten vihjeet Liigaan ja vihjeet NHL:ään.

Vaikka jääkiekko on Suomen ykköslaji nyt ja luultavasti tulee olemaan sitä jatkossakin, kuningaslaji jalkapallo tekee tuloaan koko ajan. Näin ollen Urheiluviikosta löytyy oppaita myös niiden vedonlyöntivihjeiden lukemiseen:

Jalkapallon Mestarien liiga on mielenkiintoinen sarja, sillä voimasuhdevertailu on hyvin vaikeaa. Lue, mitä Mestarien liiga -vihjeissä pitää muistaa.

Englannin Valioliiga on erittäin suosittua futisfanien ja vedonlyöjien keskuudessa. Kannattaakin lukea, mitä Valioliiga-vihjeissä pitää ottaa huomioon.

Suomifutis ei ole vuosien varrella juurikaan hurmannut, mutta vedonlyöntimielessä se on mielenkiintoinen sarja. Lue tietopaketti: vihjeet Veikkausliigaan.

Oletko “jenkkipesisfani”, eli seuraatko baseballin MLB-sarjaa? Jos vastaus on kyllä, lue seuraavasta linkistä, mitä tulee muistaa baseballin MLB-vihjeitä lukiessa.

Ketkä laativat Urheiluviikon veikkausvinkit?

Urheiluviikossa julkaistaan tunnettujen ex-urheilijoiden sekä ammattimaisesti vedonlyöntiin suhtautuvien vihjeitä jalkapalloon, jääkiekkoon, nyrkkeilyyn, tennikseen ja ajoittain myös muihin lajeihin. Lisäksi Urheiluviikko taustoittaa vinkkejä kattavasti.

Vedonlyöntivihjeet annetaan usein 1X2-kohteisiin, eli pelimuotoon, joka Suomessa tunnetaan nimellä Pitkäveto, mutta ajoittain Urheiluviikko jakaa vinkkejä myös muihin vedonlyöntimuotoihin.

Missä vinkit kannattaa käyttää?

Ehkäpä tärkein vedonlyöntiin liittyvä tieto jää monelta kertomatta: parhaatkaan vedonlyöntivihjeet eivät pitkässä juoksussa tuota, jos vedonlyöjä ei pelaa yhtiössä, joka tarjoaa herkullisia kertoimia ja kattavasti erilaisia kohteita.

Voittava vedonlyönti nimittäin pohjautuu siihen, että veikkausvinkit käytetään parhaisiin mahdollisiin kertoimiin, eikä vain siihen, mikä sattuu olemaan tarjolla.

Sivusto ei saatavilla 2
Sivusto ei saatavilla 2 on valittu useasti Euroopan parhaaksi vedonlyöntitoimistoksi. Myös yhtiön live-vedonlyönti on palkittu. Kun tähän vielä lisätään huikeat kampanjat, joita Sivusto ei saatavilla 2 asiakkailleen tarjoaa, voi sitä huoletta suositella.

Sivusto ei saatavilla 6
Sivusto ei saatavilla 6 on yksi Sivusto ei saatavilla 5 Groupin vedonlyöntisivustoista. Sivusto ei saatavilla 6 on taattua laatua, eikä se ole millään osa-alueella huono. Siihen kannattaa ehdottomasti tutustua.

Sivusto ei saatavilla 7
Moni suomalaisille suunnatuista vedonlyöntivihjeistä annetaan juuri Sivusto ei saatavilla 7ille. Sivusto ei saatavilla 7 on Sivusto ei saatavilla 6n tavoin osa Sivusto ei saatavilla 5 Groupia. Yleensä Sivusto ei saatavilla 7in, Sivusto ei saatavilla 6n ja Sivusto ei saatavilla 5.comin kertoimet ovat samat, mutta välillä niissä on pieniä eroja. Siksi pelitili kannattaakin avata niihin kaikkiin.

Sivusto ei saatavilla 5
Sivusto ei saatavilla 5 Groupin lippulaiva on Sivusto ei saatavilla 5. Sivusto ei saatavilla 5 on saanut monia tunnustuksia rahapelialalla, eikä syyttä. Sen vedonlyöntiin tarjoamat mahdollisuudet ovat huipputasoa.

Sivusto ei saatavilla 9
Sivusto ei saatavilla 9 on Suomessa vähemmän tunnettu rahapeliyhtiö, mutta maailmalla se on tunnettu tekijä. Sivusto ei saatavilla 9 on kertoimiensa puolesta melkein yhtä hyvällä tasolla kuin edellä mainitut peliyhtiöt.

Sivusto ei saatavilla 13
Sivusto ei saatavilla 13 on rahapelialan jättiläinen, joten sen on helppo tarjota kovia kertoimia. Sivusto ei saatavilla 13:lle voi myös kiskoa isoja vetoja. Sivusto ei saatavilla 13 on erittäin hyvä valinta niille, jotka lyövät paljon vetoa futiksesta.

Redbet
Redbetillä on alhaiset panoskatot, mutta usein yhtiö antaa lähes hulluja kertoimia. Ja mikä parasta, niitä saa ennakkosuosikeille. Näin ollen vedonlyöntivihjeet, jotka puoltavat ennakkosuosikkeja, kannattaa monesti hyödyntää Redbetillä.

Sivusto ei saatavilla 4
Sivusto ei saatavilla 4 on nettivedonlyönnin pioneereja. Monet veikkausvinkit onkin suunnattu Sivusto ei saatavilla 4in sivustolle – mutta se ei ole toiminnaltaan samaa tasoa esim. Sivusto ei saatavilla 2in kanssa. Sivusto ei saatavilla 4 on kuitenkin kelpo rahapelisivusto, joka tarjoaa hienoja mahdollisuuksia vedonlyöntiin.

Sivusto ei saatavilla 10!
Sivusto ei saatavilla 10! on moderni rahapelisivusto. Sivusto ei saatavilla 10! bonus on markkinoiden huipputasoa, joten etenkin aloittelijoille se on oiva valinta. Kokeneemmille veikkaajille Sivusto ei saatavilla 10! ei ole alhaisten panoskattojen takia hyvä valinta.

Mitä muuta vihjeiden lisäksi?

Urheiluviikko julkaisee päivittäin myös paljon muutakin kuin veikkausvinkkejä. Urheiluviikosta löytyy uutisia, haastatteluja ja muita tekstejä jalkapallosta, jääkiekosta, nyrkkeilystä, moottoriurheilusta ja ajoittain myös muista lajeista.

Lukijoiden lisäksi myös suomalaiset tiedotusvälineet seuraavat tarkasti Urheiluviikon uutisia. Urheiluviikon tekstejä ovat siteeranneet lähes kaikki suurimmat suomalaismediat.

Jos haluat antaa oman kommenttisi johonkin vedonlyöntivihjeesi tai johonkin uutiseen, voit kommentoida Urheiluviikon uutisia vapaasti. Ainoa, mitä vaaditaan on nimimerkki, email-osoite ja itse kommentti.

Teksti päivitetty 23.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *