Vedonlyönti NBA:sta ja muusta koripallosta

Vedonlyönti NBA:sta ja koripallosta yleensäkin tarjoaa vedonlyöjille erinomaisia mahdollisuuksia. Yksi suurimmista tekijöistä siihen on se, että koripallosta lyödään paljon vetoja, eli rahaa liikkuu markkinoilla paljon.

Alle on listattu suomeksi palvelevat vedonlyöntisaitit, joilla on suomenkieliset versiot nettisivuistaan. Ne kaikki kuuluvat netin parhaimmistoon niin NBA:ssa, Korisliigassa, Euroopan huippusarjoissa, Euroliigassa ja maaotteluissa.

Sivusto ei saatavilla 2
Euroopan parhaan vedonlyöntisaitin useain voittanut Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa erittäin laajan kohdevalikoima, josta on helppo silloin tällöin löytää herkullista pelattavaa. Sivusto ei saatavilla 2 myös näyttää paljon korista (muun muassa kaikki NBA-pelit) pelitilin avanneille asiakkailleen, mikä antaa erinomaisen mahdollisuuden live-vedonlyöntiin. Siirry Sivusto ei saatavilla 2ille TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon!

Sivusto ei saatavilla 6
Sivusto ei saatavilla 6n sivuilta löytyy paljon mielekästä pelattavaa kaikista parhaista korissarjoista. Live-vedonlyönti ei ole ihan Sivusto ei saatavilla 2in tasolla, mutta muuten Sivusto ei saatavilla 6 on samaa tasoa. Siirry Sivusto ei saatavilla 6lle TÄSTÄ, niin saat 200 € bonuksen!

Sivusto ei saatavilla 7
Sivusto ei saatavilla 7iin pätevät samat sanat kuin Sivusto ei saatavilla 6en. Sivustot ovat hyvin samankaltaisia. Suurimmat erot ovatkin lähinnä ulkonäössä: Sivusto ei saatavilla 7 on suunnattu pohjoismaalaisille, mikä näkyy muun muassa saitin grafiikassa. Siirry Sivusto ei saatavilla 7ille TÄSTÄ, , niin saat 100 % bonuksen 100 € asti, 50 % bonuksen 50 € asti ja 20 € riskittömän vedon!

Sivusto ei saatavilla 5
Sivusto ei saatavilla 5 on legendaarinen peliyhtiö, joka toimii Sivusto ei saatavilla 5 Groupin lippulaivana. Se omistaa myös Sivusto ei saatavilla 6n ja Sivusto ei saatavilla 7in. Näin ollen on selvää, että Sivusto ei saatavilla 5iin pätevät samat kehut Sivusto ei saatavilla 6en ja Sivusto ei saatavilla 7iinkin, mutta avajaistarjous on hieman erilainen. Sivusto ei saatavilla 5 ei tarjoa ilmaisvetoa vaan klassisen bonuksen. Siirry Sivusto ei saatavilla 5ille TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen!

Tietoa NBA:n ja muiden korissarjojen veikkaamiseen

Vedonlyönti koriksesta on erilaista kuin esimerkiksi futiksesta. Koripallossa ennakkosuosikki voittaa pelin useammin kuin esimerkiksi jalkapallossa, mikä luonnollisesti näkyy myös kertoimissa. Myös yksittäisillä pelaajilla on suurempi merkitys suurempi joukkueelle kuin jalkapallossa tai esimerkiksi jääkiekossa.

Näin ollen koripallovedonlyönnissä kannattaa kokoonpanouutisia lukea tarkasti ja tulkita niiden vaikutuksia paremmin, miten keskimääräinen fani tai muut vedonlyöjät. Koripalloveikkaamisessa, kuten vedonlyönnissä yleensäkin, kannattaa pitää itsellä tilastoja, jotka eivät rajoitu pelkästään voittoihin, tasapeleihin ja tappioihin. Esimerkiksi NBA tarjoaa erinomaista tilastotietoa omalla nettisivuillaan. Niillä pääsee alkuun sen sarjan kohdalla.

Asioita, joita vedonlyöjän kannattaa koripallossa tutkia, ovat muun muassa heittojen määrä ja niiden onnistuminen prosentuaalisesti, levypallot, pallon menetykset ja se, miten rasittuneita joukkueet ja sen pelaajat ovat.

Koripallossa mestaruus ratkeaa pudotuspeleissä, joten on melko luonnollista, ettei runkosarjan otteluissa joukkueiden motivaatiotasot ole aina samanlaisia. Vaikka esimerkiksi NBA:n tähtipelaajat tienaavat huikeita summia, ovat he silti ihmisiä – heidänkin on vaikea asennoitua täysillä otteluihin, joiden he tietävät olevan vähämerkityksellisiä.

Toinen asia, johon veikkaajien kannattaa kiinnittää huomioita, on joukkueiden rasittuneisuus. Tämä pätee etenkin NBA:han, jossa joukkueet matkustavat ja pelaavat todella usein.

NBA:ssa pelataan paljon pelejä, joten valinnanvaraa riittää. Korisvedonlyöjien kannattaa kuitenkin pitää muitakin sarjoja silmällä – Suomen Korisliigasta voi hyvin suhteiden avulla saada jopa sisäpiiritietoa, jota hyödyntää omissa veikkauksissaan.

Jenkkien yliopistokoripallossa tasoerot pelaajien välillä ovat suorastaan järisyttäviä, mikä antaa vedonlyöjälle erinomaisen mahdollisuuden, jos hän tuntee joukkueet ja pelaajat hyvin.

Eri pelimuodot koripallovedonlyönnissä

Tunnetuin pelimuoto on luonnollisesti veto voittajasta, mutta koripallossa hyvin suosittu pelimuoto on tasoitusveto. NBA:ssa ja muussa koriksessa kannattaa olla tarkkana 2,5 pisteen tasoituksen kanssa.

Selitys on yksinkertainen: jos ottelu päättyy kotijoukkueen voittoon 102-100, mutta vierasjoukkueelle on annettu eteen 2,5 pistettä, vierasvoitto on oikea valinta vedonlyönnissä, mutta todellisuudessa kotijoukkue tuskin on erityisen raivoisasti hakenut lisäpisteitä ottelun lopussa.

Vetoa voi lyödä myös ottelun kokonaispistemäärästä, eri pelaajien pistemääristä ja niin edelleen. Koripallo tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia myös live-vedonlyöntiin. Parhaan kattauksen live-vedonlyöntiin tarjoaa Sivusto ei saatavilla 2, joka näyttää myös kaikki NBA:n pelit ilmaiseksi pelitilin avanneille asiakkailleen. Yökyöpeleille Sivusto ei saatavilla 2 TV on siis herkullinen valinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *