Tulosveto netissä: Veikkaus vs. kansainväliset vedonlyöntitoimistot

Onko Tulosvedosta voittaminen sinulle helppoa? Jos on, onneksi olkoon. Tämä opas ei ole sinua varten. Tämä on kaikille niille, joiden mielestä Tulosvedosta voittaminen ei ole erityisen helppo nakki.

Jos tämän tekstin luettuasi sinulle on vielä epäselvää, miten voittaa Tulosvedosta, lähetä lopussa olevalla kaavakkeella kysymys, niin saat siihen vastauksen.

Tulosvedosta voittaminen on haastavaa useasta eri syystä. On vaikea laskea, mikä on todellinen ylikerroin. Tulosveto-voittoja tulee harvoin ja tappioputket venyvät pitkiksi, minkä takia pelikassan hallinta ei ole helppoa. Osa vedonlyöntitoimistoista antaa myös huonoja ehtoja ja kertoimia Tulosvetoon.

Esimerkiksi Veikkauksen Tulosvedon palautusprosentti on oksettavan alhainen 80. Keskimäärin 100 euron Tulosveto Veikkauksella tuottaa siis takaisin vain 80 euroa. Kun otetaan huomioon, että yhtiön kertoimenlaskijat ovat ammattilaisia, joilla on siis peräti 20 prosentin etu asiakkaisiin nähden, on Veikkauksen Tulosvedosta erittäin vaikeaa – jos ei jopa mahdotonta – jäädä voitolle pitkällä aikavälillä.

Eikä tässä vielä kaikki.

Ongelmallisia ovat myös Veikkauksen Tulosvedon säännöt. Nimittäin osa kertoimista on muuttuvia, mikä tarkoittaa sitä, että kerroin lasketaan vasta pelin päätyttyä. Siihen vaikuttaa eri tulosvetovaihtoehtoihin pelattujen panosten kokonaissumma. Jos olet esimerkiksi lyönyt vetoa 1-1-tasapelin puolesta, mutta huomaat jälkikäteen, että niin on moni muukin, sinulla on käytännössä automaattisesti räikeä alikerroin Tulosveto-lapullasi.

Parhaat vedonvälittäjät Tulosvetoon

Onneksi suomalaiset voivat pelata Tulosvetoa monilla sivustoilla, jotka tarjoavat suomenkielistä asiakaspalvelua ja suomenkielisen version nettisivuistaan. Toisin kuin Veikkauksen muuttuvakertoimisissa kohteissa, näillä sivustoilla tiedät mahdollisen Tulosvedon lopulliset kertoimet aina vedonlyöntihetkellä.

Urheiluviikko on arvioinut alla olevat vedonlyöntitoimistot nimenomaan sen perusteella, miten hyvin ne soveltuvat Tulosvetoon. Tosin ne soveltuvat myös muihin suomalaisten suosimiin pelimuotoihin erinomaisesti. Ne kaikki toimivat EU-alueella, joten niiltä tulevista vedonlyöntivoitoista ei tarvitse maksaa veroja. Jos klikkaat alla olevan yhtiön logoa, voit lukea siitä arvostelun.

Urheiluviikosta löytyy tulosvetovihjeet moneen eri lajiin ja sarjaan, muun muassa kaikkiin jääkiekon Liigan peleihin. Suurin osa Urheiluviikon vihjeistä ei kuitenkaan tule Tulosvetoon vaan Pitkävetoon, eli 1X2:een. Tulosvetovihjeet on laitettu 1X2-vihjeiden viereen. Ne löytyvät osiosta Veikkausvihjeet.

5 tärkeää vihjettä Tulosvetoon

Kaikki voittava vedonlyönti, niin myös Tulosveto, perustuu ylikertoimien pelaamiseen. (Tästä voit lukea oppaan voittavaan vedonlyöntiin.) Jos kotijoukkue voittaa pelin 1-0 tasan 10 prosentin todennäköisyydellä, kaikki kertoimet, jotka ylittävät 10,00:n ovat ylikertoimia.

Alla on viisi tärkeää vihjettä Tulosvetoon. Huomioi Tulosvetoja pelatessasi siis, että…:

  1. Joukkueet voivat lähteä hyvin eri lähtökohdista tavalliselta näyttävään sarjaotteluun. Esimerkki: Toiselle joukkueista maalierolla voi olla suurikin merkitys, mikä varmasti vaikuttaa sen taktiikkaan ja pelisuunnitelmaan.
  2. Muiden joukkueiden pelien tulokset saattavat vaikuttaa selvästikin toiseen otteluun. Esimerkki: joskus käy niin, että sekä koti- että vierasjoukkueelle sopii täydellisesti joku tietty tulos. Tämä ei tarkoita, että joukkueet välttämättä sopupelaisivat kyseisen tuloksen vaan sitä, että ne tyytyvät siihen. Jos maaliton tasapeli sopii molemmille joukkueille, on sanomattakin selvää, että ottelusta voi hyvinkin tulla erittäin varovainen ja näin ollen 0-0-tasapelin todennäköisyys on korkeampi kuin normaalissa tilanteessa.
  3. Vaikka netissä toimivat kansainväliset vedonlyöntitoimistot antavat Tulosvetoon kiinteitä kertoimia, jotka eivät enää vedonlyömisen jälkeen muutu, niin nekin reagoivat asiakkaidensa vetoihin. Jos kertoimenlaskija on katsonut, että ottelu päättyy 1-0-kotivoittoon 10 prosentin varmuudella ja antanut sille näin ollen kertoimeksi 9,50, hän saattaa laskea kerrointa entisestään, jos se kerää paljon vetoja. Samalla kertoimenlaskija saattaa nostaa kertoimia muilta tulosvaihtoehdoilta.
  4. Tulosvedossa osumia tulee huomattavasti harvemmin kuin esimerkiksi Pitkävedossa. Näin ollen on erittäin tärkeää pitää panoskoko hyvin maltillisena. Jos tuntuu siltä, ettei oma ”pää kestä” isoja heilahteluja ja varianssia, kannattaa suosiolla valita pelimuodoksi esimerkiksi 1X2 tai tasoitusvedot.
  5. Tulosvetoja kannattaa monessa tilanteessa niin sanotusti suojata. Esimerkki: Tulosveto on osumassa, koska kotijoukkue johtaa peliä 1-0, kun peliaikaa on jäljellä 15 minuuttia. Veikkaaja voi tässä tapauksessa lyödä vielä vetoa sen puolesta, että ottelussa tehdään toinenkin maali. Jos ei tehdä, Tulosveto osuu. Jos tehdään, myöhemmin lyöty veto osuu. Tällaisessa strategiassa on tärkeää optimoida panos sellaiseksi, että voittaa rahaa, tapahtuipa ottelussa mitä tahansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *