Vedonlyönti jalkapallosta

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji, joten ei ole ihme, että vedonlyönti jalkapallosta on äärimmäisen suosittua. Futista pelataan ympäri maailmaa, joten mielenkiintoisia sarjoja, kuten Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A ja Saksan Bundesliiga, sekä arvoturnauksia, kuten MM-kisat, EM-kisat ja Copa America, on usein käynnissä.

Alle on listattu suomeksi palvelevat vedonlyöntitoimistot, jotka sopivat juuri jalkapallon veikkaamiseen. Niillä on myös suomenkieliset versiot nettisivuistaan, joten pelitilin avaaminen käy helposti.

Sivusto ei saatavilla 2
Euroopan parhaan vedonlyöntisaitin palkinnon usein voittanut Sivusto ei saatavilla 2 on ehdoton valinta futisvedonlyöntiin. Sivusto ei saatavilla 2in listoilta löytyvät kattavimmat kohdevalikoimat lähes jokaiseen jalkapalloliigaan. Samalla herkullisia kertoimia löytyy helposti. Lisäksi Sivusto ei saatavilla 2 näyttää La Ligan, Serie A:n, Bundesliigan, Ligue 1:n ja monen muun huippusarjan kaikki pelit. Se tarjoaa huikean mahdollisuuden live-vedonlyöntiin. Siirry Sivusto ei saatavilla 2ille TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon!

Sivusto ei saatavilla 7
Sivusto ei saatavilla 7illä on valtava määrä suomalaisia asiakkaita, jotka lyövät sivustolla ahkerasti myös futiksesta. Sivusto ei saatavilla 7in kohdevalikoima ei ole yhtä laaja kuin Sivusto ei saatavilla 2illa, mutta kaikki yleisimmät vedonlyöntimuodot. Sivusto ei saatavilla 7illä ei ole myöskään yhtä laadukasta netti-tv:tä kuin Sivusto ei saatavilla 2illa, mutta erittäin herkullisia kertoimia löytyy myös Sivusto ei saatavilla 7iltä. Siirry Sivusto ei saatavilla 7ille TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 100 € asti, 50 % bonuksen 50 € asti ja 20 € riskittömän vedon!

Sivusto ei saatavilla 6
Sivusto ei saatavilla 6 on hyvin samankaltainen saitti kuin Sivusto ei saatavilla 7 – onhan niillä molemmilla sama omistaja, Sivusto ei saatavilla 5 Group. Usein niillä on hyvin samankaltaiset kertoimet ja kohdevalikoimat. Sivusto ei saatavilla 6 kehittää kuitenkin Sivusto ei saatavilla 7iä useammin erilaisia kamnanjoita, joista voi voittaa ylimääräistä. Siirry Sivusto ei saatavilla 6lle TÄSTÄ, niin saat 200 € bonuksen!

Miten löytää ylikertoimet jalkapallossa?

Jalkapallossa, kuten kaikessa vedonlyönnissä, on tärkeää panostaa vain ylikertoimiin. On tietysti mahdotonta sanoa täydellä varmuudella, mikä on ylikerroin. Toisaalta se riittää, että panostaa oikeanlaisia summia ja on riittävän usein oikeassa.

On tärkeää löytää joukkueita, joita vedonvälittäjät ja futisveikkaajat ylipäätään yliarvostavat tai aliarvostavat. Kun suuri yleisö on jostain asiasta väärässä, ammattimaisen tai ammattivedonlyöjän mahdollisuus iskeä on saapunut.

Miten löytää yllä mainitut ylikertoimet? Mieti huolellisesti muun muassa seuraavia seikkoja:

  • ovatko joukkueiden motivaatiot samanlaisia?
  • millaiset ovat joukkueiden todelliset tasot?
  • minkälainen ilmapiiri stadionilla on?
  • vääristääkö vedonlyöntimarkkinan toiminta kertoimia väkisinkin?
  • minkälaisia ovat joukkueiden rasitustasot? Entä onko joukkueilla loukkaantumis- tai muita vastaavia huolia?
  • onko joukkueissa tiettyjä riskitekijöitä tai piileviä voimia, joita vedonlyöntitoimistot ja veikkaajat eivät ole huomanneet?

Eri muodot futiksen vedonlyönnissä

Jalkapallosta lyödään niin paljon vetoja, että on luonnollista, että erilaisia kohteita on todella paljon. Suomalaisille tutuin lienee Pitkäveto, eli 1X2, mutta etenkin Suomen rajojen ulkopuolella tasoitusvedot ovat erittäin suosittuja.

Tasoitusvedossa toiselle joukkueelle annetaan tietty määrä maaleja lisää lopputulokseen. Esimerkki: jos Manchester United – Tottenham –ottelussa vierasjoukkueelle annetaan +0,5 maalia tasoitusta, tarkoittaa se sitä, että jos peli päättyy tasan, vedonlyönnissä Tottenhamin voitto on ollut oikea valinta. Jos taas ManU voittaa ottelun, ei puolen maalin tasoitus auta vedonlyönnissä lontoolaisia. Tasoitus voi tietysti olla enemmänkin kuin puoli maalia.

Suomessa Tulosveto, Vakioveikkaus ja Moniveto ovat myös hyvin suosittuja vetomuotoja, mutta rajojemme ulkopuolella maalimääräveikkaus on suositumpaa. Maalimääräveikkauksessa arvioidaan jalkapallo-ottelun kokonaismaalimäärää. Monesti vedonvälittäjät kysyvät, tehdäänkö jalkapallo-ottelussa yli vai alle 2,5 maalia. Jos pelissä tehdään enintään kaksi maalia, oikea vastaus on alle. Jos taas pelissä tehdään ainakin kolme maalia, oikea vastaus on yli.

Jalkapallon sarjoissa ja turnauksissa voi tietysti lyödä vetoa myös sarjan tai turnauksen mestarista tai siitä, mitkä joukkueet ovat peräpäässä. Kannattaa kuitenkin huomata, että esimerkiksi mestaruusvetojen ratkeaminen kestää kauan. Näin ollen yhden vedon osumista joutuu jännittämään pitkään.

Jos vedonlyöjä on huomannut, että vedonvälittäjät eivät arvosta tiettyä joukkuetta riittävästi ja kertoimet ovat jatkuvastl liian korkeita, usein lienee järkevämpää pelata tätä joukkuetta yksittäisissä otteluissa mahdollisten mestaruusvetojen lisäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *