Vedonlyönnin palautusprosentti

Palautusprosentti voidaan vedonlyönnissä katsoa sekä vedonlyöntiyhtiön että vedonlyöjän näkökulmasta. Pelaajan kannattaa pelata vedonlyöntiyhtiöissä, joiden palautusprosentti on mahdollisimman korkea. Näin pelaaja pääsee helpommin voitolliseen vedonlyöntiin.

Vedonlyöntiyhtiöt puolestaan haluavat pelaajia, joiden palautusprosentti on mahdollisimman matala. Näin ne tienaavat helpommin. Vedonlyöntitoimistot yrittävät monesti saada asiakkaitaan laittamaan monia kohteita samalle lapulle, minkä myötä palautusprosentti laskee automaattisesti. Suomessa Aleksi Valavuoren ja Esko Seppäsen johdolla monet veikkaajat ovatkin vedonlyöntitoimistoille tämän etulyöntiaseman halunneet antaa. Onko se fiksua? Ei.

Näin palautusprosentti lasketaan vedonlyönnissä

Vedonlyönnissä palautusprosentti voidaan laskea kahdesta joko pelaajan tai vedonlyöntiyhtiön näkökulmasta. Voitollinen vedonlyönti tarkoittaa yli 100 prosentin palautusprosenttia. Jos pistää vedonlyöntiin 1 000 euroa ja saa takaisin 1 100 euroa enemmän, on hän voitollinen vedonlyöjä.

Kannattaa kuitenkin huomata, että vedonlyönnin voitollisuutta ei pidä arvioida lyhyen otoksen perusteella, päinvastoin. Monet tappiota tekevät vedonlyöjät hehkuttavat voitollisia päiviään ja viikkojaan, mutta yleensä heidän vuodet ovat tappiollisia. Yllä mainitut herrat kuuluvat kyseiseen ryhmään.

Vedonlyöntiyhtiöiden kohdalla palautusprosentti tarkoittaa sitä, miten paljon vedonlyöntiyhtiö keskimäärin palauttaa pelaajalle. Suomalaiset tuntevat parhaiten Veikkaus-rahapeliyhtiön, mutta sen palautusprosentti ei ole yhtä hyvä kuin tällä sivustolla esitellyillä vedonlyöntitoimistoilla. Veikkaus ei myöskään tarjoa vastaavanlaisia aloitusbonuksia.

Nämä sivut tarjoavat hyvän palautusprosentin veikkaajalle

Netissä on paljon vedonlyöntisivustoja, joiden eliitti on listattu alle. Nimeä klikkaamalla voi lukea esittelyn.

Sivusto ei saatavilla 2
Sivusto ei saatavilla 7
Sivusto ei saatavilla 6
Sivusto ei saatavilla 5
Sivusto ei saatavilla 10!
Sivusto ei saatavilla 9
Sivusto ei saatavilla 4
Sivusto ei saatavilla 13*
SkyBet*
10Bet

* = sivustosta ei ole suomenkielistä versiota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *