Vedonlyöntikirjanpito

Vedonlyönnissä kirjanpito (ja tarkka sellainen) on tärkeässä asemassa, koska vedonlyöjien mielikuvat poikkeavat usein totuudesta. Kirjanpito kertoo, pystyykö vedonlyöjä voitolliseen toimintaan.

Vedonlyönti ja kirjanpito

Vedonlyöjän kannattaa pitää tarkkaa kirjanpitoa vedonlyönnistään. Tällä tavalla hän voi tarkkailla omaa menestystään vedonlyönnissä. Moni ei sitä jaksa tehdä, mutta vedonlyöntikirjanpito kannattaa ilman muuta.

Vedonlyöntikirjanpidosta olisi hyvä käydä ilmi päivämäärä, veikkauskohde, pelimuoto (Pitkäveto, Tulosveto tai kenties joku muu kohde), pelattu kohde, panos ja lopputulos. Kirjanpitoa vedonlyönnistään voi pitää perinteisen paperivihon lisäksi tietokoneella esim. Excell-ohjelmalla. Täsmällinen kirjanpito auttaa vedonlyöjää katsomaan, millaisia virheitä hän on mahdollisesti tehnyt.

Voitollinen vedonlyönti onnistuu helpommin, jos vedonlyöjä löytää parhaat kertoimet. Voitolliseen vedonlyöntiin tähtäävän kannattaa etsiä niin sanottuja ylikertoimia, eli tapahtuman todennäköisyyteen nähden liian suuria kertoimia. Vedonlyöntitili kannattaakin avata mahdollisimman moneen luotettavaan ja kilpailukykyisiä vedonlyöntikertoimia tarjoavaan yhtiöön. Samalla vedonlyöjä saa rahapeliyhtiöiden aloitusbonukset.

Huikeita aloitusbonuksia ja mahtavia kertoimia tarjoavia vedonlyöntiyrityksiä, jotka tarjoavat asiakaspalveluaan ja kohteitaan suomen kielellä: Sivusto ei saatavilla 10!, Redbet, Sivusto ei saatavilla 2, Sivusto ei saatavilla 5 ja Sivusto ei saatavilla 6. Edellä olevan linkin takaa voi lukea esittelyt niistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *