eSports-vedonlyönti: Netin paras opas e-urheilun veikkaamiseen

eSports-vedonlyönti kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, eikä se ole ihme, sillä e-urheilu tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia vedonlyöjälle. Tästä oppaasta löytyy kaikki, mitä tarvitset eSports-vedonlyönnin aloittamiseen. Jos haluat lukea oppaan urheilutapahtumien veikkaamiseen, klikkaa linkkiä vedonlyönti.

Parhaat sivut ja bonukset e-urheilun veikkaamiseen

Alle on listattu eSport vedonlyöntiin parhaiten soveltuvat vedonlyöntisivustot ja niiden uusille asiakkaille tarjoamat bonukset.

Unibet
Unibet on valittu useasti Euroopan parhaaksi vedonlyöntisivustoksi. On siis sanomattakin selvää, että yhtiö tarjoaa kattavan valikoiman mahdollisuuksia eSports vedonlyöntiin. Unibetia parempaa vedonlyöntitoimistoa ei eSportsiin ole olemassakaan. Unibetin bonus on 100-prosenttinen 100 € asti. Lisäksi yhtiö antaa uusille asiakkaille 10 € riskittömän mobiilivedon. Siirry Unibetille!

Betsafe
esports on näkyvästi esillä Betsafen sivustolla. Kertoimet ja kohteet ovat huipputasoa, mutta ei ihan yhtä hyviä kuin Unibetilla. Betsafe on kuitenkin erinomainen valinta eSports-vedonlyöntiin. Betsafen bonus on 100-prosenttinen 200 euroon asti. Siirry Betsafelle!

NordicBet
NordicBet on erinomainen valinta etenkin niille e-urheilun ystäville, jotka arvostavat isoja kertoimia. NordicBet bonus on 100 % bonus 100 € asti, 50 % bonus 50 € asti ja 20 € riskitön veto. Siirry NordicBetille!

Betsson
Betsson on Unibetin tavoin voittanut Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon, joskaan ei lähellekään yhtä useasti kuin Unibet. eSports vedonlyönnissä Betsson on lähes Unibetin tasoa. Betssonin aloitusbonus on 100 €. Siirry Betssonille!

eSports vedonlyönnin suosituimmat muodot

eSports vedonlyönnissä on monia erilaisia muotoja, joista suositummat muodot ovat FPS (first person shooter), RTS (real time strategy) ja MOBA (Multiplayer Online Battle Arena).

E-urheilussa ottelut pelataan yleensä ratkaisuun asti, eikä tasapelejä näin ollen ole. Näin ollen, samoin kuin esimerkiksi tennis- ja baseball-vedonlyönnissä, eSports-vedonlyönnissä veikkaajalle tulee usein osumia, mikä on etu, koska pelikassaa voi kierrättää aggressiivisemmin.

Mistä videopeleistä voi lyödä vetoa?

eSportsissa vetoja voi lyödä useammastakin eri pelistä, kuten League of Legends, Dota, Quake, Counter Strike, WarCraft, Call of Duty ja Starcraft.

E-urheilun vedonlyönti on periaatteessa tismalleen samanlaista kuin urheiluvedonlyönti yleensäkin. E-urheilu tarjoaa usein todella herkullisia kertoimia, sillä kertoimien asettelu on haastaa vedonlyöntitoimistoille.

Lajista on saatavilla paljon hyviä tilastoja. Niitä tutkimalla ja eSportsia yleisestikin seuraamalla vedonlyöjä voi hankkia kertoimenlaskijoita paremmat tiedot.

Olipa peli mikä tahansa, on tärkeää tietää, pelataanko ottelu netissä vai offline-tilassa. Kun pelit pelataan netissä, mahdolliset nettiyhteysongelmat voivat tehdä pelaamisesta haasteellista.

Huijaaminenkin on todennäköisempää online-peleissä, sillä kukaan ei voi olla varma, käyttääkö pelaaja sääntöjen vastaisia apuvälineitä. Botit vartioivat eSports vedonlyönnin pelejä, mutta huijareita on liikkeellä niin paljon, että jokunen aina onnistuu.

eSports-vedonlyönnissä pitää valita lyökö vetoa paras yhdestä (bo1), kahdesta (bo2), kolmesta (bo3) tai viidestä (bo5). Eniten yllätyksiä tulee luonnollisesti bo1-peleissä, joissa altavastaajilla on hyvä mahdollisuus voittoon lyhyen otannan ansiosta.

Elektronisen urheilun historia ja tulevaisuus

E-urheilun pioneerit aloittivat jo 1990-luvulla, mutta vasta 2000-luvulla laji on noussut todella suureksi. eSportsissa liikkuu myös valtavat rahasummat, eivätkä ne rajoitu vedonlyöntiin. Seattlessa käydään vuotuinen The International -turnaus, jossa palkintorahaa on jopa 10 miljoonaa dollaria.

E-urheilu on kuitenkin vasta nostamassa päätään. Onkin helppo ennustaa, että esports ja myös esports vedonlyönti tulevat vuosien mittaan suositummaksi ja suositummaksi.

Suomalaiset ovat todellista e-urheilukansaa. International e-sports federation on tuoreimmassa rankingissaan katsonut, että Suomen edellä ovat vain Etelä-Korea ja Kiina. Mielenkiintoista on, että Ruotsi, Tanska ja Norja ovat kaikki selvästi Suomea heikompia maita e-urheilussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *