Vedonlyönti jalkapallosta

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji, joten ei ole ihme, että vedonlyönti jalkapallosta on äärimmäisen suosittua. Futista pelataan ympäri maailmaa, joten mielenkiintoisia sarjoja, kuten Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A ja Saksan Bundesliiga, sekä arvoturnauksia, kuten MM-kisat, EM-kisat ja Copa America, on usein käynnissä.

Alle on listattu suomeksi palvelevat vedonlyöntitoimistot, jotka sopivat juuri jalkapallon veikkaamiseen. Niillä on myös suomenkieliset versiot nettisivuistaan, joten pelitilin avaaminen käy helposti.

Unibet
Euroopan parhaan vedonlyöntisaitin palkinnon usein voittanut Unibet on ehdoton valinta futisvedonlyöntiin. Unibetin listoilta löytyvät kattavimmat kohdevalikoimat lähes jokaiseen jalkapalloliigaan. Samalla herkullisia kertoimia löytyy helposti. Lisäksi Unibet näyttää La Ligan, Serie A:n, Bundesliigan, Ligue 1:n ja monen muun huippusarjan kaikki pelit. Se tarjoaa huikean mahdollisuuden live-vedonlyöntiin. Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon!

NordicBet
NordicBetillä on valtava määrä suomalaisia asiakkaita, jotka lyövät sivustolla ahkerasti myös futiksesta. NordicBetin kohdevalikoima ei ole yhtä laaja kuin Unibetilla, mutta kaikki yleisimmät vedonlyöntimuodot. NordicBetillä ei ole myöskään yhtä laadukasta netti-tv:tä kuin Unibetilla, mutta erittäin herkullisia kertoimia löytyy myös NordicBetiltä. Siirry NordicBetille TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 100 € asti, 50 % bonuksen 50 € asti ja 20 € riskittömän vedon!

Betsafe
Betsafe on hyvin samankaltainen saitti kuin NordicBet – onhan niillä molemmilla sama omistaja, Betsson Group. Usein niillä on hyvin samankaltaiset kertoimet ja kohdevalikoimat. Betsafe kehittää kuitenkin NordicBetiä useammin erilaisia kamnanjoita, joista voi voittaa ylimääräistä. Siirry Betsafelle TÄSTÄ, niin saat 200 € bonuksen!

Miten löytää ylikertoimet jalkapallossa?

Jalkapallossa, kuten kaikessa vedonlyönnissä, on tärkeää panostaa vain ylikertoimiin. On tietysti mahdotonta sanoa täydellä varmuudella, mikä on ylikerroin. Toisaalta se riittää, että panostaa oikeanlaisia summia ja on riittävän usein oikeassa.

On tärkeää löytää joukkueita, joita vedonvälittäjät ja futisveikkaajat ylipäätään yliarvostavat tai aliarvostavat. Kun suuri yleisö on jostain asiasta väärässä, ammattimaisen tai ammattivedonlyöjän mahdollisuus iskeä on saapunut.

Miten löytää yllä mainitut ylikertoimet? Mieti huolellisesti muun muassa seuraavia seikkoja:

  • ovatko joukkueiden motivaatiot samanlaisia?
  • millaiset ovat joukkueiden todelliset tasot?
  • minkälainen ilmapiiri stadionilla on?
  • vääristääkö vedonlyöntimarkkinan toiminta kertoimia väkisinkin?
  • minkälaisia ovat joukkueiden rasitustasot? Entä onko joukkueilla loukkaantumis- tai muita vastaavia huolia?
  • onko joukkueissa tiettyjä riskitekijöitä tai piileviä voimia, joita vedonlyöntitoimistot ja veikkaajat eivät ole huomanneet?

Eri muodot futiksen vedonlyönnissä

Jalkapallosta lyödään niin paljon vetoja, että on luonnollista, että erilaisia kohteita on todella paljon. Suomalaisille tutuin lienee Pitkäveto, eli 1X2, mutta etenkin Suomen rajojen ulkopuolella tasoitusvedot ovat erittäin suosittuja.

Tasoitusvedossa toiselle joukkueelle annetaan tietty määrä maaleja lisää lopputulokseen. Esimerkki: jos Manchester United – Tottenham –ottelussa vierasjoukkueelle annetaan +0,5 maalia tasoitusta, tarkoittaa se sitä, että jos peli päättyy tasan, vedonlyönnissä Tottenhamin voitto on ollut oikea valinta. Jos taas ManU voittaa ottelun, ei puolen maalin tasoitus auta vedonlyönnissä lontoolaisia. Tasoitus voi tietysti olla enemmänkin kuin puoli maalia.

Suomessa Tulosveto, Vakioveikkaus ja Moniveto ovat myös hyvin suosittuja vetomuotoja, mutta rajojemme ulkopuolella maalimääräveikkaus on suositumpaa. Maalimääräveikkauksessa arvioidaan jalkapallo-ottelun kokonaismaalimäärää. Monesti vedonvälittäjät kysyvät, tehdäänkö jalkapallo-ottelussa yli vai alle 2,5 maalia. Jos pelissä tehdään enintään kaksi maalia, oikea vastaus on alle. Jos taas pelissä tehdään ainakin kolme maalia, oikea vastaus on yli.

Jalkapallon sarjoissa ja turnauksissa voi tietysti lyödä vetoa myös sarjan tai turnauksen mestarista tai siitä, mitkä joukkueet ovat peräpäässä. Kannattaa kuitenkin huomata, että esimerkiksi mestaruusvetojen ratkeaminen kestää kauan. Näin ollen yhden vedon osumista joutuu jännittämään pitkään.

Jos vedonlyöjä on huomannut, että vedonvälittäjät eivät arvosta tiettyä joukkuetta riittävästi ja kertoimet ovat jatkuvastl liian korkeita, usein lienee järkevämpää pelata tätä joukkuetta yksittäisissä otteluissa mahdollisten mestaruusvetojen lisäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *