Unibet TV

Suomeksi palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen Unibet TV:ssä valtavan määrän huippu-urheilua päivittäin.

Siirry katsomaan Unibet TV:tä TÄSTÄ, niin saat ylivoimaisesti parhaan urheiluaiheisen netti-tv:n käyttöösi suorastaan naurettavan helposti. Saat samalla 100 € bonuksen, jonka voit käyttää tai olla käyttämättä.

Ainoa edellytys Unibetin TV:n katsomiseen on se, että sille on tehty yksi talletus. Yhdellä pienellä talletuksella (esim. 10 €) voi siis katsoa vaikka vuosikausia huippu-urheilua ilmaiseksi, sillä vetoja tai minkäänlaista muuta rahapelaamista ei edellytetä.

Unibet TV ohjelmat ovat siis pääosin urheilua, kuten jalkapalloa, tennistä, lentopalloa, koripalloa, nyrkkeilyä ja muita suomalaisia kiinnostavia lajeja, mutta ajoittain Unibet TV näyttää myös esimerkiksi pokeria.

Näin pääset katsomaan Unibet TV:n urheilulähetyksiä

Avaa ensiksi pelitili Unibetille yllä olevasta linkistä tai TÄSTÄ. Pelitilin avaaminen vie vain muutaman minuutin, sillä rahansiirrot pankkitililtä Unibet-pelitilille (ja pelitililtä omalle pankkitilille) tapahtuvat nopeasti.

Kun pelitili on avattu, kirjaudu sisään tunnuksillasi Unibetin sivustolle. Sen jälkeen klikkaa linkkiä live-vedonlyönti, minkä jälkeen Unibet TV aukeaa automaattisesti.

Miksi Unibet TV löytyy nimenomaan live-vedonlyönnin puolelta?

Siksi, että Unibet on panostanut Unibet TV:seen juuri sen takia, että se haluaa live stream –lähetyksiä katsovien lyövän vetoja. Se ei kuitenkaan edellytä sitä.

Onko Unibet TV:n katsominen todella ilmaista?

Kyllä. Unibet ei ota asiakkailtaan minkäänlaista maksua urheilulähetysten katsomisesta. Ainoa ehto on, että pelitili on avattu ja että sillä on rahaa ainakin yksi sentti.

Urheilun ystävä voi siis tehdä alkutalletuksen, pitää rahat koskemattomina pelitilillä ja nauttia Unibet TV:n tarjonnasta. Moni suomalainen onkin avannut pelitilin Unibetille vain yhtiön netti-tv:tä katsoakseen.

Unibet TV:tä voi katsoa ilmaiseksi myös siinä tapauksessa, että on lyönyt vetoa yhtiön sivuilla viimeisen 24 tunnin aikana. Jos avaa Unibet-pelitilin vain jotain tiettyä urheilutapahtumaa varten, voi näin ollen talletuksensa lyödä vetoa jännitystä lisätäkseen.

Minkälaisia Unibet TV lähetykset ovat?

Unibet TV lähetykset ovat laadultaan netin eliittiä. Voisi jopa sanoa, ettei parempia ole tarjolla.

Unibet TV live stream -lähetysten kuva on erittäin tarkka, selostus mielenkiintoista ja värikästä ja kommentointi asiantuntevaa. Kun siihen vielä lisää sen, ettei Unibetin lähetysten kuva pätki, on urheilunautinto valmis.

Eipä ole siis ihme, että kokemukset Unibet TV:stä ovat positiivisia.

Mitä urheilua ohjelmalistalla on?

Unibet TV:n ohjelmalistalla on urheilua laidasta laitaan. Kuten yllä on mainittu, yhtiö näyttää suuria suomalaisten suosiossa olevia lajeja jalkapallosta nyrkkeilyn, tenniksen ja lentopallon kautta koripalloon, mutta yhtiön listalla on myös vähemmän tunnettuja lajeja, kuten squash, vapaaottelut, käsipallo, rugby ja snooker.

Ja mikä parasta, Unibet TV näyttää kaikista lajeista parhaita tapahtumia. Jalkapallosta se näyttää muun muassa kaikki Espanjan La Ligan ottelut, Italian Serie A:n ottelut, Saksan Bundesliigan ottelut ja Ranskan Ligue 1:n ottelut. Jääkiekosta Unibet TV näyttää muun muassa kaikki CHL:n pelit. Koripallosta listalla ovat puolestaan kaikki NBA:n pelit.

Monet urheilutapahtumat käydään tietysti samaan aikaan. Unibet TV antaa mahdollisuuden valita, mitä tapahtumaa katsoja itse haluaa katsoa. Jos tapahtuma osoittautuu tylsäksi, voi sen vaihtaa. Kätevää.

Unibet TV kalenteri näyttää pelitilin avanneille asiakkaille jatkuvasti sen, mitä on luvassa. Näin ollen pelitilin avanneiden on helppo katsoa, mitä urheilua Unibet näyttää seuraavaksi.

Siirry katsomaan Unibet TV:tä TÄSTÄ, niin saat ylivoimaisesti parhaan urheiluaiheisen netti-tv:n käyttöösi suorastaan naurettavan helposti. Saat samalla 100 € bonuksen, jonka voit käyttää tai olla käyttämättä.

Jos haluat lukea lisää Unibetista ennen live stream –lähetysten pariin siirtymistä, klikkaa itsesi Unibetin arvosteluun.

Comments 597

 1. Jani says:

  Millä kielellä unibetin livelähetyksen selostus on jääkiekon MM-kisoissa? Onko saatavilla selostusta suomeksi?

 2. Raine says:

  Miten paljon la-liiga pelejä näkyy tulevalla kaudella. Monet pelithän tulee yht.aikaa, näkyykö kaikki?
  Näkyykä formulat?

  • Urheiluviikko says:

   Unibet TV näyttää kaikki La Liga -pelit kaudella 2017-18. Monet ottelut tulevat päällekkäin toisten kanssa, jolloin voit itse päättää, että mitä niistä katsot. Formuloita Unibet TV ei näytä.

 3. Anne Strohmayer says:

  Hei!

  Jos avaan Unibet-tilin, onko aivan varmaa, että pääsen katsomaan kaikkia suurimpia tennisturnauksia, kuten Grand Slamit, Masters 1000-luokan turnaukset sekä ATP 500- ja 250-luokan turnaukset? Ja sijoitukseksi riittää esim. 1 euro?

  Voiko näitä turnauksia katsoa myös jälkikäteen?

  Kiitos vastauksestanne etukäteen.

  Ystävällisin terveisin
  Anne

  • Urheiluviikko says:

   Moi Anne

   Unibet näyttää paljon tennistä, mutta heidän pitää aina ostaa oikeudet joka turnaukseen erikseen. Tulevaisuutta on siis mahdoton tässäkin suhteessa varmuudella ennustaa.

   Kun tilillä on rahaa euro, Unibet TV:n lähetyksiä voi katsoa. Lähetyksiä voi katsoa, vaikka tilillä olisi sitäkin vähemmän. Kannattaa kuitenkin huomioida, että minimitalletus on 10 euroa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *