eSports Vedonlyönti: Netin Paras Opas eUrheilun Veikkaamiseen

eSports vedonlyönti kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, eikä se ole ihme, sillä e-urheilu tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia vedonlyöjälle. Tästä oppaasta löytyy kaikki, mitä tarvitset eSports vedonlyönnin aloittamiseen. Jos haluat lukea oppaan urheilutapahtumien veikkaamiseen, klikkaa linkkiä vedonlyönti. Täältä löydät puolestaan eSports veikkausvihjeitä.

Parhaat sivut ja bonukset e-urheilun veikkaamiseen

Alle on listattu eSport vedonlyöntiin parhaiten soveltuvat vedonlyöntisivustot ja niiden uusille asiakkaille tarjoamat bonukset.

Sivusto ei saatavilla 2 Bonus

Sivusto ei saatavilla 2 on valittu useasti Euroopan parhaaksi vedonlyöntisivustoksi. Sellaisia palkintoja ei voiteta, jos paketti ei ole kokonaisvaltaisesti kasassa. On siis sanomattakin selvää, että yhtiö tarjoaa kattavan valikoiman mahdollisuuksia myös eSports vedonlyöntiin.

Sivusto ei saatavilla 2 on luotettava toimija, joka tarjoaa eSports vedonlyöntiin useita mehukkaita tarjouksia pitkin vuotta. Sen asiakaspalvelu toimii myös erinomaisesti. Sivusto ei saatavilla 2in bonus on 100-prosenttinen 100 € asti.

Ota Sivusto ei saatavilla 2ille 100 % bonus!

Sivusto ei saatavilla 6 Bonus

eSports on näkyvästi esillä Sivusto ei saatavilla 6n sivustolla. Kertoimet ja kohteet ovat huipputasoa ja myös Sivusto ei saatavilla 6 tarjoaa todella napakoita erikoistarjouksia juuri eSports vedonlyöntiin. Sivusto ei saatavilla 6a voi hyvin mielin suositella eSportsin ystäville. Sivusto ei saatavilla 6n bonus on 100-prosenttinen 150 euroon asti.

Ota Sivusto ei saatavilla 6lle 100 % bonus!

Bethardin logo

Bethard tarjoaa tuhdit kertoimet eSports vedonlyöntiin, minkä takia se onkin tuttu näky veikkausvihjeissämme. Monta kertaa siltä löytyy paras kerroin vähintään toiselle joukkueelle. Vetovalikoimat ovat myös mukavalla tasolla, joten Bethard on hyvä valinta eUrheilun ystäville. Bethard tarjoaa uusille asiakkaille 100 % bonuksen 100 euroon asti.

Ota Bethardille 100 % bonus!

Sivusto ei saatavilla 7 Bonus

Suomalaiset ovat kiekkokansaa, mutta kasvavassa määrin myös eSports-kansaa. Pohjolan markkinoille suunnattu Sivusto ei saatavilla 7 kiinnittää siten hyvää huomiota eUrheiluun kohdevalikoimissaan. Jos eSportsin lisäksi muut pohjolan lajit kiinnostavat, on Sivusto ei saatavilla 7 ehdottomasti hyvä valinta sinulle. Sivusto ei saatavilla 7 bonus on 100 % bonus 100 € asti, 50 % bonus 50 € asti ja 20 € riskitön veto.

Ota Sivusto ei saatavilla 7ille 100 % bonus!

Sivusto ei saatavilla 5 Bonus

Sivusto ei saatavilla 5 on Sivusto ei saatavilla 2in tavoin voittanut Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon, joskaan ei lähellekään yhtä useasti kuin Sivusto ei saatavilla 2. Sivusto ei saatavilla 5 on erinomaisessa maineessa oleva sivusto, mutta se ei ole yhtä fokusoitunut eSports vedonlyöntiin kuin esim Sivusto ei saatavilla 6. Sivusto ei saatavilla 5in aloitusbonus on 100 % bonus 100 € asti.

Ota Sivusto ei saatavilla 5ille 100% bonus!

eSports Vedonlyönti: Suosituimmat Muodot

eSports vedonlyönnissä on monia erilaisia muotoja, joista suositummat muodot ovat FPS (first person shooter), RTS (real time strategy) ja MOBA (Multiplayer Online Battle Arena).

E-urheilussa ottelut pelataan yleensä ratkaisuun asti, eikä tasapelejä näin ollen ole. Näin ollen, samoin kuin esimerkiksi tennis- ja baseball-vedonlyönnissä, eSports-vedonlyönnissä veikkaajalle tulee usein osumia, mikä on etu, koska pelikassaa voi kierrättää aggressiivisemmin.

Mistä videopeleistä voi lyödä vetoa?

eSportsissa vetoja voi lyödä useammastakin eri pelistä, kuten League of Legends, Dota, Quake, Counter Strike, WarCraft, Call of Duty ja Starcraft.

E-urheilun vedonlyönti on periaatteessa tismalleen samanlaista kuin urheiluvedonlyönti yleensäkin. E-urheilu tarjoaa usein todella herkullisia kertoimia, sillä kertoimien asettelu on haastaa vedonlyöntitoimistoille.

Lajista on saatavilla paljon hyviä tilastoja. Niitä tutkimalla ja eSportsia yleisestikin seuraamalla vedonlyöjä voi hankkia kertoimenlaskijoita paremmat tiedot.

Olipa peli mikä tahansa, on tärkeää tietää, pelataanko ottelu netissä vai offline-tilassa. Kun pelit pelataan netissä, mahdolliset nettiyhteysongelmat voivat tehdä pelaamisesta haasteellista.

Huijaaminenkin on todennäköisempää online-peleissä, sillä kukaan ei voi olla varma, käyttääkö pelaaja sääntöjen vastaisia apuvälineitä. Botit vartioivat eSports vedonlyönnin pelejä, mutta huijareita on liikkeellä niin paljon, että jokunen aina onnistuu.

eSports-vedonlyönnissä pitää valita lyökö vetoa paras yhdestä (bo1), kahdesta (bo2), kolmesta (bo3) tai viidestä (bo5). Eniten yllätyksiä tulee luonnollisesti bo1-peleissä, joissa altavastaajilla on hyvä mahdollisuus voittoon lyhyen otannan ansiosta.

eSportsin historia ja tulevaisuus

E-urheilun pioneerit aloittivat jo 1990-luvulla, mutta vasta 2000-luvulla laji on noussut todella suureksi. eSportsissa liikkuu myös valtavat rahasummat, eivätkä ne rajoitu vedonlyöntiin. Seattlessa käydään vuotuinen The International -turnaus, jossa palkintorahaa on jopa 10 miljoonaa dollaria.

E-urheilu on kuitenkin vasta nostamassa päätään. Onkin helppo ennustaa, että esports ja myös esports vedonlyönti tulevat vuosien mittaan suositummaksi ja suositummaksi.

Suomalaiset ovat todellista e-urheilukansaa. International e-sports federation on tuoreimmassa rankingissaan katsonut, että Suomen edellä ovat vain Etelä-Korea ja Kiina. Mielenkiintoista on, että Ruotsi, Tanska ja Norja ovat kaikki selvästi Suomea heikompia maita e-urheilussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *