Vedonlyönti tenniksestä: Lue opas tenniksen Grand Slam -veikkauksiin

Tennis tarjoaa vedonlyöntiin suorastaan erinomaisia mahdollisuuksia. Monet ammattivedonlyöjät keskittyvät lähes pelkästään tennikseen, koska sen parista löytyy usein herkullisia kertoimia. Kuten voittavat vedonlyöjät hyvin tietävät, tuottava vedonlyönti perustuu ylikertoimiin, joita tenniksen parista löytyy paljon.

”Jos minun pitäisi valita yksi ainoa urheilulaji, johon saisin sijoittaa loppuikäni, olisi valintani tennis.” ammattivedonlyöjä Jorma Vuoksenmaa sanoo yhteistyössä Sivusto ei saatavilla 2in kanssa tekemässään Pelaajalta pelaajille –kirjassa.

Alle on listattu suomeksi palvelevat vedonlyöntisivustot, joilla on myös suomenkieliset versiot nettisivuista. Ne sopivat erityisen hyvin juuri tenniksen vedonlyöntiin.

Sivusto ei saatavilla 2
Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa melkeinpä lajiin kuin lajiin parhaat vedonlyöntimahdollisuudet, eikä tennis ole poikkeus. Erityisen kunniamaininnan Sivusto ei saatavilla 2 ansaitsee live-vetojen valikoimastaan tennikseen. Lisäksi se näyttää paljon tennistä pelitilin avanneille ihmisille Sivusto ei saatavilla 2 TV:ssä. Mene Sivusto ei saatavilla 2ille TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 100 € asti ja 10 € riskittömän mobiilivedon!

Sivusto ei saatavilla 6
Tummista sävyistään tunnettu Sivusto ei saatavilla 6 tarjoaa tennikseen herkullisia kertoimia. Vaikka sen vetokohdevalikoima ei ole yhtä laaja kuin Sivusto ei saatavilla 2illa, on Sivusto ei saatavilla 6n sivuilta monesti löydettävissä hyvää pelattavaa. Toisin kuin Sivusto ei saatavilla 2, Sivusto ei saatavilla 6 ei kuitenkaan näytä netti-tv:ssä pelaajille tennistä tai muuta urheilua. Mene Sivusto ei saatavilla 6lle TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 200 € asti!

Sivusto ei saatavilla 7
Pohjoismaalaisille suunnattu Sivusto ei saatavilla 7 ei petä odotuksia tenniksessä. Sivuilta löytyy laaja valikoima betsattavaa jokaiseen tärkeään otteluun. Sivusto ei saatavilla 7illä on uusille asiakkaille sama aloitusbonus kuin Sivusto ei saatavilla 6lla. Mene Sivusto ei saatavilla 7ille TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 100 € asti, 50 % bonuksen 50 € asti ja 20 € riskittömän vedon!

Huom! Tenniksen vedonlyönnissä pätevät monet saman nyrkkisäännöt kuin vedonlyönnissä yleensäkin. Jos ne eivät ole tuttuja, lue opas vedonlyöntiin.

Eri vedonlyöntimuodot tenniksestä

Tennis tarjoaa todella massiivisen määrän kohteita vedonlyöntiin. Tunnetuin pelimuoto on luonnollisesti se, kumpi ottelun voittaa, mutta vetoja voi lyödä myös loppunumeroista, erien määristä, ässäsyötöistä ja niin edelleen. Vetoa voi lyödä lähes mistä tahansa.

Luonnollisesti vetoa voi lyödä myös ennen turnauksen alkua turnauksen voittajasta, miten pitkälle tietyt pelaajat etenevät ja niin edelleen.

Live-vedot tenniksestä

Tennis tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia live-vedonlyöntiin. Niin tenniksen kuin muidenkin lajien live-vedoissa alan ehdoton kuningas on Sivusto ei saatavilla 2, jolta löytyy kovien kertoimien lisäksi laaja kohdevalikoima live-vetoihin. Tenniksen seuratuimmissa peleissä Sivusto ei saatavilla 2 antaa kertoimet jokaiseen syöttöön.

Tenniksen live-vedonlyönnissä on veikkaajilla on hyvä mahdollisuus myös yrittää aistia, miten pelaajat voivat. Jos vedonlyöjä havaitsee, että toinen pelaajista näyttää loukkaantuneelta tai henkisesti lamaantuneelta, sitä on helppo käyttää hyväksi vedoissa.

Miten tennisvedonlyönti kannattaa?

Vedonlyöjien kannattaa tenniksessä miettiä muun muassa alla olevia kysymyksiä:

  • Mitkä ovat pelaajien väliset voimasuhteet yleisellä tasolla?
  • Mitkä ovat pelaajien vireet, rasitustilat ja motivaatiotasot?
  • Millä alustalla pelataan?
  • Mikä vaikutus on sillä, pelataanko peli kahteen vai kolmeen erävoittoon?
  • Voiko ottelu tai osa ottelusta olla mahdollisesti ennalta sovittu, eli onko toinen ottelijoista lahjottu toimimaan rikollisten haluamalla tavalla?

Viimeinen kysymys on tietysti ikävä, mutta tennis on vedonlyöntirikollisten suosima laji.

Arvostetut Grand Slam -turnaukset

Tennispelejä pelataan melkeinpä koko ajan jossain päin maailmaa, mutta osa turnauksista on luonnollisesti muita legendaarisempia. ATP-turnausten lisäksi tennisfanien katseet kiinnittyvät etenkin Australian, Ranskan ja Yhdysvaltojen avoimiin ja Wimbledoniin, eli tenniksen neljään major-turnaukseen, jotka tunnetaan myös nimillä Grand Slam –turnaukset.

Australian avoimet

Tennisvuoden pyöräyttää voimalla käyntiin Australian avoimet, jotka pelataan tammikuussa. Australian avoimia on pelattu ensimmäisen kerran jo 1905, mutta Grand Slam arvonimen se sai vasta parikymmentä vuotta myöhemmin.

Australian ja Suomen välinen aikaero tekee vedonlyönnistä luonnollisesti hitusen haastavampaa. Pelaajille haasteena on usein taivaalla möllöttävä aurinko, joka tekee peleistä hikistä puuhaa. Australian avointen otteluja on usein keskeytetty kuumuuden takia.

Ranskan avoimet

Ranskan avoimet on pelattu ensimmäisen kerran jo 1891, joten turnauksella riittää perinteitä. Ranskan ulkopuoliset pelaajat saivat luvan osallistua karkeloihin kuitenkin vasta 1925. Ranskan avoimet pelataan Pariisissa toukokuun ja kesäkuun vaihteessa.

Ranskan avoimet pelataan massakentällä, joka on ollut hyvin haastava joillekin pelaajille. Lajin legendoista Pete Sampras ja Boris Becker eivät ole koskaan päässeet juhlimaan mestaruutta Ranskassa, vaikka muuten he dominoivatkin omia aikakausiaan.

Ranskan avoimet tarjoavat tenniksen vedonlyöjille huikeita mahdollisuuksia, sillä pelimuodot ovat samat kuin muissakin Grand Slam –turnauksissa, mutta aikaeroa ei ole juurikaan Suomeen. Tämä tarkoittaa, että live-vetoja on helppo lyödä, eikä veikkaajan tarvitse olla myöhään yöllä hereillä energiajuomien tai kahvin voimalla.

Wimbledon

Wimbledonin tennisturnaus pelataan kesä-heinäkuussa. Se järjestettiin ensimmäisen kerran jo 1877. Se onkin monien papereissa kaikista arvostetuin ja legendaarisin Grand Slam –turnaus. Yksi ikävimmistä perinteistä Wimbledonissa on sade, joka on keskeyttänyt monta ottelua.

Wimbledon pelataan ruohokentällä, jossa syöttöjen nopeus on hyvin ratkaisevassa asemassa. Tämä pitää ottaa huomioon vedonlyönnissä.

Samoin kuin Ranskan avoimet, Wimbledon pelataan sellaiseen aikaan, että sitä on suomalaisen helppo seurata. Etenkin live-vedonlyönnissä tästä on huima etu.

Yhdysvaltain avoimet

Yhdysvaltain avoimet, eli US Open, pelataan elo-syyskuussa. Ensimmäisen kerran US Open pelattiin 1881. Vuodesta 1978 alkaen turnaus on järjestetty USTA National Tennis Centerissä Flushing Meadowsissa Queensissä, New Yorkissa.

Samoin kuin Australian avoimet, US Open on suomalaiselle vedonlyöjälle melko haasteellinen aikaeron takia. Jos silmät eivät pysy auki myöhään yöllä, onkin parempi jättää live-vedonlyönti kokonaan väliin ja keskittyä otteluja edeltäviin vetoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *