Vedonlyönti jääkiekosta

Vedonlyönti jääkiekosta on tuttua puuhaa suomalaisille, mutta moni ei pelaa järkevästi. Lätkä kuitenkin tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia, sillä mielenkiintoisia sarjoja, kuten NHL, Liiga, SHL, AHL ja CHL, sekä kansainvälisiä arvoturnauksia, kuten MM-kisat, World Cup ja olympialaiset, on tarjolla tasaisin väliajoin.

Alle on listattu suomeksi palvelevat vedonlyöntitoimistot, jotka sopivat erinomaisesti jääkiekon vedonlyöntiin. Niillä kaikilla on myös suomenkieliset versiot nettisivuistaan.

Sivusto ei saatavilla 2
Euroopan parhaan vedonlyöntisaitin palkinnon useasti voittanut Sivusto ei saatavilla 2 ei petä jääkiekossa, päinvastoin. Olipa kyseessä sitten NHL, Liiga, CHL, MM-kisat tai mikä tahansa muu jääkiekkosarja tai –turnaus, Sivusto ei saatavilla 2 on erinomainen valinta. Mene Sivusto ei saatavilla 2ille TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon!

Sivusto ei saatavilla 7
Sivusto ei saatavilla 7 on suunnattu pohjoismaalaisille, joten on sanomattakin selvää, että lätkä on Sivusto ei saatavilla 7in keskiössä. Kohdevalikoima ei ole ihan yhtä laaja kuin Sivusto ei saatavilla 2illa, mutta muuten Sivusto ei saatavilla 7 on erinomainen. Erityisplussa Sivusto ei saatavilla 7ille tulee bonuksesta. Mene Sivusto ei saatavilla 7ille TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 100 € asti, 50 % bonuksen 50 € asti ja 20 € riskittömän vedon!

Sivusto ei saatavilla 6
Sivusto ei saatavilla 6 on tässä tekstissä esitellyistä vedonlyöntisivustoista uusin, mutta sen takana on paljon kokemusta vedonlyöntialalta. Jos grafiikka jätetään laskuista pois, Sivusto ei saatavilla 6 on hyvin samankaltainen vedonlyöntisaitti kuin Sivusto ei saatavilla 7. Sillä on myös samanlainen avajaistarjous uusille asiakkaille. Mene Sivusto ei saatavilla 6lle TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 200 € asti!

Sivusto ei saatavilla 5
Sivusto ei saatavilla 5 on pelialan legenda, joka on Sivusto ei saatavilla 5 Groupin lippulaiva. Sivusto ei saatavilla 5 Group omistaa myös yllä mainitut Sivusto ei saatavilla 7in ja Sivusto ei saatavilla 6n. Sivusto ei saatavilla 5in sivustolla on samanlainen logiikka kuin edellä mainituilla kahdella muullakin sivustolla, mutta avajaistarjous, eli Sivusto ei saatavilla 5 bonus, on erilainen. Se on 100 € bonus. Mene Betsssonille TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 100 € asti!

Tällaista on järkevä vedonlyönti jääkiekosta

Voittavassa vedonlyönnissä pätevät aina samat periaatteet, oli kyse jääkiekosta tai jokin toinen laji. Kun haluaa lyödä vetoa jääkiekosta menestyksekkäästi, on syytä on perillä siitä, mitä tekee. Lue huolellisesti seuraavat asiat, joita kannattaa ottaa huomioon lätkävedonlyönnissä.

Suurena erona jalkapallosarjoihin on se, että jääkiekossa mestaruus ratkeaa aina pudotuspeleillä, mikä tarkoittaa sitä, ettei joukkueiden motivaatiot ole aina huipputasoa normaaleissa peleissä, joissa panos on vähäinen. Joskus sarjapeleissä on myös sellaisia tilanteita, joissa tasapeli on hyvä tulos molemmille joukkueille tai toiselle joukkueista. Se luonnollisesti vaikuttaa joukkueiden pelisuunnitelmiin.

Jääkiekossa on sanonta, joka kuuluu näin: ”Maalivahti on puoli joukkuetta.” Sanonnan tarkkuudesta voi olla montaa mieltä, mutta on totta, että jääkiekossa maalivahdit ovat hyvin ratkaisevassa asemassa. Laukauksia tulee paljon, joten pienikin ero taidossa näkyy tulostaululla. Esimerkiksi Suomen jääkiekkomaajoukkue on päässyt monesti nauttimaan erinomaisesta maalivahtipelistä, mikä on Leijonat usein pelastanut.

Kohtaavien joukkueiden loukkaantumis- ja rasitustilanteet voivat olla hyvinkin erilaisia. Kokoonpanouutiset kannattaa seurata tarkasti – ja ne pitää myös analysoida huolellisesti. Ei kannata kuitenkaan liioitella loukkaantumisten merkitystä. Useat lätkästarat ovat veikkaajien silmissä parempia, mitä he todellisuudessa ovat.

Jääkiekossa tehdään paljon maaleja ylivoimalla. Näin ollen vedonlyönnissä kannattaa katsoa tarkasti, miten joukkueiden yli- ja alivoimat toimivat.

Eri sarjoissa ja arvoturnauksissa on myös omat erikoispiirteensä, jotka pitää ottaa huolellisesti huomioon vedonlyönnissä. On palkkakattoja, erilaisia kulttuurieroja ja niin edelleen. On tärkeää, että vedonlyöjä ymmärtää myös tällaiset asiat.

Eri vedonlyöntimuodot lätkästä

Jääkiekon turnauksista ja otteluista voi lyödä vetoa monellakin tavalla. Yllä olevat vedonlyöntitoimistot tarjoavat muun muassa Pitkävetoa, Tulosvetoa, Moneyline-vetoja, kokonaismaalimäärävetoja, vetoja pelaajien pisteistä ja maaleista ja niin edelleen. Edellä olevista linkeistä voi lukea lisää kyseessä olevista pelimuodoista.

Turnauksissa ja sarjoissa voi lyödä vetoa luonnollisesti siitä, mikä joukkue voittaa, mitkä sijoittuvat parhaimmistoon tai jäävät viimeisille sijoille. Lisäksi ne antavat lyödä vetoa siitä, miten pelaajat sijoittuvat pistepörssissä.

Tekstejä NHL:stä, Liigasta, CHL:stä ja MM-kisoista

Urheiluviikko seuraa tarkasti jääkiekkoa, joten näin ollen esimerkiksi NHL, Liiga, CHL ja MM-kisat ovat koko ajan esillä sivustolla. Edellä olevien linkkien takaa löytyy uutisia, veikkausvihjeitä ja ohjeita siihen, miten ottelut voi katsoa. Ottelujen katsominen antaa erinomaisen mahdollisuuden live-vedonlyöntiin.

Urheiluviikon omissa haastatteluissa nykyiset ja entiset pelaajat sekä valmentajat kertovat mielipiteitään, joita voi käyttää hyödyksi myös jääkiekkovedonlyönnissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *