Opas baseball-vedonlyöntiin: Miten voittaa MLB-vedoilla?

Vedonlyönti baseballista on erittäin suosittua, mikä ei ole ihme, sillä esimerkiksi MLB tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia vedonlyöjille. Alle on listattu parhaat vedonlyöntisivut baseball-vetoihin. Ne palvelevat asiakkaitaan suomeksi. Niillä on myös suomenkieliset versiot nettisivuistaan.

Sivusto ei saatavilla 2
Sivusto ei saatavilla 2 on jo pitkään kuulunut parhaisiin vedonlyöntisivustoihin – ja MLB:ssä se on erityisen hyvä. Olipa sitten kyseessä voittajavedot tai jotkut muut betsit, Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa maukkaimpia kertoimia. Mene Sivusto ei saatavilla 2ille TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 100 € asti ja 10 € riskittömän mobiilivedon!

Sivusto ei saatavilla 6
Sivusto ei saatavilla 6 on erinomainen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa erittäin laadukkaita mahdollisuuksia baseball-vedonlyöntiin. Se on yhdessä Sivusto ei saatavilla 2in ja Sivusto ei saatavilla 7in kanssa erinomainen valinta tenniksen ystäville. Mene Sivusto ei saatavilla 6lle TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 200 € asti!

Sivusto ei saatavilla 7
Sivusto ei saatavilla 7 ei häviä Sivusto ei saatavilla 2ille ja Sivusto ei saatavilla 6lle. ”Norttu” on suomalaisten keskuudessa hyvin tunnettu jääkiekkokertoimistaan, mutta se on erinomainen valinta myös baseballin vedonlyöntiin. Mene Sivusto ei saatavilla 7ille TÄSTÄ, niin saat 100 % bonuksen 100 € asti, 50 % bonuksen 50 € asti ja 20 € riskittömän vedon!

Huomio! Baseballissa pätevät monet samat nyrkkisäännöt kuin vedonlyönnissä yleensäkin. Tutustu niihin edellä olevasta linkistä.

MLB tarjoaa vedonlyöjälle monta etua

Yksi suurimmista eduista, jotka helposti tulee vetojen tuoksinassa on se, että baseball-ottelu päättyy aina toisen joukkueen voittoon. Helposti voisi ajatella, ettei se ole suuri etu, mutta kun vedot osuvat usein, pelikassaa voi kierrättää aggressiivisesti.

Näin ollen jos vedot ovat edes hitusen tuottavia, se johtaa melko lyhyessäkin ajassa kassan kasvuun. Esimerkiksi MLB:ssä pelataan niin paljon pelejä, että vedonlyöjälle aukeaa paljon hyviä mahdollisuuksia. Monet muut vedonlyönnin kannalta mielenkiintoiset sarjat ovat tauolla kesäaikaan, mikä antaa mahdollisuuden keskittyä MLB-vetoihin erittäin huolellisesti.

Baseball on melko staattinen laji. Siihen löytyy paljon hyödyllistä dataa, jota voi vedonlyönnissä käyttää hyväksi. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana siinä, mitä dataa käyttää. Dataa tarjotaan paljon faneille ihan puhtaasti siksi, että sen ajatellaan viihdyttävän faneja. Kaikkea dataa ei siis kannata yrittää väkisin tunkea mukaan omiin analyyseihin.

Monet vedonvälittäjät tarjoavat MLB:hen erinomaista vedonlyöntivaihtoehtoa, jossa veto on voimassa vain siinä tapauksessa, että nimetty syöttäjä myös aloittaa ottelun. Syöttäjät ovat niin suuressa roolissa, että viisas MLB-vedonlyöjä voi hyötyä tästä pelimuodosta paljon.

Ammattivedonlyöjät eivät näytä päässeen yhteisymmärrykseen siitä, miten baseballin harjoituspeleihin kannattaa suhtautua. Osa seuraa tuloksia tarkasti ja vetää niistä jyrkkiä johtopäätöksiä; osa ei anna niille lähes mitään painoarvoa.

Muista nämä baseball-vedonlyönnissä

  • MLB:ssä pelataan niin paljon otteluja, että pelattavaa löytyy helposti. Näin ollen MLB-vedoissa ei kannata hätiköidä. Jos jostain ottelusta ei näytä löytyvän pelattavaa, siirrä katse toiseen otteluun.
  • Sää- ja stadionolosuhteet vaikuttavat erittäin paljon otteluihin. Esimerkiksi sateella otteluja ei pelata ollenkaan. Jos taivaalta alkaa ripottaa vettä siten, että kenttä muuttuu vaaralliseksi, ottelua lykätään siten, että se päästään pelaamaan hyvissä olosuhteissa.
  • Baseball on joukkuelaji, mutta se kulminoituu erittäin vahvasti syöttäjän ja lyöjän väliseen taistoon. Kenttäpelin rooli on hyvin pieni. Tämä johtaa siihen, että peli on psykologisesti haastava sekä lyöjille että syöttäjille.
  • MLB:stä on saatavilla paljon tilastoja, mutta niitä lukiessa kannattaa olla tarkkana: joidenkin lyöjien viimeaikaiset tilastot saattavat näyttää hyviltä vain siksi, että heillä on ollut vastassaan heikkoja syöttäjiä, tai päinvastoin.
  • Urheiluvedonlyönnissä kotietua usein vähätellään, mutta baseballissa kotietu on todellakin hyvin pieni. Baseballissa vierasjoukkue aloittaa aina vuoroparin. Jos kotijoukkue johtaa ennen viimeisen tasoittavan sisävuoron alkua, ottelu vihelletään päätyneeksi. Tämä kannattaa ottaa huomioon vetoja laatiessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *