Vakioveikkaus: Veikkaus Oy vs. Unibetin Vakio (Supertoto)

Vakioveikkaus on yksi Veikkaus Oy:n suosituimpia vedonlyönnin muotoja, mutta voittavaan vedonlyöntiin tähtäävän kannalta Unibetin Supertoto on huomattavasti parempi vaihtoehto. Kun tarkastelun alla ovat Vakioveikkauksen säännöt, järjestelmät ja voitonjako, Unibetin Supertoto on hyvin samankaltainen.

Tulokset ovat vain pelaajan kannalta huomattavasti paremmat Unibetin Supertotossa.

Supertoton palautusprosentti on paljon korkeampi kuin Veikkaus Oy:n Vakioveikkauksen. Lisäksi uudet asiakkaat saavat Unibetilta ilmaista pelirahaa.

Vierittämällä tätä sivustoa alas löydät vertailun Veikkaus Oy:n ja Unibetin Vakiosta. Samalla ymmärrät, miksi Unibetin Supertoto on huomattavasti parempi vaihtoehto veikkaajalle. Huom! Jos sinulla on kysymyksiä, lähetä ne jutun lopussa olevan kaavion kautta, niin saat vastaukset itsellesi.

Avaa tästä pelitili Unibetille, niin saat 100 euron aloitusbonuksen ja 10 euron riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Suomeksi palveleva Unibet on valittu useaan otteeseen Euroopan parhaaksi vedonlyöntisivustoksi. Ei olekaan siis ihme, että sen versio Vakioveikkauksesta on alan ehdotonta eliittiä. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä ennen pelitilin avaamista, lue Unibetin esittely.

Miksi Supertoto päihittää Veikkauksen Vakioveikkauksen?

Alle on listattu viisi syytä siihen, miksi Unibetin Supertoto päihittää mennen tullen Veikkaus Oy:n Vakioveikkauksen.

 • Veikkauksen Vakion rivihinta vaihtelee kohteittain 0,10-0,25 euron välillä; Unibetin Supertoton rivihinta on 0,10 euroa.
 • Unibetin Supertoton palautusprosentti on huomattavasti korkeampi kuin Veikkaus Oy:n Vakioveikkauksen.
 • Veikkaus ei tarjoa aikaisille veikkaajille erikoisetuja; Jos lyöt rivisi sisään Unibetin Supertotoon viimeistään minuuttia ennen keskiviikon vaihtumista torstaiksi, saat 10 prosentin alennuksen panoksesta.
 • Unibet näyttää netti-tv:ssään muun muassa kaikki Espanjan La Ligan, Italian Serie A:n, Ranskan Ligue 1:n ja Saksan Bundesliigan ottelut. Kun Vakiorivi on sisässä, on siis jännittävää seurata Unibetin sivustolta, miten peleissä käy.
 • Veikkaus Oy ei tarjoa uusille asiakkailleen avajaistarjousta; Unibet-bonuksesta saa muhkean lisän pelikassaan.

Unibetin Vakioveikkaus Supertoto lyhyesti

Unibetin Vakioveikkaus, eli Supertoto, on vedonlyöntipeli, jossa veikkaajan tulee veikata oikea 1X2-merkki mahdollisimman moneen kohteeseen (1=kotivoitto, X=tasapeli, 2=vierasvoitto). Idea on siis tismalleen sama kuin Veikkaus Oy:n pelissä, mutta Supertoton palautusprosentti on maailman suurin – ja suorastaan järisyttävästi suurempi kuin Veikkauskella.

Supertoton voitonjako toimii seuraavalla tavalla. Panostetut rahat menevät yhteiseen pottiin, joka jaetaan voittajien kesken. Voitonmäärä riippuu oikein veikattujen 1X2-merkkien oikeasta määrästä, Supertoton potin suuruudesta ja siitä, miten moni muu pelaaja veikkasi oikein useampia tuloksia tai saman määrän tuloksia.

Esimerkiksi Supertoto 14 maksaa 14 oikeaa merkkiä lapulleen saaneelle peräti 30 prosenttia koko potista. Myös sijat 11-13 saavat muhkeat osuudet Supertoto voitonjaossa.

Kuten yllä on sanottu, jos lyöt rivisi sisään Unibetin Vakioveikkaukseen viimeistään minuuttia ennen keskiviikon vaihtumista torstaiksi, saat 10 prosentin alennuksen panoksesta. Kannattaa siis olla ajoissa. (Veikkauksen Vakioveikkaus-kierros ei tällaista alennusta tarjoa.)

Tältä Vakioveikkaus, eli Supertoto, näyttää Unibetin sivustolla.
Tältä Vakioveikkaus, eli Supertoto, näyttää Unibetin sivustolla. Klikkaa kuvaa, niin saat sen suureksi.

Erilaiset Supertoto-pelimuodot

Alle on listattu erilaiset Unibetin Vakiot:

Supertoto 14:

Supertotossa suosituin kuponki on Supertoto 14, jossa yritetään saada samalle lapulle 14 ottelun tulokset suurimmista futisliigoista, kuten Englannin Valioliigasta, Espanjan La Ligasta, Italian Serie A:sta ja Saksan Bundesliigasta. Tämä pelataan joka viikonloppu yhden rivin maksaessa 10 senttiä. Jos saat vähintään 11 oikein, voitat riihikuivaa. Jos olet ainoa, jolla on 14 oikein, voit voittaa jopa useita satoja tuhansia euroja.

Supertoto 14 XL ja Supertoto 14 XXL:

Näissä Supertoton muodoissa on kyse siitä, että palkintopottiin on lisätty ylimääräistä rahaa, koska edellisellä viikolla ei ole ollut yhtään voittajaa tietyssä voittoluokassa. Ne ovat siis siirtyneet seuraavalle viikolle.

Supertoto Extra:

Unibet tarjoaa myös Supertoto Extra -pelejä, joissa otteluiden määrä vaihtelee, mutta yleensä niitä on 8-12. Yksi rivi maksaa 10-50 senttiä riippuen ottelumäärästä.

Supertoto Extrassa on kaksi voittoluokkaa: eniten ja toiseksi eniten kohteita oikein saaneet. Tarjolla on myös mehukkaita yksittäisen voittajan jättipotteja.

Supertoto Tennis:

Supertoto Tennis on mielenkiintoinen pelimuoto. Siinä asetetaan vastakkain kaksi pelaajaa, ja jälleen pitää veikata ykköstä, ristiä tai kakkosta.

Supertoto Tennis koostuu yleensä 12 kohteesta. Rivihinta on 10 senttiä. Voitot maksetaan eniten ja toiseksi eniten oikein veikanneille. Tässäkin pelimuodossa on tarjolla meheviä yksittäisen voittajan jättipotteja.

Supertoto Tennis -pelimuodossa ykkönen on oikea merkki, jos ensiksi mainittu pelaaja voittaa turnauksen TAI etenee turnauksessa pidemmälle kuin toiseksi mainittu pelaaja. Risti on oikea merkki, jos molemmat putoavat turnauksesta samalla kierroksella. Kakkonen on oikea merkki, jos jälkimmäisenä mainittu pelaaja voittaa turnauksen tai vaihtoehtoisesti etenee pidemmälle kuin ensiksi mainittu pelaaja.

Supertoto vs. Vakioveikkaus: Ohjeet, säännöt, ohjelmat…

Unibetin Supertotossa yksi rivi maksaa siis 10 senttiä, mutta yhdellä kupongilla voi jättää useamman Supertoto-rivin. Jos Unibetin asiakas valitsee yhden lopputuloksen jokaiseen otteluun, on hänellä vain yksi rivi kupongilla. Veikkauksen Vakioveikkausrivit ovat ajoittain kalliimpia.

Jos veikkaaja haluaa parantaa osumismahdollisuuttaan, voi hän valita useamman mahdollisen lopputuloksen, eli varmistaa. Jos laittaa kaksi merkkiä samaan kohteeseen, se kaksinkertaistaa järjestelmän hinnan ja rivimäärän. Jos laittaa kaikki merkit kiinni, se kolminkertaistaa järjestelmän hinnan ja rivimäärän.

Veikkaus Oy:n Vakioveikkaus-pelaajille tämä on tuttua puuhaa.

Unibetin sivustolta löytyy myös monia työkaluja Supertotoon sekä pelin säännöt, yleistä tietoa, tilastoja, erilaisia ohjelmia, jotka veikkaaja voi ladata avukseen.

Jos olet kiireinen tai koet Unibetin Vakioveikkaus-rivin muuten vain haastavaksi, voit koittaa, minkälaista apua Pikapeli-painike tarjoaa. Pikapeli luo veikkaajalle kuponkiehdotuksen, joka perustuu ottelujen todennäköisyyteen. Jos et ole tyytyväinen ehdotukseen, voit luoda uuden tai tehdä haluamasi muutoksia ehdotettuun Vakio-kuponkiin.

(Veikkaus Oy tarjoaa samankaltaista Pikapeli-painiketta asiakkailleen.)

Kun rivisi on valmis, klikkaat vain lähetä-nappulaa, niin kuponkisi on vahvistettu. Sen jälkeen voit seurata, montako kohteistasi menee oikein. Mikä parasta, Unibet TV näyttää suuren osan Supertoton otteluista, joten voit omalta koneeltasi seurata sopivien eväiden kera, miten vetosi onnistuvat.

Jos ottelu siirretään, se mitätöidään kokonaan Supertotossa, ja näin olen kaikki lopputulokset, eli ykkönen, risti ja kakkonen, katsotaan oikeiksi. Supertotossa tulos on aina normaalin peliajan jälkeinen. Kun kuponki on lähetetty, sitä ei voi perua, eikä siihen voi tehdä muutoksia.

Vakioveikkaus-voitot tulevat Unibet-pelitilille vain pari tuntia viimeisen ottelun päättymisen jälkeen.

Vinkit Vakioveikkauksen ystäville

Urheiluviikosta löytyy lukuisia muitakin artikkeleita, jotka varmasti kiinnostavat Vakioveikkauksen pelaajia ja vedonlyöjiä yleensäkin.

Opas vedonlyöntiin
Lue Urheiluviikon opas vedonlyöntiin, jos vedonlyönnin perusasiat eivät ole hallussa. Myös Vakion pelaajien kannattaa lukea yllä mainittu opas.

Opas Pitkävetoon
Laitatko 1X2-merkkejä ajoittain Vakioveikkaus-lappujen lisäksi myös Pitkäveto-kupongeille? Jos vastaus on kyllä, lue opas. Se on osittain samankaltainen kuin yllä mainittu vedonlyönnin opas, mutta pieniä erojakin löytyy, koska jokaisessa eri pelimuodossa on omat niksinsä.

Vakiovihjeet
Minkälaisia hyvät Vakioveikkaus-vihjeet? Yllä oleva teksti vastaa siihen. Jutussa on paljon samaa asiaa kuin tässä Vakioveikkausta ja Unibetin Supertotoa käsittelevässä tekstissä, mutta erojakin löytyy.

Tämä teksti on päivitetty 28.3.2018.

Comments 10

 1. Yrjö Kuusi says:

  Kuak kuakkuaaak
  Kuka voittaa
  En tiedä
  Varmasti
  Veikka voittaa
  Moneyyyyyyyyyy
  Moni monimoniiiiiii
  Tulos ja u u u
  UUUUUUUlosssssssssssssssshhh
  Äh ääääääääääääähh
  Hik hik
  Bussilla piäsee
  Kottiin

  Pompulla mualiino

  Maltti on valttia!

 2. heikki turunen says:

  haluaisin futis vakio 6:n vihjerivin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *