Vakiovihjeet: Hyödynnä vinkit Unibetin Vakiossa Supertotossa

Vakioveikkaus on Veikkaus Oy:n pelimuoto, jolla yhtiö kerää massiivisia voittoja, toisin kuin sen pelaajat. Vakiovihjeistä paras tuleekin tässä: hylkää Veikkauksen kehno Vakio ja pelaa Vakiota Unibetin sivustolla, jossa se toimii nimellä Supertoto.

Suomeksi palveleva Unibet on voittanut Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon useaan otteeseen. Ei olekaan ihme, että Unibetin Vakio Supertoto on huomattavasti Veikkauksen Vakioveikkausta parempi vedonlyöntimuoto. Supertoton palautusprosentti on markkinoiden suurin ja huomattavasti suurempi kuin Veikkauksella.

Siirry Unibetin sivustolle TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Haluatko lisätietoa Unibetista ennen Supertoton pariin siirtymistä? Lue Unibetin esittely.

Tältä näyttää Unibetin Supertoto. Klikkaa kuvaa, niin se suurenee.
Tältä näyttää Unibetin Supertoto. Klikkaa kuvaa, niin se suurenee.

Vakioveikkaus Unibetin tapaan

Veikkaus Oy:n Vakioveikkaus-asiakkailla ei mene kauan, kun he oppivat Unibetin Supertoton. Peli on nimittäin samanlainen. Supertotossa vedonlyöjän tulee veikata oikea lopputulos (kotivoitto, tasapeli tai vierasvoitto). Osanottajien maksamat rahat menevät pottiin, josta ne jaetaan voittoluokittain tasan voittaneiden kesken.

Lisäksi Supertotossa on tarjolla meheviä jättipotteja, joista voi voittaa jopa satoja tuhansia euroja 10 sentin panoksella. Luit oikein. Satoja tuhansia euroja 10 sentin panoksella. Haluatko lukea lisää? Lue Unibetin Vakioveikkauksen Supertoton ohjeet ja esittely.

Veikkaus Oy ja vakiovihjeet lehtien palstoilla

Veikkaus Oy mainostaa useassa eri lehdessä, jotka jakavat lukijoilleen vakiovihjeitä. Todellisuudessa nmä vihjeet eivät ole kuitenkaan hyviä, päinvastoin, ne ovat heikkoja. Niitä seuraamalla ei pääse pitkän päälle voitolle.

Voisikin ironisesti sanoa, että lehtien vakiovihjeet ovat lähinnä Veikkaus Oy:n mainoksia maksettujen mainosten lisäksi. Hyviäkin vakioveikkausvihjeitä on tarjolla, mutta niitä ei yleensä saa huonoista sanoma- tai aikakauslehdistä tai niiden nettiversioista.

Lue veikkausvihjeet Urheiluviikosta

Urheiluviikko julkaisee Veikkausvihjeet-osiossaan vinkkejä vedonlyöntiin. Yleensä Urheiluviikon keskiössä eivät ole Vakiovihjeet, vaan 1X2-vihjeet, eli Suomessa Pitkävetona tunnettu vedonlyöntimuoto.

Urheiluviikossa vihjeitä jakavat huippu-urheilua erinomaisesti tuntevat henkilöt, jotka ovat tehneet vedonlyönniillä kovia tilejä. Sivuston vihjaajiin kuuluvat muun muassa monet entiset ja nykyiset maajoukkuetason urheilijat. Heidän palautusprosenttinsa julkaistaan myös tasaisin väliajoin, joten veikkaajat tietävät, minkälaista herkkua on tarjolla.

Urheiluviikosta löytyy myös paras suomenkielinen opas vedonlyöntin. Sen lukemalla oppii, miten voi välttää pahimmat sudenkuopat ja tehdä tasaista tuottoa veikkaamalla.

Tämä teksti on päivitetty 30.10.2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *