Vedonlyöntisivustot 2021: Vertailussa parhaat vedonlyöntisivut netissä

Vedonlyöntisivustot

Tässä artikkelissa käymme läpi netin parhaat vedonlyöntisivustot 2020. Alta löydät itsellesi sopivan vedonlyöntisivun, jolla pelaaminen on taatusti hauskaa sekä parhaimmillaan erittäin tuottavaa.

Parhaat vedonlyöntisivustot 2021

Alla on Urheiluviikon Netin Parhaat vedonlyöntisivustot 2020 -listaus, olkaa hyvät.

TOP 7 Parhaat Vedonlyöntisivustot 2020 Netissä

1
Bonus
100 % 100 € asti
2
Bonus
100 % 100 € asti
3
Bonus
100 % 100 € asti
4
Bonus
100€ ilmaisveto
5
Bonus
100 % 300 € asti
6
Bonus
100 % 50 € asti
7
Bonus
100 % 50 € asti

Urheiluviikon ”Top 7 parhaat Vedonlyöntisivustot Netissä” -listalle pääsevät vain tällä hetkellä asiakkaitaan todella parhaiten palvelevat vedonlyöntisivut. Listaa päivitetään jatkuvasti, joten jos joku vedonlyöntisivusto alkaa lipsumaan, putoaa se pois listalta.

Kuinka pääset pelaamaan vedonlyöntisivulla? Lue ohjeet vedonlyöntisivustolle rekisteröitymiseen.

Mistä tunnistaa parhaat vedonlyöntisivustot?

Alla on yleisesti pelaajien arvostamat kriteerit vedonlyöntisivuille. Tällä sivulla esitelty vedonlyöntisivustojen vertailu pohjautuu alla oleviin kriteereihin.

Kertoimet erottavat parhaat vedonlyöntisivut heikommista

Kertoimet tulevat monelle päällimmäisenä mieleen vedonlyöntisivustojen vertailussa – ja aivan oikeutetusti. Kertoimilla on aivan tajuton merkitys vedonlyöntimenestyksellesi.

Havainnollistetaan hieman kertoimien vaikutusta. Otetaan vertailuun Suomessa monopolin alaisuudessa toimiva Veikkaus sekä muutamia kansainvälisiä vedonlyöntisivustoja.

Tässä ovat Veikkauksen kertoimet ja palautusprosentit Mestarien liigan otteluihin 21.-22.10.2020. Ne on järjestetty palautusprosentin mukaan. Kertoimet on poimittu illalla 19.10.2020.

Vedonlyöntisivusto Veikkauksen kertoimet Mestarien liigaan 21.-22.10.2020 taulukkomuodossa

Parhaat palautusprosentit olivat siis hitusen yli 91 %. Se ei valitettavasti ole lähellekään riittävä taso, varsinkaan näin isossa ja kilpaillussa turnauksessa kuin Mestarien liiga.

Vertaillaan kertoimia kansainvälisten vedonlyöntisivustojen kertoimiin. Alla ovat Veikkauksen lisäksi Sivusto ei saatavilla 2in, Sivusto ei saatavilla 10!:n ja Sivusto ei saatavilla 6n kertoimet Manchester City vs. Porto -otteluun.

Vedonlyöntisivustojen vertailu kertoimista Manchester City - Porto 22.10.2020

Olisimme voineet poimia Manchester City – Porto -matsin sijaan minkä tahansa muunkin pelin ja tulos olisi näyttänyt samalta. Tasoero Veikkauksen ja kansainvälisten vedonlyöntisivustojen kertoimien välillä oli vähintään tätä tasoa joka pelissä.

Pelasit mitä tahansa merkkiä (1,X tai 2), niin löysit sille merkittävästi paremman kertoimen muualta kuin Veikkaukselta.

(Tämän artikkelin tarkoitus ei ole sinänsä ottaa Veikkausta tikun nokkaan. Netistä löytyy monia muitakin huonoja vedonlyöntisivustoja. Veikkaus on kuitenkin suomalaisille hyvin tuttu ja sitä käytetään edelleen paljon, vaikka vedonlyöjille löytyisi paljon parempiakin koteja, joten sitä on luonnollista käyttää esimerkkinä.)

Tässä tulee kuitenkin todellinen herkkupala. Yhdistä yllä olevat kolme yhtiötä, ota niistä parhaat kertoimet ja katso mitä tapahtuu palautusprosentille.

Vedonlyöntisivustojen parhaat kertoimet yhdistettynä Manchester City - Porto -otteluun.

Olet jo melko lähellä 100 prosentin palautusta. Ei ole lainkaan ennenkuulumatonta, että yhdistämällä eri yhtiöitä, löydät arbitraasin eli palautuksesi on yli 100 %. Silloin tienaat automaattisesti rahaa lyömällä vetoa jokaisen merkin puolesta.

Tässä on vertailu edellä mainituista Veikkauksen Top 3 -kohteista verrattuna kansainvälisten vedonlyöntisivustojen yhdistettyihin palautusprosentteihin. Kansainvälisistä toimijoista olemme valinneet vain neljä yhtiötä: edellä mainitut kolme yhtiötä + Sivusto ei saatavilla 13. Jos toimijoita olisi kaivettu lisää, olisi palautusprosentti kasvanut entisestään.

Netin vedonlyöntisivustot: Veikkaus vs. kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt kertoimineen

Kansainvälisten vedonlyöntisivustojen kertoimet menivät parhaalla tavalla ristiin Manchester City – Porto -ottelussa, mutta myös Ajax – Liverpool -matsi tarjosi mehukkaan 99,0 palautusprosentin.

FC Midtjylland – Atalanta -pelissä kansainväliset toimijat olivat melko yhtämielisiä seurojen voimasuhteista, minkä takia niiden yhdistelty palautusprosentti ei noussut paljoa niiden yksittäisiä palautusprosentteja korkeammaksi.

No onko sillä lopulta kuinka suuri merkitys, jos palautusprosentti on 99,5 eikä 91,2? Erotushan on vain muutama prosentti. Kannattaako nähdä vaiva ja avata pelitiliä muualle vai jatkaisiko sitä vain Veikkauksen asiakkaana?

Ero voi tuntua vain parilta hassulta prosentilta, mutta se on kaikkea muuta. Havainnollistetaan sitä seuraavalla tavalla.

Mitä käy, jos sijoitat näillä palautusprosenteilla ottelussa jokaiselle merkille (1, X ja 2) tasapainotetut panokset ja toistat saman seuraavissa peleissä? Menetät tietenkin rahaa, koska palautus on alle 100 prosenttia, mutta seurataanpa millä tahdilla pelikassasi hupenisi.

Pelikassan kehitys vedonlyöntisivuilla (Veikkaus vs. kansainväliset vedonsivustot)

Alkukassasi on 100 euroa.

 • Ensimmäisen kierroksen jälkeen sinulla on kansainvälisillä vedonlyöntiyhtiöillä 99,50 euroa jäljellä. Veikkauksella sinulla on 91,20.
 • Toisella kierroksella sinulla on kansainvälisillä vedonlyöntiyhtiöillä 99,00 euroa ja Veikkauksella 83,17 euroa.

Kuinka monta kierrosta saat pelata kansainvälisillä vedonlyöntisivuilla ennen kuin pelikassasi on samalla tasolla kuin se on Veikkauksen asiakkaana jo toisella kierroksella eli 83,17 euroa? Saat pelata 37 kierrosta! Peräti 37 kierrosta verrattuna Veikkauksen kahteen kierrokseen!

Millä tasolla pelikassasi on vastaavasti Veikkauksella 37 kierroksen jälkeen? Sinulla on silloin ainoastaan 3,63 euroa jäljellä.

Entä kuinka monta kierrosta saat pelata kansainvälisillä vedonlyöntisivustoilla ennen kuin pelikassasi on sillä tasolla kuin Veikkauksella 37 kierroksen jälkeen? Vastaus: yli 660 kierrosta. Siinä vaiheessa Veikkauksen pelikassasi on huvennut kokonaan pois jo noin 600 kierrosta sitten.

Yllä oleva kuvaaja näyttää, kuinka pelkästään Veikkauksen asiakkaana pelaavan vedonlyöjän kassa lähtee dramaattiseen laskuun todella nopeasti, kun taas kansainvälisillä vedonlyöntisivuilla kertoimia shoppaavan vedonlyöjän kassan lasku on varsin kevyttä.

Sama ottelu, eri kertoimet eri vedonlyöntisivustoilla
Sama ottelu, eri kertoimet. Valitse vedonlyöntisivusto viisaasti.

Tässä vaiheessa on tietenkin paikallaan kysyä, kuka hullu lyö vetoa aina jokaiselle merkille panokset latoen ja seuraa vierestä pelikassansa hidasta (tai Veikkauksen kohdalla erittäin nopeaa) kuihtumista pois? Eihän otteluista saa edes viihdearvoa, jos ei ole vetojen kannalta mitään väliä, miten ottelu päättyy.

Palataanpa yllä olevaan Manchester Cityn ja Porton väliseen otteluun. Se päättyi Cityn 3-1-voittoon.

Citylle paras kerroin Veikkauksella oli 1,23 ja Sivusto ei saatavilla 10!:lla 1,30. Jälleen erotus saattaa vaikuttaa pieneltä, vain muutamia desimaaleja.

Oletetaan seuraavaksi, että olet voitollinen vedonlyöjä. Lasket, että ottelu päättyy kotivoittoon 85 prosentin todennäköisyydellä ja huomaat, että Sivusto ei saatavilla 10! antaa sille 1,30-kertoimen ja Veikkaus 1,23 (kuten Manchester City – Porto -ottelussa oli). Molemmat ovat ylikertoimia, sillä kotivoiton kerroinraja on 1,18.

Oletetaan myös, että löydät vastaavia tilaisuuksia yhteensä 250 kappaletta.

Simuloidaan seuraavaksi kahden pelaajan (Sivusto ei saatavilla 10!-betsaajan ja Veikkaus-betsaajan) pelikassojen kehitys.

Kuten jokaisesta simulaatiosta huomaat, Sivusto ei saatavilla 10!:lla päädyt selvästi korkeammalle kuin Veikkauksella. Ei ole matemaattisesti mahdollista, että parempia kertoimia pelaamalla saisit huonomman tuloksen kuin Veikkauksen kertoimilla.

Maksimissaan tulos voi olla yhtä huono, jos häviät kaikki vetosi.

(Yllä olevassa kuvassa Sivusto ei saatavilla 10!:n alkukassa on laitettu viisi euroa suuremmaksi, koska muuten viivat olisivat päällekkäin, eikä niistä näkyisi kuin yksi)

Yhdenkin vedon osuessa, paremman kertoimen vedonlyöntisivustot jyräävät Veikkauksen. Kuten simulaatioista huomaat, mitä enemmän osumia tulee, sitä suuremmaksi ero vedonlyöntiyhtiöiden välillä repeää.

Jos kaikki vetosi osuvat, kassan kehitys näyttää tältä.

Vedonlyöntisivustojen vertailu Sivusto ei saatavilla 10! vs. Veikkaus voittavat vedot

Mitä olisi tapahtunut, jos olisimme laskeneet saman, mutta Manchester City vs. Porto -matsin vierasvoiton kertoimilla, eli Sivusto ei saatavilla 2in 12,00 ja Veikkauksen 9,00.

Kuvio olisi näyttänyt käytännössä samalta, mutta Y-akseli olisi muuttunut vain isommaksi. Toisin sanoen euromääräinen ero pelikassoissa kasvaa entistä suuremmaksi.

(Tietenkään ei ole odotettavissa, että voittoja tulisi kappalemääräisesti yhtä paljon isokertoimisissa kohteissa kuin pienikertoimisissa, mutta kuvion tarkoitus on vain havainnollistaa matematiikkaa eri vaihtoehtojen välillä.)

Vedonlyöntisivustojen vertailu Sivusto ei saatavilla 2 vs. Veikkaus

Mitä isommalla panoksella pelaat, sitä enemmän kerroin vaikuttaa pelikassasi kehitykseen. Kuvio näyttää edelleen samalta, mutta y-akseli on vielä suurempi ja siten myös euromääräinen erotus paremman ja huonon yhtiön välillä on suurempi.

Ja mitä pidemmälle ajanjaksoa venyttää, sitä isommaksi ero Veikkauksen ja parempia kertoimia tarjoavan vedonlyöntitoimiston välillä kasvaa. Yhden pelin jälkeen ero on pari euroa (tässä tapauksessa kolme (12-9)), mutta pitkällä aikavälillä se on jo satoja euroja.

Parhaat vedonlyöntisivustot tulvivat vetokohteita

Monelle vedonlyönnin suola on se, kun saa tutkia eri vetokohteita ja valita siitä kohteiden valtamerestä itselleen jonkun, mitä jännittää ottelun ajan. Vedonlyöntisivusto, jolla on vain pari kohdetta valittavanaan, on harmaa ja ankea näky.

Kiinnostaako sinua jokin eksoottisempi laji tai jonkin aladivisioona? Entä haluatko lyödä vetoa muustakin kuin vain Pitkävedosta?

Etenkin viihdepelaajat arvostavat isoa kasaa eri vetomuotoja, mutta myös voittoihin tähtäävät pelaajat saavat selvää rahallista hyötyä isosta vetovalikoimasta.

Usein eri vetomuodot korreloivat keskenään, joten niitä voi yhdistellä itselle mieluisasti ottelun vetoja suunnitellessa. Ajoittain voit löytää jopa arbitraasin. Vaikka arbitraasia ei löytyisikään, tarjoaa isompi vetovalikoima kiistatta parempia mahdollisuuksia löytää ylikerroin.

Tai ilmaistaan asia näin: muut muuttujat pidettynä ennallaan, ei suuremmasta vetovalikoimasta ole ainakaan haittaa.

Pelissä riittää säpinää. Riittääkö vedonlyöntisivustolla?
Pelissä riittää säpinää. Riittääkö vedonlyöntisivustolla?

Vedonlyöntisivustoista etenkin Sivusto ei saatavilla 2 on tunnettu järisyttävän suurista vetovalikoimistaan. Otetaan esimerkki jälleen jo aiemmin mainituista Mestarien liigan peleistä. Alla on Sivusto ei saatavilla 2in ja Veikkauksen kohdevalikoimat otteluihin.

(Listat poimittu eri päivänä kuin yllä kertoimien yhteydessä olevat listat, joten otteluiden kertoimet ovat vaihdelleet yllä olevista esimerkeistä)

Sivusto ei saatavilla 2illa pelattavaa on sadoittain ottelua kohti. Ajax – Liverpool -matsiin on tarjolla peräti 450 eri kohdetta.

Veikkauksella on tarjolla alle kymmenesosa Sivusto ei saatavilla 2in kohteista. Ajax – Liverpool -matsiin tarjolla on yhteensä 37 kohdetta.

Vedonlyöntisivusto Veikkaus ja pelikohteet Mestarien liiga 21.10.2020

Viihdemielessä lienee täysin selvä, että Sivusto ei saatavilla 2 lyö heikommat yhtiöt täysin. Edellä mainituissa otteluissa Veikkaus tuskin tarjoaa yhtään vetokohdetta, mitä Sivusto ei saatavilla 2 ei tarjoaisi (+ vielä paremmilla kertoimilla).

Parhaat vedonlyöntisivustot omaavat myös hyvät kattaukset Suomessa kiinnostaviin lajeihin aladivisioonineen. Tällä osa-alueella Veikkaus on yleensä hyvin hereillä, mutta myös parhailla kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla on vähintään yhtä kattavasti pelattavaa suomalaiseen makuun.

Miten vetokohteiden lukumäärä sitten vaikuttaa mahdollisiin tuottoihin?

Oletetaan, että sinun täytyy kahlata keskimäärin 10 kohdetta läpi ennen kuin löydät mielestäsi tuottavan vedon. Kuinka monta kertaa enemmän paikkoja tuottavien vetojen löytämiselle on Sivusto ei saatavilla 2illa kuin Veikkauksella? Jos kohteita on 10 kertaa enemmän, on sinulla myös 10 kertaa enemmän paikkoja löytää maukkaita ylikertoimia.

Asiaa voi miettiä myös näin päin: Veikkauksella sinun tarvitsee tehdä analyysiä kymmeneen eri peliin, jotta löydät yhtä monta kohdetta kuin yhteen peliin Sivusto ei saatavilla 2ille.

Alla olevassa kuviossa laskettu kuinka monta tuottavaa kohdetta voit olettaa löytäväsi yhtä peliä kohti seuraavilla ehdoilla:

 • Yhden kohteen todennäköisyys olla tuottava on 10 prosenttia
 • Veikkaus tarjoaa otteluun 37 kohdetta
 • Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa otteluun 370 kohdetta

Jos selaisit kaikki kohteet tarkasti läpi, löytäisit 74 prosentin todennäköisyydellä

 • Veikkaukselta 2-5 tuottavaa kohdetta.
 • Sivusto ei saatavilla 2illa 31-43 tuottavaa kohdetta

Kaikista todennäköisimmin (kuvion korkein kohta) löytäisit

 • Veikkaukselta 3 tuottavaa kohdetta
 • Sivusto ei saatavilla 2ilta 37 tuottavaa kohdetta (eli saman verran, mitä Veikkaus tarjoaa kohteita yhteensä koko peliin)

Yllä olevassa kuviossa on haluttu kuvastaa kohteiden lukumäärän vaikutusta, kun vedonlyöntisivustojen oletetaan olevan muuten samanlaisia ja eri vetokohteiden ei uskota korreloivan keskenään. Nämä oletukset eivät käytännössä pidä kuitenkaan paikkaansa.

Kuten kertoimien yhteydessä kävi ilmi, vedonlyöntisivustot eroavat toisistaan erittäin reippaasti myös palautusprosenteilla mitattuna.

Aiemmin katsoimme Veikkauksen pelien palautusprosentit Mestarien liigan matseihin ja valitsimme niistä parhaimmistoon kuuluvan Manchester City vs. Porto -ottelun. Sitten katsoimme samaan otteluun Sivusto ei saatavilla 2in palautusprosentin. Muistin virkistykseksi tulos on alla:

 • Sivusto ei saatavilla 2 97,6 %
 • Veikkaus 91,2 %

On tietenkin täysin selvää, että Sivusto ei saatavilla 2in palautuksella tuottavia vetokohteita löytyy selvästi enemmän kuin Veikkauksen. Jos yhdistetään kertoimet ja vedonlyöntikohteiden lukumäärä, niin mitä tapahtuu tuottavien kohteiden lukumäärälle? Sivusto ei saatavilla 2in etumatka kasvaa entisestään.

Seuraavassa on havainnollistettu palautusprosentin vaikutusta yhteen vetokohteeseen.

Kuvitellaan, että kotijoukkueen voiton ”oikea” todennäköisyys ottelussa olisi 40 prosenttia. Vedonlyöntisivusto ei tietenkään tiedä sitä kertoimia asettaessaan, mutta oletetaan, että se arvioi asian keskimäärin oikein.

Tilastotiede-boksi:

Tilastotieteiden termeillä vedonlyöntisivustot ovat siis ulkoisesti tarkkoja, mutta niiden sisäinen tarkkuus ei ole täydellinen.

 • Ulkoinen tarkkuus tarkoittaa käytännössä sitä, että vedonlyöntitoimistojen arvioiden keskiarvo on lähellä oikeaa eli 40 prosenttia.
 • Sisäinen tarkkuus tarkoittaa puolestaan sitä, kuinka laajalle alueelle arviot hajautuvat. Täysin sisäisesti tarkat arviot osuisivat aina samaan kohtaan, eikä kuviossa olisi kuin yksi palkki, tässä tapauksessa tasan 40 prosentin kohdalla.

Alla on kuvio, jossa on vedonlyöntisivuston todennäköisyysarviot tämän tyyliseen otteluun. Kuten huomaat, arviot keskittyvät 40 prosentin kohdalle. Joskus yhtiö arvioi vastaavassa pelissä kotijoukkueen voiton sitä todennäköisemmäksi (yli 40 prosenttia) ja joskus epätodennäköisemmäksi (alle 40 prosenttia).

Vedonlyöntisivuston todennäköisyysjakauma kuviomuodossa.

Lisätään kuvioon punainen viiva reaalikertoimen eli 40 prosentin todennäköisyysarvion kohdalle.

Jos yhtiö arvioi voiton sitä todennäköisemmäksi (viivan oikealle), tarjoaa se kohteelle alikertoimen. Jos se taas arvioi voiton epätodennäköisemmäksi (viivan vasemmalle puolelle), löytyy kohteelle ylikerroin, mikä kannattaa poimia vedonlyöntiin.

Kuvio, jossa viiva osoittaa vedonlyöntisivustojen alikertoimet ja ylikertoimet.

Tämän vedonlyöntisivuston kohdalla vastaaviin otteluihin tarjotuista kertoimista on:

 • 47 prosenttia alikertoimia
 • 10 prosenttia reaalikertoimia
 • 43 prosenttia ylikertoimia

Vedonlyöntisivusto on kuitenkin epävarma omista arvioistaan ja laittaa katteen omaan todennäköisyysarvioonsa. Kate tarkoittaa käytännössä, että yhtiö laskee palautusprosenttinsa alle 100 prosenttiin.

Alla olevassa esimerkissämme kate on kuusi prosenttia (eli palautusprosentti on 94 %). Katteen lisäämien näkyy koko kuvion siirtymisenä oikealle.

Jos vedonlyöntisivu arvioi aiemmin tapahtuman 40 prosentin todennäköiseksi, nyt sen arvio samalle tapahtumalle on 46 prosenttia. Siten tarjottu 2,50-kerroin (40 prosentin arviolla) vastaavasti pienenee 2,17-kertoimeksi (46 prosentin arvio).

Vedonlyöntisivustot laittavat katteen todennäköisyysarvioihinsa.

Näitä katteella varustettuja todennäköisyysarvioita vedonlyöntisivusto käyttää yleisölle tarjoamiensa kertoimien pohjana. Kate huomioiden ylikertoimien jakauma on muuttunut aiemmasta. Nyt tarjolla on:

 • 92 prosenttia alikertoimia
 • 2 prosenttia reaalikertoimia
 • 6 prosenttia ylikertoimia

Mitä suurempi kate on, sitä vähemmän tilaisuuksia ylikertoimien löytämiseen löytyy. Tämä yhdistettynä vähäiseen kohdevalikoimaan alkaa olla jo tappava yhdistelmä.

Minkä takia vedonlyöntisivustot eivät sitten laita vain mahdollisimman suurta katetta pelikohteisiinsa ja ota varmoja voittoja? Yhtiöt haluaisivat tehdä niin, mutta kilpailullisilla markkinoilla asiakas huomaa toisella vedonlyöntisivustolla pienemmän katteen (eli paremman kertoimen) ja siirtyy sen asiakkaaksi.

Vain yhtiöt, jotka ovat suojattu kilpailulta (kuten esimerkiksi Veikkaus oli käytännössä pitkään), voivat tarjota heikkoja kertoimia. Kilpailullisella markkinalla tällaiset yhtiöt eivät pärjää ja kuolevat pois.

Katsotaanpa, miltä yllä olevat kuviot näyttäisivät Sivusto ei saatavilla 2in ja Veikkauksen palautusprosenteilla.

Vedonlyöntisivusto Sivusto ei saatavilla 2 todennäköisyysarvioineen

Sivusto ei saatavilla 2in palautusprosentilla 97,6 % tulos näyttäisi tältä:

 • 22 % ylikertoimia
 • 7 % reaalikertoimia
 • 71 % alikertoimia
Vedonlyöntisivusto Veikkaus todennäköisyysarvioineen

Veikkauksen palautusprosentilla 91,2 % tulos näyttäisi tältä:

 • 0,33 % ylikertoimia
 • 1 % reaalikertoimia
 • 98,67 % alikertoimia

(Tulos piti ilmoittaa tarkemmilla desimaaleilla, sillä muuten ylikertoimien osuus pyöristyisi nollaan.)

Laitetaan Sivusto ei saatavilla 2 (97,6 %) ja Veikkaus (91,2 %) samaan kuvioon, jotta näet eron selvemmin.

Vedonlyöntisivustot Sivusto ei saatavilla 2 ja Veikkaus samassa kuvassa.

Näihin lukuihin kun lisää sen, että Sivusto ei saatavilla 2illa on siis todella reippaalla marginaalilla enemmän vetokohteita kuin Veikkauksella, tämä taistelupari alkaa vaikuttaa täysin selvältä.

Huom! Kun sanoimme, että Sivusto ei saatavilla 2illa oli tarjolla 22 prosenttia ylikertoimia tämän kaltaisiin otteluihin, se ei tietenkään tarkoita, että sinä löydät ne automaattisesti. Se on maksimimäärä, mikä on ylipäänsä mahdollista löytää ylikertoimia tällä vedonlyöntisivustolla. Riippuen omasta analyysistäsi päädyt pelaamaan joko ylikertoimia, reaalikertoimia tai alikertoimia.

Samalla tavalla Veikkauksen 0,33 prosenttia vetokohteista on maksimimäärä. On siis selvästi epätodennäköisempää, että löydät ylikertoimia tällaisia palautusprosentteja tarjoavilta yhtiöiltä.

Toisaalta oletimme yllä olevassa esimerkissä, että vedonlyöntisivustojen kertoimienlaskijat osuvat analyyseissään keskimäärin oikeaan (todennäköisyysarviot keskittyvät oikean todennäköisyyden ympärille (ulkoinen tarkkuus), mutta hajontaa on kuitenkin jonkin verran (sisäinen tarkkuus)).

Tietenkään ei ole sanottua, että vedonlyöntisivujen ulkoinen tarkkuus on aina automaattisesti oikein. Jos se on esimerkiksi Veikkauksella selvästi huonompi kuin Sivusto ei saatavilla 2illa, saattaa Veikkaus muuttua hyvinkin kannattavaksi vedonlyöntisivustoksi.

Eri vedonlyöntisivustojen kertoimet kuitenkin konvertoituvat toistensa kanssa ajan myötä, kun pelaajat hyödyntävät yhtiöiden eriäviä todennäköisyysarvioita. Esimerkiksi arbitraasi-tilanteet pakottavat vedonlyöntiyhtiöitä laskemaan tai nostamaan eri merkkien kertoimia, kun ne tasapainottavat sisään tullutta rahaa suhteessa riskeihinsä. Silloin eri vedonlyöntisivustojen todennäköisyysarviot tuppaavat lähenemään toisiaan.

Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat parhaat vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntibonukset kuuluvat isona osana vedonlyöntisivustojen palettiin. Tarjolla on

 • Ilmaisvetoja
 • Riskittömiä vetoja
 • Talletusbonuksia
 • Korotettuja kertoimia
 • Tarjouksia uusille asiakkaille
 • Tarjouksia vanhoille asiakkaille
 • VIP-ohjelmia

On melko selvää, että jättimäinen riskitön veto ilman kierrätysvaatimuksia on positiivinen asia. Ja sellaisen tarjoava vedonlyöntisivusto on parempi kuin toinen täysin identtinen sivusto, joka ei tarjoa bonusta.

Erinäiset tarjoukset voivat kasvattaa tuottojasi massiivisesti, kuten olemme havainnollistaneet vedonlyöntibonuksia koskevassa artikkelissamme.

Suosittelemme vahvasti lukemaan edellä linkatun vedonlyöntibonuksia käsittelevän artikkelimme, sillä uskomme siitä olevan sinulle paljon hyötyä. Emme kuitenkaan toista sen pointteja tässä yhteydessä, vaan siirrymme seuraavaan parhaiden vedonlyöntisivustojen kriteeriin.

Turvallisuus on hyvän vedonlyöntisivuston kulmakivi

“Only for you, my friend!”

Tartuitko mahtavaan tarjoukseen? Osuiko vetosi ja voitit tonnettain rahaa? Ja sitten, kun halusit kotiuttaa voittosi, se ei enää onnistunutkaan?

Millään muulla kriteerillä ei ole väliä, jos vedonlyöntisivusto ei ole turvallinen. Älä pelaa turvattomilla vedonlyöntisivustoilla.

Tämä on osa-alue, missä Veikkausta ei voi moittia. Kun sinun joukkueesi voittaa, Veikkaus maksaa voittosi asianmukaisesti. Et saa välttämättä rahoja yhtä nopeasti kuin joillain muilla yhtiöillä, mutta rahat tulevat lopulta sinulle varmasti.

Hyvä uutinen on, että selvästi suurin osa tunnetuista kansainvälisistä vedonlyöntisivustoista on myös erittäin luotettavia. Tärkeä kysymys tietenkin on, mistä sitten tunnistaa luotettavan toimijan?

Lisenssi

Suurimmassa osassa maailmaa rahapelejä reguloidaan lisenssijärjestelmällä. Nämä yhtiöt eivät ole siis mitään internetin hämyisiä toimijoita, jotka vain odottavat, että hyväuskoiset hölmöt saapuvat huijattavaksi. Ne ovat yhtiöitä, joita valvoo esimerkiksi Ruotsin tai Saksan valtio viranomaisineen.

Pelaa luotettavan lisenssin omaavalla yhtiöllä.

Lisensseissäkin on eroja. Esimerkiksi Curacaon lappu on turha, mutta Euroopan maiden myöntämät lisenssit ovat sen sijaan erittäin laadukkaita. Samoin Euroopan ulkopuolella myönnetään lisenssejä ja esimerkiksi USA:n markkinoilla toimivat yhtiöt ovat myös hyvin luotettavia.

Pelilisensseistä kuuluisin lienee Maltan lisenssi ja MGA:n logo sivuilla onkin merkki vedonlyöntisivuston hyvästä valvonnasta.

Lyhyesti sanottuna, älä pelaa lisensoimattomilla vedonlyöntisivustoilla. Valtiot mieluummin ylireguloivat vedonlyöntitoimistoja kuin lepsuilevat niiden kanssa, joten luotettavan maan lisenssi on ehdoton plussa vedonlyöntisivulle.

Sivusto ei saatavilla 13
Tärkeät lisenssit:
Malta UK Australia Ruotsi Viron lippu Gibraltarin lippu Espanjan lippu USA:n lippu Tanskan lippu
Sivusto ei saatavilla 2
Tärkeät lisenssit:
Malta UK Australia Ruotsi Viron lippu Gibraltarin lippu USA:n lippu Tanskan lippu
Sivusto ei saatavilla 5
Tärkeät lisenssit:
Malta UK Ruotsi Espanjan lippu

Salattu ja suojattu yhteys

Parhaat vedonlyöntisivustot huolehtivat tietoturvastaan. Yksi helppo tapa tarkastaa perusasiat, on katsoa, löytyykö vedonlyöntisivustolta TLS-suojaus (tunnettiin aiemmin SSL-suojauksena).

Suojattu yhteys on tärkeä, jotta pitkäkyntiset eivät pääse kalastelemaan henkilökohtaisia tietojasi. TLS-suojaus on sen verran peruskauraa nykyään, että sen puuttuminen on jonkinlainen huutomerkki yhtiön kohdalla.

Tietojen luovutus

Vedonlyöntisivusto saattaa suojata tietosi täydellisesti, mutta tietosi saattavat päätyä joka tapauksessa kolmansien osapuolien haltuun. Yhtiöt voivat nimittäin myydä datasi eteenpäin.

Parhaat vedonlyöntisivustot eivät tietenkään toimi näin. Selaamalla läpi yhtiöiden säännöt ja ehdot (mikä on ajoittain melko hikinen urakka), voit löytää mustaa valkoisella siitä, miten tietojasi käsitellään.

Parhaat vedonlyöntisivustot pitävät tietosi vain talon sisällä, eivätkä luovuta niitä eteenpäin. Tähän tekee poikkeuksen tietenkin mahdollinen laissa määrätty viranomaisen tiedonsaantioikeus, mistä vedonlyöntiyhtiöt eivät voi kieltäytyä.

Huonon vedonlyöntisivuston edustaja huijaamassa asiakkaita.
"Kaikki kunnossa! Nimi alle! Turha niitä papereita on sen tarkemmin lukea!"

Riippumaton ulkopuolinen tarkastaja

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat muitakin palveluita kuin vedonlyöntiä. Etenkin nettikasinot ja vedonlyönti kulkevat usein sivustoilla käsi kädessä. Näissä tapauksissa kannattaa varmistaa, että kasinopelit ovat ulkopuolisen tarkastajan tarkastamia.

Esimerkiksi eCOGRA on erittäin arvostettu ja kansainvälisesti hyväksytty toimija, joka on erikoistunut juuri nettikasinoiden softien tarkastamiseen.

eCOGRA tarkastaa paljon muutakin kuin kasinopelien satunnaislukugeneraattorit. Muun muassa juuri asiakkaiden yksityisyyden ja tietojen varmennus kuuluu sen toimintaan.

Vakavarainen ja hyvämaineinen yhtiö

Parhaat vedonlyöntisivustot kohtaavat valvontaa muualtakin kuin lisenssinmyöntäjän suunnasta. Yhtiöt, kuten Sivusto ei saatavilla 5, ovat listattuna pörssiin ja ne kohtaavat siis todella tarkan pörssivalvonnan ja tilintarkastuksen.

Ulkopuolista valvontaakin tärkeämpää kuitenkin on, että yhtiö on selviytynyt kilpailluilla markkinoilla toimijana, jolla on riittänyt asiakkaita. Kanssapelaajien kriittinen arviointi eri vedonlyöntisivujen keskustelupalstoilla ja etenkin heidän äänestäminen lompakoillaan on elämän ja kuoleman asia yhtiöille. Ne haluavat välttää huonoa mainetta viimeiseen asti.

Kun vedonlyöntisivustosta lähtee leviämään huono sana tai asiakkaat kaikkoavat muuten vain yksi kerrallaan, on sivusto pahoissa ongelmissa. Jos yhtiöllä on siis nimeä ja sen maine on puhtoinen, on se erittäin voimakas signaali hyvästä vedonlyöntisivustosta.

Live stream ja live-vedonlyönti

Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat muutakin kuin pelkästään mahdollisuutta lyödä vetoa. Aiemmin viitattiin esimerkiksi mahdollisiin kasinopeleihin.

Vedonlyöjien sydäntä lähempänä ovat kuitenkin otteluiden live-lähetykset. Monilla vedonlyöntisivustoilla on tarjolla iso kasa live stream -lähetyksiä eri sarjoista, mitä pääsee katsomaan joko lyömällä pienen panokset otteluun tai kunhan yhtiön pelitilillä on vain 0,01 € rahaa.

Esimerkiksi Sivusto ei saatavilla 2 on kuuluisa netti-TV:stään, mikä menee nimellä Sivusto ei saatavilla 2 TV. Yhtiö näyttää netti-TV:ssään pelkästään jalkapallosta mm. Espanjan La Ligaa, Italian Serie A:ta, Saksan Bundesliigaa, Ranskan Ligue 1:tä, monipuolisesti cupin pelejä eri maista.

Ja tämä oli pelkästään jalkapallosta. Lisäksi näet monia muita lajeja, joista suomalaisia kiinnostaa varmasti eniten jääkiekko. Tarjolla on myös pienempiä lajeja, kuten snookeria ja dartsia.

Vedonlyöntisivuston live stream -lähetyksessä säpinää jääkiekko-ottelussa.
Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat live stream -palveluita asiakkailleen.

Monet jopa avaavat pelitilin vedonlyöntisivustolle ihan vain katsoakseen urheilua. Silloin vedonlyönti on sivuseikka tai jopa täysin olematon ominaisuus sivustossa.

Live-lähetyksissäkin on eroja. Esimerkiksi toisilla vedonlyöntisivustoilla kuvanlaatu on parempi ja selostus on ammattimaisempaa kuin kilpailijoilla. Striimin sujuvuus ilman turhia katkeiluita on myös arvokas piirre.

Ne, joita betsaaminen kiinnostaa, arvostavat live streamin kylkeen hyvää live-vedonlyöntiä. Siihen pätee pitkälti samat kriteerit kuin normaaliin vedonlyöntiin. Tarjolla on hyvä olla paljon kohteita ja niihin tulisi saada suuret kertoimet.

Parhailla vedonlyöntisivustoilla asiointi on mutkatonta ja sujuvaa

Vedonlyöntisivustojen tarjoaman palvelun kokonaisnautintoon kuuluu ehdottomasti se, että asiointi on tehty vedonlyöntiyhtiön kanssa helpoksi.

Mitä siihen sitten kuuluu?

Ensinnäkin vedonlyöntisivustojen ulkonäön on miellytettävä silmää. Ikävännäköisillä sivuilla ei halua käyttää aikaansa, jos tarjolla on silmää paremmin miellyttäviä sivuja. Niinkin yksinkertainen asia kuin ulkonäkö on yksi hyvän vedonlyöntisivuston kriteeri (vaikkei monille ehkä se kaikista tärkein kuitenkaan).

Vedonlyöntisivustolta on löydettävä asiat nopeasti. Sekavat sivut, joissa joutuu klikkailemaan toistakymmentä kertaa ennen kuin löytää haluamansa kohteet, kiristävät hermoja. Käyttäjäystävällisyys alkaa aina rekisteröitymisestä ja jatkuu vedonlyöntiin ja muihin toimintoihin asti.

On tietenkin itsestäänselvyys, että nykyään vedonlyöntisivustojen mobiiliversiot pitää toimia moitteettomasti. Nettiä selaillaan yhtä paljon puhelimella kuin tietokoneella. Mobiilissa sivut pitää rakentaa toimiviksi erimallisille ruuduille, sillä huonosti toimivat mobiilisivut ovat luotaantyöntäviä.

Asiakaspalvelu:

Suomenkielinen asiakaspalvelu Puhelinneuvonta Chat neuvonta Sähköpostineuvonta Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu:

Suomenkielinen asiakaspalvelu Puhelinneuvonta Chat neuvonta Sähköpostineuvonta Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu:

Suomenkielinen asiakaspalvelu Puhelinneuvonta Chat neuvonta Sähköpostineuvonta Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu

Ja tietenkin ongelmatilanteissa asiakaspalvelun on oltava huippuluokkaa. Tapoja ottaa yhteys operaattoriin on syytä olla monia. Tässä yleisimmät ja suosituimmat:

 • Live chat
 • Sähköposti
 • Puhelin

Parhaat vedonlyöntisivustot asiakaspalvelijoineen palvelevat asiakkaitaan ympäri vuorokauden, mutta välillä on rajoituksia, milloin esimerkiksi live chat on käytössä.

Vastausajat voivat erottaa myös heikot vedonlyöntitoimistot paremmista. Viesteihin on syytä reagoida nopeasti ja mikä tärkeämpää, itse ongelmaan olisi hyvä saada riittävä vastaus ilman sen pidempiä odotteluja.

Lisäksi sivustoilta on tietenkin syytä löytää helposti relevanttia tietoa ilman, että tarvitsee edes ottaa yhteyttä asiakaspalvelijaan. Usein parhaat vedonlyöntisivustot omaavat ”Usein Kysytyt Kysymykset” -palstan, johon on kerätty jo valmiiksi vastaukset asiakkaita yleisimmin askarruttaviin kysymyksiin.

Rahansiirrot

Rahansiirroissa suurimmiksi kriteereiksi nousevat:

Keinovalikoima
Rahansiirron prosessi

Onko vedonlyöntisivustolla tarjolla yleisimmin käytetyt, helpoimmat, turvallisimmat ja pelaajien kannalta halvimmat vaihtoehdot? Osa pelaajista tykkää käyttää myös uudempia, innovatiivisempia ja hieman epätavallisempia keinoja talletukseen ja kotiutukseen. Parhaat vedonlyöntisivustot palvelevat myös heitä.

Mitä keinoja rahansiirtoihin on tarjolla?

 • Tilisiirrot kattavasti eri pankeista
 • Luotto- ja pankkikortit
 • Elektroniset lompakot
 • Laskut
 • Voucherit

Entä miten vedonlyöntisivusto suoriutuu itse rahojen siirrosta?

Nykyään vedonlyöntisivustoilla tulisi olla tarjolla ainakin joitain rahansiirtotapoja, joilla pääset pelaamaan heti talletuksen tehtyäsi. Itse asiassa nykyään on tarjolla jopa rekisteröitymisvapaita vedonlyöntisivustoja, joilla voidaan eliminoida rekisteröitymiseen käytetty aikakin pois niin halutessaan.

Vedonlyöntisivustojen välillä on eroja myös kotiutukseen kuluvassa ajassa. Samoin joskus vaaditaan, että kotiutus on tehtävä samalla tavalla kuin talletus (esimerkiksi nettilompakolla tehty talletus nostaisi rahat vain nettilompakkoon, eikä esimerkiksi pankkitilille).

Sivusto ei saatavilla 3
Rahansiirrot:

Pankki- ja Luottokortti Pankkisiirto Elektroninen lompakko Prepaid Card Mobiilimaksu Lasku

Bethard
Rahansiirrot:

Pankki- ja Luottokortti Pankkisiirto Elektroninen lompakko Prepaid Card Mobiilimaksu Lasku

Sivusto ei saatavilla 13
Rahansiirrot:

Pankki- ja Luottokortti Pankkisiirto Elektroninen lompakko Prepaid Card Shekki

Kotiutuksessa aikaa kuluu kotiutuspyynnön prosessointiin ennen kuin pyyntö laitetaan maksatukseen. Sen jälkeen aikaa kestää rahansiirrossa. Rahansiirrossa kestävä aika ei yleensä vaihtele vedonlyöntisivustojen välillä, vaan riippuu enemmän pankeista jne., mutta kotiutuspyyntöjen prosessoimiseen käytetty aika voi vaihdella paljonkin.

Rahansiirroista nousee esille myös kysymykset minimi- ja maksiminostorajoissa. Mielellään tietenkin haluaisit, että rajoja ei olisi lainkaan, mutta käytännön elämässä sellaiset kuitenkin on. Mikä on vähin summa, minkä voit tallettaa, ja mikä on suurin summa, minkä voit kerralla nostaa? Näissäkin on eroja vedonlyöntisivustojen välillä.

Lokalisaatio

Globaalissa ajassa parhaat vedonlyöntisivustot toimivat ympäri maailmaa monissa maissa ja monilla markkinoilla. Sinua kiinnostanee kuitenkin se, miten yhtiöt onnistuvat palvelemaan lokaalisti suomalaisasiakkaitaan.

Tässä herääkin heti useampi kysymys:

 • Onko asiakaspalvelua tarjolla suomeksi?
 • Onko myös itse sivusto tarjolla suomen kielellä?
 • Tarjotaanko suomalaisia kiinnostavia lajeja, sarjoja, vetomuotoja?
 • Löytyykö suomibetsaajaa kutkuttavia tarjouksia?

Joitakin ei haittaa toimia englannin kielellä, mutta toiset haluavat mieluummin asiakaspalvelua äidinkielellään. Suurinta osaa kiinnostaa Suomessa pinnalla olevat lajit, mutta aina löytyy vedonlyöjiä, jotka pitävät enemmän meille eksoottisemmista lajeista. Lokalisaation tarve on siis pelaajakohtaista.

Verovapaus

Yksi lokalisaatioon liittyvä asia on nostettava esille omana osionaan. Se on verovapaus suomalaisille vedonlyöjille.

Euroopan talousalueella toimivat vedonlyöntisivustot tarjoavat suomalaisille vedonlyöjille tienestit verovapaina. Se on todella suuri etu monellakin kantilla.

Yksi etu on se, että et joudu tutkimaan verolakien pykäliä ja täyttämään veroilmoituksia, kun olet voittanut jotain. Nämä ovat asioita, mistä harva nauttii.

Toinen konkreettinen etu on verojen vaikutus vedonlyöntisi kannattavuuteen. Havainnollistetaan sitä alla.

Sanotaan, että alkukassasi on 100 euroa. Lyöt vetoa ja joka kuukausi jäät voitolle 5 euroa verottomana. Kaverisi lyö täysin samat vedot, mutta verollisella vedonlyöntisivustolla ja joutuu maksamaan voitoistaan 20 prosenttia veroja. Hän voittaa siis 4 euroa kuukaudessa.

Pelikassojenne kehitys näyttää tältä:

Kuviossa verolliset vs. verovapaat vedonlyöntisivustot

Sinulla on 100 kuukauden jälkeen 600 euroa ja kaverillasi vain 500 euroa. Ero on melko selvä.

Mutta tehdäänpä kuviosta hieman realistisempi. Harva nimittäin jatkaa samalla panoksella vetojen lyömistä, kun pelikassasi on kasvanut jo moninkertaiseksi lähtökassaan verrattuna ja tuottoja on tullut tasaisesti pidemmän aikaa.

Lyömällä edelleen samankokoisia vetoja pääoman tuottoprosenttisi laskisi jatkuvasti kuukaudesta toiseen ja jättäisit rahaa pöydälle. Pidetään sen sijaan tuottoprosentti muuttumattomana. Verovapaalla vedonlyöntisivustolla pelaava saa siis 5 prosentin tuoton itselleen ja 20 prosenttia veroja maksava saa siitä viidesosan vähemmän eli 4 prosenttia.

Minkälaisen vaikutuksen arvelet tällä olevan pelikassasi kehitykseen?

Tässä vastaus:

Kuviossa verolliset ja verovapaat vedonlyöntisivut

Sinun pelikassasi on noussut 2 850 euroon ja kaverisi on jäänyt 1 390 euroon (alle puoleen!) – ja tästä eteenpäin kassanne erkanevat toisistaan vain kiihtyvällä vauhdilla.

Ero on yli 100 euroa verovapaan vedonlyöjän hyväksi jo 57. kuukauden kohdalla eli noin puolessa siitä ajasta, mitä se oli edellisen kuvaajan lopussa. Myöhemmin verovapaa vedonlyöjä repii eroa pelkästään yhden kuukauden aikana jo yli sata euroa suhteessa veroja maksavaan vedonlyöjään ja siitä eteenpäin ero vain kasvaa entisestään.

Tämä kuvastaa hyvin verojen kumulatiivista vaikutusta ajan myötä. Verot aiheuttivat vaivaisen yhden prosenttiyksikön erotuksen pääoman tuottoprosenttiin, mutta ajan kanssa sillä on monumentaalinen vaikutus tienesteihisi.

Vaikutus on käytännössä sama kuin pelaisit reippaasti heikommilla kertoimilla koko ajan – ja sen vaikutuksenhan tiedät jo, jos luit ylempää osiomme vedonlyöntisivustojen kertoimista.

Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt

Vedonlyöntiyhtiön koko on monesti merkki laadusta. Jotta saat haalittua miljoonittain asiakkaita ja pystyt kasvamaan jättipeluriksi, pitää sinun tarjota jotain uniikkia kävijöillesi. Sen takia suurimmat vedonlyöntisivut ovatkin lähtökohtaisesti monien mielissä kiinnostavimpia veikkaus sivuja.

Sivusto ei saatavilla 2 on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin. Maailmalla sen asiakasmäärät pyörivät miljoonissa ja koto-Suomessakin sillä on tuhansittain asiakkaita. Saat erinomaista asiakaspalvelua Suomeksi ja sivusto on kokonaisuudessaan suomenkielinen.

Sivusto ei saatavilla 2 on voittanut useaan otteeseen Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon ja sen kasvutahti on ollut räjähdysmäistä – sekä Suomessa että kansainvälisesti. Sille voi siis povata varsin valoisaa tulevaisuutta.

Erityismaininnan sivustolle voi antaa Sivusto ei saatavilla 2 TV:stä, josta näet monipuolisesti huippu-urheilua.

Ota Sivusto ei saatavilla 2ille 100 % bonus!

Saat halutessasi lisätietoa lukemalla Sivusto ei saatavilla 2in arvostelun.

Sivusto ei saatavilla 13 on ehdottomasti internetmaailman suurimpia vedonlyöntisivustoja, luultavasti jopa suurin. Sillä on yli 35 miljoonaa asiakasta, joten et ole yksin selailemassa yhtiön sivuja. Yhtiö on myös liikevaihdolla ja tuloksella mitattuna todellinen jätti.

Sivusto ei saatavilla 13 on maailmalla erittäin tunnettu megaluokan tekijä. Suomalaisten vedonlyöjien kannalta pieni miinus on, että yhtiö ei tarjoa sivuistaan suomenkielistä versiota.

Ota Sivusto ei saatavilla 13:lle 100 % bonus!

Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue Sivusto ei saatavilla 13 esittely.

Betfair on maailmaa valloittanut vedonlyöntipörssi, jossa voit itse tarjota tai tarttua muiden tarjoamiin kertoimiin.

Etenkin pörssien kohdalla on tärkeää, että sivustolla riittää asiakkaita. Muuten kohteita ei ole tarjolla ja vedot jäävät lyömättä. Niinpä Betfair on loistava valinta vedonlyöntipörsseistä kiinnostuneille.

Betfair on ehdottomasti maailman suurimpia sivustoja. Yhtiö ottaa pienen marginaalin välittämistään vedoista, muuten vedot ovat kaupankäyntiä kahden betsaajan välillä. Näistä marginaaleista se on onnistunut tahkomaan itselleen parin miljardin voiton vuodessa, mikä kuvastaa sitä, että sivuilla riittää vilinää.

Suomalaisasiakkaiden kannalta miinus on, että Betfairilla ei ole myöskään suomenkielistä versiota nettisivuistaan.

Ota 20 € ilmaisveto Betfairin vedonlyöntipörssiin!

Jos kaipaat lisätietoa, lue Betfair arvostelu.

Uudet vedonlyöntisivut

Vedonlyönti on nopeasti muuttuva ala, minkä monet vanhat konkarit ovat saaneet huomata, kun uudet vedonlyöntiyhtiöt ovat ajaneet niistä vauhdilla ohi ja jättäneet vanhat parrut puille paljaille.

Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt saavat tunnettuudesta aluksi selvää hyötyä, mutta uudet vedonlyöntisivustot ovat usein erittäinkin innovatiivisia ja pystyvät siten kampeamaan itsensä jättiläisten joukkoon. Internetin aikana se käy parhaimmillaan todella vauhdikkaasti.

Kannattaa siis ottaa suurennuslasin alle myös uudet vedonlyöntitoimistot, jos etsit raikkaampia elämyksiä vedonlyönnin parissa.

Toinen ehdoton vahvuus on se, että uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat usein asiakkailleen isompia bonuksia. Sillä tavoin ne houkuttelevat vanhojen yhtiöiden asiakkaita kokeilemaan myös heidän tuotteitaan.

Uudet vedonlyöntisivut:

Sivusto ei saatavilla 8 tarjoaa uusille asiakkailleen 10 € ilmaisvedon, kunhan olet lyönyt ensin vähintään yhden euron vedon haluamaasi kohteeseen. Ilmaisvedon nettovoittoihin ei liity minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia, mikä tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

Tervetulobonusta mukavampi on kuitenkin CW:n jatkuvat tarjoukset, joita tulee tiuhaan tahtiin. Sivusto ei saatavilla 8 jakoi esimerkiksi kuukauden ajan viikoittain ilmaisvetoja aina 100 € asti.

Ota Sivusto ei saatavilla 8ille 100 % bonus!

Sivusto ei saatavilla 12 on rekisteröitymisvapaa sivusto. Sitä pääsee kokeilemaan jo ilman pelitilin luomista. Nopeus ja sujuvuus ovat siis Sivusto ei saatavilla 12in valtteja. Saat voitot tilillesi 15 minuutissa!

Tervetulotarjouksena saat 100 % bonuksen 50 € asti bonuskoodilla: VEDONLYONTI.

Ota Sivusto ei saatavilla 12ille 100 % bonus!

Parhaat vedonlyöntisivut jääkiekkoon

Jääkiekko on Suomessa kansallislaji, joten se kiinnostaa luonnollisesti myös vedonlyöjiä. Alle on listattu parhaat vedonlyöntisivut jääkiekkoon.

Sivusto ei saatavilla 7 panostaa jääkiekkoon eniten kaikista vedonlyöntitoimistoista. Sen kohdevalikoima on huippulaaja, mutta ennen kaikkea sen kertoimet ovat aivan uskomattoman kovia.

Jos luet esimerkiksi Urheiluviikon pitkävetovihjeitä Liigaan, huomaat, että Sivusto ei saatavilla 7 tarjoaa lähes aina parhaan kertoimen yhdelle tai useammalle merkille (1, X tai 2). Ei ole edes tavatonta, että sillä on paras kerroin jokaiselle merkille.

Sivusto ei saatavilla 7 TV:stä näet myös paljon lätkää, kuten esimerkiksi KHL ja CHL live streamit. Taalaliigaa sieltä ei tällä hetkellä näe, mutta jos NHL live stream kiinnostaa sinua, niin avaa pelitili Betfairille.

Sivusto ei saatavilla 7illä on mehukkaita bonuksia. Sen talletusbonus on useampiosainen. Saat rekisteröityessäsi 100 % bonuksen 100 euroon asti. Toisella kerralla voit ottaa 50 % bonuksen 50 € asti ja kolmannella 20 € riskittömän vedon.

Ota Sivusto ei saatavilla 7ille 100 % bonus!

Jos haluat lisätietoa, lue Sivusto ei saatavilla 7in esittely.

Toinen ehdottomasti lätkäbetsaajille sopiva yhtiö on Sivusto ei saatavilla 3.

Sivusto ei saatavilla 3 on myös tuttu nimi meidän veikkausvihjeiden lukijoille ja nimenomaan jääkiekkoon parissa. Sivusto ei saatavilla 3 tarjoaa todella napakat kertoimet lätkään ja usein vihjeiden ”parhaat kertoimet” osio täyttyykin vain kahden vedonlyöntitoimiston kertoimista, Sivusto ei saatavilla 7in ja Sivusto ei saatavilla 3in.

Pelkästään jo näillä kahdella yhtiöllä pääset todella pitkälle jääkiekon parissa. Myös Sivusto ei saatavilla 3illa on oma striimipalvelu, josta tulee monipuolisesti urheilua.

Sivusto ei saatavilla 3in aloitusbonus on 100 % ilmaisveto 100 € asti. Sen ehdoton vahvuus on se, että voitot ovat täysin kierrätysvapaat. Saat ne siis käteisenä ja voit nostaa ne halutessasi pankkitilillesi vaikka heti!

Ota Sivusto ei saatavilla 3ille 100 % ilmaisveto!

Jos haluat lisätietoa, lue Sivusto ei saatavilla 3in esittely.

Parhaat vedonlyöntisivustot jalkapalloon

Jalkapallo on maailmalla huippusuosittua ja luonnollisesti siitä lyödään myös todella paljon vetoja. Alla on parhaat vedonlyöntisivustot jalkapalloon.

Sivusto ei saatavilla 2in kilpailuvalttina kuningaslajissa ovat huippulaajat vetovalikoimat niin perinteisessä vedonlyönnissä kuin live-vedonlyönnissä. Valikoimat eivät tule kertoimien kustannuksella, sillä usein yhtiöltä löytyy parhaat kertoimet jalkapallomatseihin.

Yhtiöllä on myös erittäin laadukas striimipalvelu, josta näet mm. La Liga, Serie A, Bundesliiga ja Ligue 1 pelit, kunhan pelitililläsi on vain 0,01 € rahaa.

Sivusto ei saatavilla 2 bonus uusille asiakkaille on 100 % bonus 100 € asti.

Ota Sivusto ei saatavilla 2ille 100 % bonus!

Jos kaipaat lisätietoa, lue Sivusto ei saatavilla 2in esittely.

Bethard keskittyy erityisesti jalkapalloon, mikä näkyy etenkin sen kovissa kertoimissa. Yhtiön voi bongata Urheiluviikon jalkapallovihjeitä lukiessa tiuhaan tahtiin.

Bethardin kohdevalikoimat eivät ole yhtä laajat kuin Sivusto ei saatavilla 2in, mutta kaikki suosituimmat vetomuodot löytyvät ja mukana on myös hieman eksoottisempiakin kohteita.

Bethardin aloitusbonus uusille asiakkaille on 100 % bonus 100 € asti.

Ota Bethardille 100 % bonus!

Lisätietoa Bethardista saat lukemalla Bethardin arvostelun.

Suomalaiset vs. kansainväliset vedonlyöntisivut

Suomalaiset vedonlyöntiyhtiöt, tai siis fuusion jälkeen vain se yksi eli Veikkaus, ei anna sinulle bonuksia. Sen kertoimet ovat myös todella heikot, mille betsaajien silmät aukesivat, kun he pääsivät kokeilemaan kansainvälisiä vedonlyöntisivuja internetin myötä.

Veikkaukselle kävi juuri niin kuin valtion monopoliyhtiöille erittäin usein käy. Sen ei tarvinnut kehittää toimintaansa vastaamaan asiakkaidensa toiveita, sillä se ei pitkään aikaan kohdannut lainkaan kilpailua. Suomessa jouduttiin tyytymään heikkoihin ehtoihin vedonlyönnissä, sillä meillä ei ollut valinnanvaraa.

Toisin on ulkomaalaisten vedonlyöntitoimistojen kohdalla. Ne joutuvat olemaan jatkuvasti varpaillaan, sillä jos et ole tyytyväinen niiden toimintaan, on uusi vedonlyöntiyhtiö vain parin klikkauksen päässä. Tämän Veikkaus sai myös huomata Suomessa – tosin sen kannalta aivan liian myöhään.

Ulkomaalaiset Vedonlyöntitoimistot: Myytit & Totuudet

Ulkomaalaisista vedonlyöntitoimistoista liikkuu monia täysin perättömiä myyttejä, joista osa ammutaan alas alla.

MYYTTI: Vedonlyöntitoimistot eivät halua maksaa voittoja asiakkailleen.
TOTUUS: Kaikki tällä sivulla mainitut vedonlyöntitoimistot maksavat voittonsa nopeasti. Monesti yhtiöt varmistavat voittajan henkilöllisyyden ennen voittojen maksamista, mikä on virheellisesti tulkittu niin, että yhtiö vitkuttelisi. Kyse on ihan puhtaasti siitä, että laki velvoittaa ne toimimaan tällä tavalla.

MYYTTI: Ulkomaalaisilla vedonlyöntitoimistoilla pelaaminen on laitonta.
TOTUUS: Ei ole. Suomen laki mahdollistaa pelaamisen kansainvälisillä sivustoilla, jotka eivät lain mukaan saa kuitenkaan mainostaa suomalaisissa lehdissä ja televisiokanavilla. Tämä on monesti käsitetty virheellisesti niin, että niillä pelaaminen olisi laitonta.

MYYTTI: Kansainvälisillä vedonlyöntisivustoilla pelaamiseen vaaditaan englannin kielen taito ja luottokortti.
TOTUUS: Ei vaadita. Kaikilla yllä mainituilla yhtiöillä on suomenkieliset versiot sivustoistaan. Lisäksi niille voi tallettaa rahaa suomalaisten verkkopankkien kautta.

MYYTTI: Peliongelmat ovat pahempia ulkomaalaisilla vedonlyöntitoimistoilla kuin Veikkaus Oy:llä.
TOTUUS: Hyvämaineiset kansainväliset vedonlyöntisivustot suhtautuvat peliongelmiin hyvin vakavasti. Ongelmapelaajia auttava Peluuri onkin arvioinut, että entisen RAY:n pelit aiheuttavat Suomessa karhunosan peliongelmista, eivät ulkomaalaiset vedonlyöntitoimistot. Voit myös estää kokonaan pelaamisesi monella kansainvälisellä vedonlyöntisivustolla koko loppuiäksesi. Veikkauksella et voi tehdä niin.

Kuinka pääset pelaamaan vedonlyöntitoimistolla?

Kun olet valinnut haluamasi vedonlyöntisivuston / -sivustot, sinun tulee suorittaa seuraavat stepit ennen kuin pääset pelaamaan siellä:

Rekisteröidy vedonlyöntisivustolle
Talleta rahaa
Valitse pelikohteesi vetolapulle

Käydään alla esimerkin kanssa nämä kolme vaihetta läpi.

Näin rekisteröidyt vedonlyöntisivustolle

Ensimmäinen steppi on siis valita, millä vedonlyöntisivustoilla haluat pelata. Me suosittelemme Top 7 parhaat vedonlyöntisivustot -listan yhtiöitä. Valitse niistä yksi tai useampi ja avaa niihin pelitili. Pääset listauksen nappuloista yhtiöiden sivuille avaamaan pelitilin.

Käydään seuraavaksi läpi vedonlyöntisivulle rekisteröitymisprosessi.

Otetaan esimerkkiin yhtiöksi Sivusto ei saatavilla 2. Monien yhtiöiden kohdalla pelitilin avaaminen noudattaa hyvin samanlaisia askelia, joten tämän seuraaminen antaa sinulle hyvän kuvan rekisteröitymisprosessista yleisemminkin.

Avaa pelitili Sivusto ei saatavilla 2ille!

Siirryttyäsi vedonlyöntiyhtiön sivuille, päädyt yleensä joko sivulle, jossa on suora linkki rekisteröitymiseen, tai sivuston yleisnäkymään, jossa on usein ylälaidassa nappula rekisteröitymistä varten.

Erillinen sivu, jossa mainostetaan jotain tiettyä bonusta:

Näkymä Sivusto ei saatavilla 2in vedonlyöntisivustolle rekisteröitymisessä

Yleisnäkymä:

Klikkaa painiketta, jossa kehotetaan rekisteröitymään tai avaamaan pelitili.

Seuraavaksi pääset täyttämään rekisteröitymislappuja. Heti ensimmäisessä kannattaa huomata punaisella korostamamme kohta, missä voit vaihtaa haluamasi tervetulobonuksen.

Tarjolla saattaa olla useampi eri bonus pelkästään vedonlyöntiin, vaikkakin usein niitä on vain yksi. Vedonlyönnin lisäksi vaihtoehtona on usein kasinobonus sekä mahdollisesti esimerkiksi bonus pokeriin sekä tietenkin mahdollisuus jättää bonus kokonaan ottamatta.

Täytettävät kohdat selittävät käytännössä itsensä, joten emme tuhlaa aikaa niiden läpikäymiseen. Kehotamme kuitenkin olemaan rehellisiä tietoja täyttäessä, sillä voittoja kotiuttaessa tietosi tarkastetaan vedonlyöntiyhtiön toimesta.

Klikkaa alla olevat kuvat isommiksi, niin näet tarkemmin, mitä tietoja Sivusto ei saatavilla 2ille rekisteröitymiseen vaaditaan.

Näin talletat rahaa vedonlyöntisivustolle

Kun pelitili on perustettu, seuraavaksi sinun tulee tehdä tilillesi talletus. Rekisteröitymisen yhteydessä on painike, mikä ohjaa sinut suoraan talletuksen luokse, mutta talletuksen tekeminen onnistuu myöhemminkin.

Jos päätät tehdä talletuksen myöhemmin, Sivusto ei saatavilla 2illa talletus-nappula löytyy oikeasta yläkulmasta

Sivusto ei saatavilla 2illa on lista eri vaihtoehtoja, millä voit hoitaa talletuksen. Osassa talletusvaihtoehdoissa voi olla kuluja mukana. Myös minimi- sekä maksimisummat voivat vaihdella eri vaihtoehtojen välillä.

Saatat ihmetellä, mitä eroa on vaihtoehdoilla ”verkkopankki” ja ”pankkisiirto”.

”Pankkisiirrossa” saat maksutiedot niin kuin normaalissa kotiisi tai sähköpostiisi saapuvassa laskussa tilinumeroineen ja viitenumeroineen, jonka jälkeen voit suorittaa pankkisiirron itse (joko verkkopankissa tai miksei vaikka pankin konttorilla asioiden). Silloin Sivusto ei saatavilla 2in puolella tarvitsee kohdistaa siirto manuaalisesti juuri sinun pelitilillesi ja siinä kestää usein pari päivää.

”Verkkopankki” on puolestaan se tapa, jolla nykyaikana maksat verkossa ostoksiasi. Siirryt suoraan pankkiisi hyväksymään määritetyn suorituksen ja rahat ovat pelitililläsi välittömästi.

Talletusvaihtoehtoja on Sivusto ei saatavilla 2illa useampiakin kuin yllä näkyvät ja ne saa esille nuolella alaspäin rullaamalla. Verkkopankki-vaihtoehdossa on myös useampia pankkeja käytettävissä kuin logoina näkyvät neljä pankkia.

Näin pelaat vedonlyöntisivulla

Kun sinulla on pelitili, jossa on rahaa, pääset itse vedonlyönnin pariin.

Sivusto ei saatavilla 2illa (ja monella muullakin) lajilistaus löytyy vasemmasta laidasta (korostettu alla olevassa kuvassa punaisella). Valitse sieltä sinua kiinnostava laji. Samassa listassa on myös pikavalikko suosituimmista sarjoista.

Vedonlyönti vedonlyöntisivusto Sivusto ei saatavilla 2illa

Kun valitset listasta jonkun lajeista, pääset katsomaan mitä sarjoja siitä on tarjolla. Näet kaikki sarjat, kun painat painiketta ”KAIKKI JÄÄKIEKKO” tai mikä laji onkaan kyseessä (myös korostettu yllä olevassa kuvassa punaisella laatikolla).

Valittuasi sarjan ja divisioonan, näet siitä kaikki tarjolla olevat pelit. Klikkaamalla peliä näet kaikki siitä pelistä tarjolla olevat vetokohteet.

Sitten vain valitset mieluisan vetokohteen (kohde maalautuu keltaisella), jolloin vetolappu avautuu erilliseen ponnahdusikkunaan. Ponnahdusikkunassa on paikka, johon syötetään vedon panos, jonka jälkeen ”Aseta veto” painikkeella saat vetosi lyötyä.

Kuten huomaat, vedonlyönti on melko suoraviivainen ja intuitiivinen prosessi.

Näin kotiutat rahasi

Käydään läpi tapaus, jossa talletus on tehty MasterCardilla ja nosto halutaan tehdä pankkitilille. Alla voit seurata kuvakaappauksin prosessin läpi.

Klikkaa aluksi tilisi auki ensimmäisen kuvan punaisella korostetuista kohdista ja valitse sitten vasemmalla olevasta valikosta “Kassa” ja “Nosta rahaa” (korostettu punaisella toisessa kuvassa).

Kolmannessa kuvassa on näkymä, mistä valitset nostotapasi. Esimerkissämme nostamme rahat pankkitilille, mutta voit tietenkin valita myös muun mieluisan tavan itsellesi.

Koska emme ole syöttäneet aiemmin pankkitilimme tietoja Sivusto ei saatavilla 2ille, se on tehtävä seuraavaksi. Kuvassa neljä on korostettu painike, josta pääsee antamaan tilitiedot. Sen oikealla puolella on paikka, mihin syötetään nostettava summa, jonka jälkeen voi painaa keltaista “Nosto” -nappulaa.

Tämän jälkeen esille tulee “kuitti” -näkymä, jossa on kerrottu noston tiedot (kuva viisi).

Voit seurata kotiutuspyynnön etenemistä, kun valitset vasemmalla olevasta valikosta:

”Historia” > ”Tilihistoria” (viimeinen kuva).

Usein kysytyt kysymykset vedonlyöntisivuista

Mikä on paras vedonlyöntisivusto 2020?

On mahdotonta antaa yksiselitteistä vastausta kysymykseen, mikä on paras vedonlyöntisivusto 2020. Se riippuu hyvin monestakin tekijästä, kuten esimerkiksi mistä lajeista lyöt enimmäkseen vetoa ja kuinka tärkeitä laajat vetolistat sinulle ovat.

On kuitenkin piirteitä, joita lähes 100 prosenttia vedonlyöjistä arvostaa. Olemme käyneet niitä läpi tällä sivustolla. Jos itse arvostat samoja asioita, suosittelemme avaamaan pelitilin yhdelle tai useammalle Urheiluviikon Parhaat vedonlyöntisivustot 2021 -listauksessa olevalle yhtiölle.

Miten pääsen lyömään vetoa netin vedonlyöntisivustoilla?

Vedonlyönti netissä on hyvin helppoa. Tällä sivulla on selvät ohjeet, kuinka pääset alkuun. Tässä lyhyesti kolme steppiä:

1. Rekisteröidy yhtiön asiakkaaksi
2. Tee pelitilillesi talletus
3. Valitse mieluisa vetokohde ja aseta sille panos

Mitä ovat rekisteröitymisvapaat vedonlyöntisivut?

Rekisteröitymisvapaat vedonlyöntisivustot nopeuttavat pelaamista, sillä niissä pääset lyömään vetoa ilman, että täytät mitään henkilökohtaisia tietoja. Käytännössä tunnistautuminen tapahtuu usein verkkopankin avulla eli sisäänkirjautuminen omaan pankkiin riittää pelaamiseen.

Jos rekisteröintilomakkeen täyttö tuntuu sinusta turhalta välivaiheelta, kannattaa pelata rekisteröintivapailla sivustoilla. Fastbet on esimerkki vedonlyöntisivustosta, jolla voi pelata ilman pelitilin luomista. Urheiluviikon parhaat vedonlyöntisivustot -listaus kattaa sekä perinteiset että rekisteröintivapaat vedonlyöntisivut.

Urheiluviikon kokemukset vedonlyöntisivustoista

Urheiluviikon ammattilaiset ovat harrastaneet vedonlyöntiä jo vuosikymmenien ajan. Luonnollisesti olemme vuosien aikana kahlanneet läpi myös ison kasan eri vedonlyöntisivustoja.

Meillä on kaikenlaisia kokemuksia vedonlyöntisivustoista. Vastaan on tullut erinomaista, hyvää, kohtalaista ja surkeaa toimijaa. Parhaat vedonlyöntisivustojen kokemukset meillä on tällä sivuilla esitellyistä toimijoista.

Omakohtaiset kokemukset vedonlyöntisivustoista auttoivat meitä laatimaan tämän vertailun. Tunnemme vedonlyöntisivustot ja tunnemme vedonlyöjät. Kattavan ja järkevän vertailun laatiminen olisi lähdes mahdotonta ilman omakohtaisia kokemuksia vedonlyöntisivustoista.

Urheiluviikon laatima vedonlyöntisivustojen vertailu ei ole mikään staattinen listaus, vaan seuraamme vedonlyöntisivustoja aktiivisesti ja päivitämme listaamme sen mukaan, miten vedonlyöntitoimistojen toiminta kehittyy. Parhaat vedonlyöntisivustot kehittävät toimintaansa jatkuvasti. Jos sivusto jää paikalleen, ottaa kilpailija sen paikan ja vedonlyöjien bisneksen itselleen.

Kun muistelee menneitä vuosikymmeniä ja silloisien vedonlyöntisivustojen tasoa, tulee melko huvittuneelle tuulelle. Samalla tajuaa, kuinka paljon ala on mennyt eteenpäin vuosien saatossa.

Menneille vuosikymmenille jääneet vedonlyöntisivustot ovat kuivuneet pois (ellei niiden toimintaa ole tuettu valtion toimesta). Vuosien päästä myös osa nykypäivää dominoivista vedonlyöntiyhtiöistä on haudattu ja uusia on tullut tilalle. Me kuluttajat päätämme, mitkä yhtiöt selviävät.

Keskustelu vedonlyöntisivustoista

Keskustelu vedonlyöntisivustoista käy kiivaana.

Kaveripiirien lisäksi parhaan vedonlyöntisivuston keskustelu käy kierroksilla eri nettiforumeilla, jossa pelaajat tarjoavat omia kokemuksia vedonlyöntisivustoista. Niissä voi törmätä moniin hyviin pointteihin, mutta valitettavan usein taustalla on myös väärinymmärryksiä.

Osa syyttää vedonlyöntisivustoja huijaukseksi, mutta tarkemmin tarkasteltuna käykin ilmi, että he eivät ole esimerkiksi ymmärtäneet, että tietyt vedonlyöntisivustot vaativat pelaajia kierrättämään tarjotut vedonlyöntibonukset. Vedonlyöntisivustojen keskustelua lukiessa on siis syytä pitää tuntosarvet ylhäällä sen suhteen, mikä kritiikki on validia ja mikä ei.

Tällä sivulla on avattu Urheiluviikon kokemuksia vedonlyöntisivustoista; mitä asioita arvostamme vedonlyöntisivustoissa ja mitkä yhtiöt tarjoavat parhaiten arvostamiamme asioita. Toisin sanoen listamme, mitkä ovat meidän mielestämme tämän hetken parhaat vedonlyöntisivustot.

Jokaisella vedonlyöjällä on kuitenkin omat mielipiteensä, joten värikäs keskustelu vedonlyöntisivustoista jatkunee hamaan tulevaisuuteen asti.

Mitä mieltä sinä olet? Olemmeko valinneet parhaat vedonlyöntisivustot listaukseemme? Mikä yhtiöistä ei kuulu sinne tai mikä jäi puuttumaan? Parhaat vedonlyöntisivustot keskustelu on avoinna alla olevassa kommenttikentässä.

Jos sinua kiinnostaa opiskella vedonlyöntiä, lue tuhti opas vedonlyöntiin. Jos kaipaat puolestaan ideoita vetolapulle, katso netin parhaat pitkävetovihjeet ilmaiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bethard etusivulle
100% bonus 50 € asti
Bonus
OTA BONUS!
Fastbetin logo
100 % bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
William Hill
100 € riskitön veto
Bonus
OTA BONUS!
Betfair
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
MrGreen
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!