Vedonlyönti NBA:sta ja muusta koripallosta

Vedonlyönti NBA:sta ja koripallosta yleensäkin tarjoaa vedonlyöjille erinomaisia mahdollisuuksia. Yksi suurimmista tekijöistä siihen on se, että koripallosta lyödään paljon vetoja, eli rahaa liikkuu markkinoilla paljon.

Alle on listattu suomeksi palvelevat vedonlyöntisaitit, joilla on suomenkieliset versiot nettisivuistaan. Ne kaikki kuuluvat netin parhaimmistoon niin NBA:ssa, Korisliigassa, Euroopan huippusarjoissa, Euroliigassa ja maaotteluissa.

Unibet
Euroopan parhaan vedonlyöntisaitin useain voittanut Unibet tarjoaa erittäin laajan kohdevalikoima, josta on helppo silloin tällöin löytää herkullista pelattavaa. Unibet myös näyttää paljon korista (muun muassa kaikki NBA-pelit) pelitilin avanneille asiakkailleen, mikä antaa erinomaisen mahdollisuuden live-vedonlyöntiin. Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon!

Betsafe
Betsafen sivuilta löytyy paljon mielekästä pelattavaa kaikista parhaista korissarjoista. Live-vedonlyönti ei ole ihan Unibetin tasolla, mutta muuten Betsafe on samaa tasoa. Siirry Betsafelle TÄSTÄ, niin saat 200 € bonuksen!

NordicBet
NordicBetiin pätevät samat sanat kuin Betsafeen. Sivustot ovat hyvin samankaltaisia. Suurimmat erot ovatkin lähinnä ulkonäössä: NordicBet on suunnattu pohjoismaalaisille, mikä näkyy muun muassa saitin grafiikassa. Siirry NordicBetille TÄSTÄ, , niin saat 100 % bonuksen 100 € asti, 50 % bonuksen 50 € asti ja 20 € riskittömän vedon!

Betsson
Betsson on legendaarinen peliyhtiö, joka toimii Betsson Groupin lippulaivana. Se omistaa myös Betsafen ja NordicBetin. Näin ollen on selvää, että Betssoniin pätevät samat kehut Betsafeen ja NordicBetiinkin, mutta avajaistarjous on hieman erilainen. Betsson ei tarjoa ilmaisvetoa vaan klassisen bonuksen. Siirry Betssonille TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen!

Tietoa NBA:n ja muiden korissarjojen veikkaamiseen

Vedonlyönti koriksesta on erilaista kuin esimerkiksi futiksesta. Koripallossa ennakkosuosikki voittaa pelin useammin kuin esimerkiksi jalkapallossa, mikä luonnollisesti näkyy myös kertoimissa. Myös yksittäisillä pelaajilla on suurempi merkitys suurempi joukkueelle kuin jalkapallossa tai esimerkiksi jääkiekossa.

Näin ollen koripallovedonlyönnissä kannattaa kokoonpanouutisia lukea tarkasti ja tulkita niiden vaikutuksia paremmin, miten keskimääräinen fani tai muut vedonlyöjät. Koripalloveikkaamisessa, kuten vedonlyönnissä yleensäkin, kannattaa pitää itsellä tilastoja, jotka eivät rajoitu pelkästään voittoihin, tasapeleihin ja tappioihin. Esimerkiksi NBA tarjoaa erinomaista tilastotietoa omalla nettisivuillaan. Niillä pääsee alkuun sen sarjan kohdalla.

Asioita, joita vedonlyöjän kannattaa koripallossa tutkia, ovat muun muassa heittojen määrä ja niiden onnistuminen prosentuaalisesti, levypallot, pallon menetykset ja se, miten rasittuneita joukkueet ja sen pelaajat ovat.

Koripallossa mestaruus ratkeaa pudotuspeleissä, joten on melko luonnollista, ettei runkosarjan otteluissa joukkueiden motivaatiotasot ole aina samanlaisia. Vaikka esimerkiksi NBA:n tähtipelaajat tienaavat huikeita summia, ovat he silti ihmisiä – heidänkin on vaikea asennoitua täysillä otteluihin, joiden he tietävät olevan vähämerkityksellisiä.

Toinen asia, johon veikkaajien kannattaa kiinnittää huomioita, on joukkueiden rasittuneisuus. Tämä pätee etenkin NBA:han, jossa joukkueet matkustavat ja pelaavat todella usein.

NBA:ssa pelataan paljon pelejä, joten valinnanvaraa riittää. Korisvedonlyöjien kannattaa kuitenkin pitää muitakin sarjoja silmällä – Suomen Korisliigasta voi hyvin suhteiden avulla saada jopa sisäpiiritietoa, jota hyödyntää omissa veikkauksissaan.

Jenkkien yliopistokoripallossa tasoerot pelaajien välillä ovat suorastaan järisyttäviä, mikä antaa vedonlyöjälle erinomaisen mahdollisuuden, jos hän tuntee joukkueet ja pelaajat hyvin.

Eri pelimuodot koripallovedonlyönnissä

Tunnetuin pelimuoto on luonnollisesti veto voittajasta, mutta koripallossa hyvin suosittu pelimuoto on tasoitusveto. NBA:ssa ja muussa koriksessa kannattaa olla tarkkana 2,5 pisteen tasoituksen kanssa.

Selitys on yksinkertainen: jos ottelu päättyy kotijoukkueen voittoon 102-100, mutta vierasjoukkueelle on annettu eteen 2,5 pistettä, vierasvoitto on oikea valinta vedonlyönnissä, mutta todellisuudessa kotijoukkue tuskin on erityisen raivoisasti hakenut lisäpisteitä ottelun lopussa.

Vetoa voi lyödä myös ottelun kokonaispistemäärästä, eri pelaajien pistemääristä ja niin edelleen. Koripallo tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia myös live-vedonlyöntiin. Parhaan kattauksen live-vedonlyöntiin tarjoaa Unibet, joka näyttää myös kaikki NBA:n pelit ilmaiseksi pelitilin avanneille asiakkailleen. Yökyöpeleille Unibet TV on siis herkullinen valinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *