Netin Parhaat Vedonlyöntisivustot 2021

Tässä artikkelissa käymme läpi netin parhaat vedonlyöntisivustot 2021. Alta löydät itsellesi sopivan vedonlyöntisivun, jolla pelaaminen on taatusti hauskaa sekä parhaimmillaan erittäin tuottavaa.

Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt

Vedonlyöntiyhtiön koko on monesti merkki laadusta. Jotta saat haalittua miljoonittain asiakkaita ja pystyt kasvamaan jättipeluriksi, pitää sinun tarjota jotain uniikkia kävijöillesi. Sen takia suurimmat vedonlyöntisivut ovatkin lähtökohtaisesti monien mielissä kiinnostavimpia veikkaus sivuja.

Sivusto ei saatavilla 2

Sivusto ei saatavilla 2 on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin. Maailmalla sen asiakasmäärät pyörivät miljoonissa ja koto-Suomessakin sillä on tuhansittain asiakkaita. Saat erinomaista asiakaspalvelua Suomeksi ja sivusto on kokonaisuudessaan suomenkielinen.

Sivusto ei saatavilla 2 on voittanut useaan otteeseen Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon ja sen kasvutahti on ollut räjähdysmäistä – sekä Suomessa että kansainvälisesti. Sille voi siis povata varsin valoisaa tulevaisuutta.

Erityismaininnan sivustolle voi antaa Sivusto ei saatavilla 2 TV:stä, josta näet monipuolisesti huippu-urheilua.

Ota Sivusto ei saatavilla 2ille 100 % bonus!

Saat halutessasi lisätietoa lukemalla Sivusto ei saatavilla 2in arvostelun.

Betfair Bonus

Betfair on maailmaa valloittanut vedonlyöntipörssi, jossa voit itse tarjota tai tarttua muiden tarjoamiin kertoimiin.

Etenkin pörssien kohdalla on tärkeää, että sivustolla riittää asiakkaita. Muuten kohteita ei ole tarjolla ja vedot jäävät lyömättä. Niinpä Betfair on loistava valinta vedonlyöntipörsseistä kiinnostuneille.

Betfair on ehdottomasti maailman suurimpia sivustoja. Yhtiö ottaa pienen marginaalin välittämistään vedoista, muuten vedot ovat kaupankäyntiä kahden betsaajan välillä. Näistä marginaaleista se on onnistunut tahkomaan itselleen parin miljardin voiton vuodessa, mikä kuvastaa sitä, että sivuilla riittää vilinää.

Suomalaisasiakkaiden kannalta miinus on, että Betfairilla ei ole myöskään suomenkielistä versiota nettisivuistaan.

Ota 20 € ilmaisveto Betfairin vedonlyöntipörssiin!

Jos kaipaat lisätietoa, lue Betfair arvostelu.

Uudet vedonlyöntisivut 2021

Vedonlyönti on nopeasti muuttuva ala, minkä monet vanhat konkarit ovat saaneet huomata, kun uudet vedonlyöntiyhtiöt ovat ajaneet niistä vauhdilla ohi ja jättäneet vanhat parrut puille paljaille.

Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt saavat tunnettuudesta aluksi selvää hyötyä, mutta uudet vedonlyöntisivustot ovat usein erittäinkin innovatiivisia ja pystyvät siten kampeamaan itsensä jättiläisten joukkoon. Internetin aikana se käy parhaimmillaan todella vauhdikkaasti.

Kannattaa siis ottaa suurennuslasin alle myös uudet vedonlyöntitoimistot, jos etsit raikkaampia elämyksiä vedonlyönnin parissa.

Toinen ehdoton vahvuus on se, että uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat usein asiakkailleen isompia bonuksia. Sillä tavoin ne houkuttelevat vanhojen yhtiöiden asiakkaita kokeilemaan myös heidän tuotteitaan.

Uudet vedonlyöntisivut 2021:

Sivusto ei saatavilla 8 logo

Sivusto ei saatavilla 8 tarjoaa uusille asiakkailleen 10 € ilmaisvedon, kunhan olet lyönyt ensin vähintään yhden euron vedon haluamaasi kohteeseen. Ilmaisvedon nettovoittoihin ei liity minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia, mikä tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

Tervetulobonusta mukavampi on kuitenkin CW:n jatkuvat tarjoukset, joita tulee tiuhaan tahtiin. Sivusto ei saatavilla 8 jakoi esimerkiksi kuukauden ajan viikoittain ilmaisvetoja aina 100 € asti.

Ota Sivusto ei saatavilla 8ille 100 % bonus!

Sivusto ei saatavilla 12 logo

Sivusto ei saatavilla 12 on rekisteröitymisvapaa sivusto. Sitä pääsee kokeilemaan jo ilman pelitilin luomista. Nopeus ja sujuvuus ovat siis Sivusto ei saatavilla 12in valtteja. Saat voitot tilillesi 15 minuutissa!

Tervetulotarjouksena saat 100 % bonuksen 50 € asti bonuskoodilla: VEDONLYONTI.

Ota Sivusto ei saatavilla 12ille 100 % bonus!

Parhaat vedonlyöntisivut jääkiekkoon

Jääkiekko on Suomessa kansallislaji, joten se kiinnostaa luonnollisesti myös vedonlyöjiä. Alle on listattu parhaat vedonlyöntisivut jääkiekkoon.

Sivusto ei saatavilla 7 Bonus

Sivusto ei saatavilla 7 panostaa jääkiekkoon eniten kaikista vedonlyöntitoimistoista. Sen kohdevalikoima on huippulaaja, mutta ennen kaikkea sen kertoimet ovat aivan uskomattoman kovia.

Jos luet esimerkiksi Urheiluviikon pitkävetovihjeitä Liigaan, huomaat, että Sivusto ei saatavilla 7 tarjoaa lähes aina parhaan kertoimen yhdelle tai useammalle merkille (1, X tai 2). Ei ole edes tavatonta, että sillä on paras kerroin jokaiselle merkille.

Sivusto ei saatavilla 7 TV:stä näet myös paljon lätkää, kuten esimerkiksi KHL ja CHL live streamit. Taalaliigaa sieltä ei tällä hetkellä näe, mutta jos NHL live stream kiinnostaa sinua, niin avaa pelitili Betfairille.

Sivusto ei saatavilla 7illä on mehukkaita bonuksia. Sen talletusbonus on useampiosainen. Saat rekisteröityessäsi 100 % bonuksen 100 euroon asti. Toisella kerralla voit ottaa 50 % bonuksen 50 € asti ja kolmannella 20 € riskittömän vedon.

Ota Sivusto ei saatavilla 7ille 100 % bonus!

Jos haluat lisätietoa, lue Sivusto ei saatavilla 7in esittely.

Sivusto ei saatavilla 3 Bonus

Toinen ehdottomasti lätkäbetsaajille sopiva yhtiö on Sivusto ei saatavilla 3.

Sivusto ei saatavilla 3 on myös tuttu nimi meidän veikkausvihjeiden lukijoille ja nimenomaan jääkiekkoon parissa. Sivusto ei saatavilla 3 tarjoaa todella napakat kertoimet lätkään ja usein vihjeiden ”parhaat kertoimet” osio täyttyykin vain kahden vedonlyöntitoimiston kertoimista, Sivusto ei saatavilla 7in ja Sivusto ei saatavilla 3in.

Pelkästään jo näillä kahdella yhtiöllä pääset todella pitkälle jääkiekon parissa. Myös Sivusto ei saatavilla 3illa on oma striimipalvelu, josta tulee monipuolisesti urheilua.

Sivusto ei saatavilla 3in aloitusbonus on 100 % ilmaisveto 100 € asti. Sen ehdoton vahvuus on se, että voitot ovat täysin kierrätysvapaat. Saat ne siis käteisenä ja voit nostaa ne halutessasi pankkitilillesi vaikka heti!

Ota Sivusto ei saatavilla 3ille 100 % ilmaisveto!

Jos haluat lisätietoa, lue Sivusto ei saatavilla 3in esittely.

Parhaat vedonlyöntisivustot jalkapalloon

Jalkapallo on maailmalla huippusuosittua ja luonnollisesti siitä lyödään myös todella paljon vetoja. Alla on parhaat vedonlyöntisivustot jalkapalloon.

Sivusto ei saatavilla 2

Sivusto ei saatavilla 2in kilpailuvalttina kuningaslajissa ovat huippulaajat vetovalikoimat niin perinteisessä vedonlyönnissä kuin live-vedonlyönnissä. Valikoimat eivät tule kertoimien kustannuksella, sillä usein yhtiöltä löytyy parhaat kertoimet jalkapallomatseihin.

Yhtiöllä on myös erittäin laadukas striimipalvelu, josta näet mm. La Liga, Serie A, Bundesliiga ja Ligue 1 pelit, kunhan pelitililläsi on vain 0,01 € rahaa.

Sivusto ei saatavilla 2 bonus uusille asiakkaille on 100 % bonus 100 € asti.

Ota Sivusto ei saatavilla 2ille 100 % bonus!

Jos kaipaat lisätietoa, lue Sivusto ei saatavilla 2in esittely.

Bethardin logo

Bethard keskittyy erityisesti jalkapalloon, mikä näkyy etenkin sen kovissa kertoimissa. Yhtiön voi bongata Urheiluviikon jalkapallovihjeitä lukiessa tiuhaan tahtiin.

Bethardin kohdevalikoimat eivät ole yhtä laajat kuin Sivusto ei saatavilla 2in, mutta kaikki suosituimmat vetomuodot löytyvät ja mukana on myös hieman eksoottisempiakin kohteita.

Bethardin aloitusbonus uusille asiakkaille on 100 % bonus 100 € asti.

Ota Bethardille 100 % bonus!

Lisätietoa Bethardista saat lukemalla Bethardin arvostelun.

Suomalaiset vs. kansainväliset vedonlyöntisivut

Suomalaiset vedonlyöntiyhtiöt, tai siis fuusion jälkeen vain se yksi eli Veikkaus, ei anna sinulle bonuksia. Sen kertoimet ovat myös todella heikot, mille betsaajien silmät aukesivat, kun he pääsivät kokeilemaan kansainvälisiä vedonlyöntisivuja internetin myötä.

Veikkaukselle kävi juuri niin kuin valtion monopoliyhtiöille erittäin usein käy. Sen ei tarvinnut kehittää toimintaansa vastaamaan asiakkaidensa toiveita, sillä se ei pitkään aikaan kohdannut lainkaan kilpailua. Suomessa jouduttiin tyytymään heikkoihin ehtoihin vedonlyönnissä, sillä meillä ei ollut valinnanvaraa.

Toisin on ulkomaalaisten vedonlyöntitoimistojen kohdalla. Ne joutuvat olemaan jatkuvasti varpaillaan, sillä jos et ole tyytyväinen niiden toimintaan, on uusi vedonlyöntiyhtiö vain parin klikkauksen päässä. Tämän Veikkaus sai myös huomata Suomessa – tosin sen kannalta aivan liian myöhään.

Ulkomaalaiset vedonlyöntitoimistot: myytit ja totuudet

Ulkomaalaisista vedonlyöntitoimistoista liikkuu monia täysin perättömiä myyttejä, joista osa ammutaan alas alla.

Myytti: Vedonlyöntitoimistot eivät halua maksaa voittoja asiakkailleen.
Totuus: Kaikki edellä mainitut vedonlyöntitoimistot maksavat voittonsa nopeasti. Monesti yhtiöt varmistavat voittajan henkilöllisyyden ennen voittojen maksamista, mikä on virheellisesti tulkittu niin, että yhtiö vitkuttelisi. Kyse on ihan puhtaasti siitä, että laki velvoittaa ne toimimaan tällä tavalla.

Myytti: Ulkomaalaisilla vedonlyöntitoimistoilla pelaaminen on laitonta.
Totuus: Ei ole. Suomen laki mahdollistaa pelaamisen kansainvälisillä sivustoilla, jotka eivät lain mukaan saa kuitenkaan mainostaa suomalaisissa lehdissä, televisiokanavilla ja tv-kanavilla. Tämä on monesti käsitetty virheellisesti niin, että niillä pelaaminen olisi laitonta.

Myytti: Kansainvälisillä saiteilla pelaamiseen vaaditaan englanninkielen taito ja luottokortti.
Totuus: Ei vaadita. Kaikilla yllä mainituilla yhtiöillä on suomenkieliset versiot sivustoistaan. Lisäksi niille voi tallettaa rahaa suomalaisten verkkopankkien kautta.

Myytti: Peliongelmat ovat pahempia ulkomaalaisilla vedonlyöntitoimistoilla kuin Veikkaus Oy:llä.
Totuus: Kansainväliset vetosivustot suhtautuvat peliongelmiin hyvin vakavasti. Ongelmapelaajia auttava Peluuri onkin arvioinut, että entisen RAY:n pelit aiheuttavat Suomessa karhunosan peliongelmista, eivät ulkomaalaiset vedonlyöntitoimistot.

Mikä on paras vedonlyöntisivusto?

Mikä sitten on internetin paras vedonlyöntisivusto? Kuten yltä huomaat, vastaus riippuu täysin siitä, mitä asioita arvostat vedonlyöntiyhtiössä. Ulkopuolisena on mahdoton sanoa, mikä on juuri sinulle paras vedonlyöntisivu.

Voimme kuitenkin suositella niitä sivuja, joista meillä on erinomaisia kokemuksia ja joista tiedämme myös muiden nauttivan.

Jos etsit yhtä yhtiötä, millä aloittaa vedonlyönnin maailmaan tutustuminen, suosittelemme, että valitset Sivusto ei saatavilla 2in. Se on kokonaisvaltaisesti erinomainen yhtiö, jolla on tarjota tuhdit vetolistat, erittäin kilpailukykyiset kertoimet, hyvä asiakaspalvelu ja paljon pientä ekstraa vedonlyönnin lisäksi.

Ota Sivusto ei saatavilla 2ille 100 % bonus!

Mikä sinun mielestäsi on netin paras vedonlyöntiyhtiö? Jätä vastauksesi alla olevaan kommenttiosioon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *