Unibet vedonlyönti

Suomeksi palveleva Unibet on monien arvioiden mukaan netin paras vedonlyöntiä tarjoava sivusto. Esimerkiksi arvostettu eGaming Review on palkinnut useana vuotena Unibetin Euroopan parhaana vedonlyöntisivustona. Unibet vedonlyönti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

SIIRRY UNIBETIN VEDONLYÖNTIIN TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Unibet on vedonlyönnissä pitkän linjan pioneeri, joka on rautaisessa kunnossa myös vuonna 2021. Jos haluat yleistä tietoa tästä yhtiöstä, klikkaa linkkiä Unibet.

Näin vedonlyönnin bonus toimii

Minkälaisia Unibet vedonlyönnin bonus ja riskitön mobiiliveto ovat? Molemmat on selitetty alla.

Bonus on 100-prosenttinen 100 euroon asti. Se tarkoittaa, että jos asiakas tallettaa 100 euroa, Unibet antaa toiset 100 euroa pelirahaa päälle. Jos uusi asiakas tallettaa 50 euroa, Unibet antaa toiset 50 euroa pelirahaa päälle.

Yksinkertaista, eikö totta?

Kuten kaikki muutkin vedonvälittäjät, Unibet vaatii, että asiakkaat kierrättävät bonusrahojaan ennen niiden nostamista. Muutenhan vedonlyöjä voisi tallettaa 100 euroa, lyödä sen jälkeen 200 eurolla yhden vedon ja nostaa kaikki voittorahansa pois.

Mutta, toisin kuin monet muut vedonlyöntitoimistot, Unibet on tehnyt bonuksen kierrättämisestä hyvin helppoa. Unibetin vedonlyönnin bonus tulee kierrättää neljä kertaa vähintään 1,40 kertoimella ennen kuin sen voi kotiuttaa pankkitililleen. Kannattaa huomata, että Supertoto- ja Superscore-vedot eivät kierrätä bonusta.

Bonus tulee kierrättää 35 päivän aikana bonuksen aktivoinnista.

Unibet kertoo nettisivuillaan tarkasti bonuksen ehdot. Apua saa myös asiakaspalvelusta.

Unibetin kohteet ja kertoimet alan eliittiä

Unibetin kohteet ja kertoimet ovat ensiluokkaisia. Kohdelistoilta löytyvät niin suomalaisille tutut vedonlyöntimuodot, kuten 1X2 eli Pitkäveto, Tulosveto, Superscoren nimellä tunnettu Moniveto ja Supertoton nimellä tunnettu Vakioveikkaus, mutta myös Suomessa vähemmän tunnetut vedonlyöntimuodot, kuten Moneyline ja Tasoitusveto.

Unibet tarjoaa suosituimpiin kohteisiin jopa sadoittain erilaisia kohteita. Kun edessä on odotettu jääkiekko- tai jalkapallo-ottelu, on siihen tarjolla sellainen kasa veikattavaa, että jokaiselle löytyy jotain. Vetoa voi lyödä melkein kaikesta mahdollisesta.

Unibet ei olisi saanut kaikkia palkintojaan, jos sen lajivalikoima ei olisi laaja. Kaikkien suosituimpien lajien lisäksi Unibetin vedonlyönnin kohdelistalta löytyvät myös pienet lajit ja hevosurheilu.

Unibet vedonlyönnin palautusprosentti on yli 97,5 lähes kaikissa tärkeimmissä urheilutapahtumissa. Se on palautusprosentti, johon monet eivät pysty, mikä myös takaa erittäin herkullisia kertoimia.

Korkean palautusprosenttinsa ansiosta Unibetin sivustolta löytyy usein kertoimia, jotka yhdistelemällä muihin pelisivustoihin, on helppo saada vetolapulle arbitraasi.

Palkittu live-vedonlyönti ja Unibet TV

Live-vedonlyönti on verrattain uusi keksintö, mutta Unibet on ehtinyt saada palkintoja jo siitäkin. Se tarjoaa live-veikkausta lähes kaikkiin kohteisiin, joihin se tarjoaa myös tapahtumaa edeltävää vedonlyöntiä.

Kuten palkinnoista voi päätellä, Unibetin kertoimet ja kohteet ovat kohdallaan myös live-vedoissa. Kun esimerkiksi suosittu jalkapallo-ottelu on menossa, vetoa voi lyödä perinteisten 1X2:n ynnä muun sellaisen lisäksi seuraavasta kulmapotkusta, keltaisesta kortista ja niin edelleen.

Unibetin live-vedonlyönti ja Unibet TV kulkevat käsikädessä, sillä Unibetin netti-tv näyttää lähes kaikki live-vedonlyönnin kohteensa. Luonnollisesti kuitenkin on myös sellaisia kohteita, joihin Unibet tarjoaa live-vedonlyöntiä, mutta ei näytä netti-tv:ssään.

Unibet TV:n pääasiallinen tarkoitus on kuitenkin ennen kaikkea tehdä live-veikkauksesta parempaa. Jos haluat lisätietoa yhtiön netti-tv:stä, napsauta linkkiä Unibet TV.

Asiantuntijoilta apua veikkaamiseen

Unibetin vedonlyönnin asiakkaat saavat apua veikkauksiinsa lukuisilta ex-huippu-urheilijoilta, kuten lätkälegenda Esa Tikkaselta, sekä vedonlyönnin pioneerilta Jorma Vuoksenmaalta.

Jorma Vuoksenmaa ja Unibet
Jorma Vuoksenmaa on antanut kehuja Unibetille vedonlyönnin kohdelistojen laajuudesta.

“Tiki” ja muut ex-huippu-urheilijat antavat näkemyksiään lähinnä eri urheilutapahtumiin, eivätkä niinkään perehdy vedonlyönnin syvällisiin asioihin, kun taas Vuoksenmaa keskittyy vedonlyönnin opettamiseen Unibetin Youtube-kanavalla ja Unibetin blogissa.

Vuoksenmaa on antanut Unibetin haastattelussa monesti kehuja yhtiön erittäin laajalle kohdevalikoimalle sekä erityisesti Superscorelle ja Supertotolle. Jorman sanoihin on helppo yhtyä: Unibet tarjoaa monesti otteluihin sadoittain kohteita.

Niiden, jotka suhtautuvat veikkaamiseen tosissaan, kannattaa lukea Urheiluviikon opas voittavaan vedonlyöntiin.

Mitä muuta urheiluvedonlyönnin lisäksi?

Unibet vedonlyönnin tarjonta ei rajoitu pelkkään urheiluun, sillä yhtiön kohdelistalla on paljon kohteita myös urheilumaailman ulkopuolelta. Unibetin kohdelistalla ovat näkyvästi esillä muun muassa Euroviisut, erilaiset tosi-tv-ohjelmat, vaalit ja muut poliittiset tapahtumat.

Lisäksi Unibet tarjoaa usein kertoimia yksittäisiin tapahtumiin, kuten vaikkapa siihen, saavatko tietyt julkkisparit lapsia seuraavan vuoden aikana. Näitä kohteita Unibet tarjoaa kuitenkin lähinnä hauskuuttaakseen asiakkaitaan ja lehdistöltä näkyvyyttä saadakseen. Näin ollen panosrajat ovat näissä Unibetin vedonlyönnin kohteissa hyvin matalat.

Se on helppo ymmärtää. On luonnollista, etteivät Unibetin kertoimenlaskijat kuvittele omaavansa varsinaista sisäpiiritietoa siitä, milloin joku tulee raskaaksi.

Vaikka Unibet on tunnettu nimenomaan vedonlyönnistään, ovat myös sen casino ja pokeri tutustumisen arvoisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *