Katso tennistä netistä ilmaiseksi!

Suomalaisten vedonlyöjien parissa suursuosittu vedonlyöntitoimisto Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi tennistä netissä. Mukaan kuuluu pienempiä turnauksia sekä tenniksen jättiläisiä eli Grand Slam -turnauksia.

Kaikki, joilla on Unibetin pelitilillä vähintään yksi sentti rahaa, pääsevät katsomaan tennistä ja muuta urheilua ilmaiseksi. Vedonlyöntiä tai muutakaan rahankäyttöä ei vaadita.

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan tennistä ilmaiseksi netistä! Voit ottaa halutessasi myös vedonlyöntiin 100 % bonuksen + 10 € riskittömän vedon.

Unibet on suomen kielellä palveleva huippusuosittu yhtiö, jolla on tuhansia suomalaisasiakkaita ja miljoonia asiakkaita maailmanlaajuisesti. Monet avaavat yhtiölle pelitilin pelkästään sen tennis live stream -lähetysten ja muiden urheilutapahtumien vuoksi. Lue lisää Unibetista ja Unibet TV:stä.

Yhtiöllä on 10 euron minimitalletus, mutta kuten todettua, tenniksen live stream -lähetysten katsomiseen ei vaadita rahankäyttöä. Unibetin pelitilin voi myös nostaa tyhjäksi koska tahansa. Näin ollen voit katsoa käytännössä ilmaiseksi tennistä netissä.

Voit esimerkiksi tallettaa pelitilillesi rahaa, kun sinulle mieluisa peli on tulossa, ja tyhjentää tilisi ottelun päätyttyä. Tilille kannattaa kuitenkin jättää ainakin edellä mainittu 0,01 €, jotta vältyt rahansiirroilta tulevaisuudessa ja voit siirtyä suoraan katsomaan alkavia pelejä.

Näin katsot tennistä netistä ilmaiseksi

Unibetin asiakkaana tenniksen ilmaiset nettilähetykset eivät voisi olla helpommin saavutettavissa. Tässä on yksinkertaiset ohjeet niiden löytämiseen.

 1. Rekisteröidy Unibetille.
 2. Talleta tilillesi rahaa.
 3. Kirjaudu sisään tilillesi.
 4. Klikkaa ”Vedonlyönti” -välilehden alta ”Unibet TV”.
 5. Valitse oma live stream -lähetyksesi & nauti ilmaisesta tennisottelusta.

Tennis live stream Unibet TV:stä

Unibet TV:n suosiolle on monta syytä. Tenniksen ystävät luonnollisesti arvostavat monipuolisia ja ilmaisia tenniksen live stream -lähetyksiä, mutta Unibet näyttää myös monia muita lajeja asiakkailleen.

Kaikkia yhtiön lähetyksiä yhdistävät maksuttomuuden lisäksi muutamat tekijät:

 • Lähetykset ovat varmasti virusvapaita.
 • Lähetykset löytää vaivattomasti.
 • Lähetykset ovat suoritusvarmoja
 • Lähetysten kuva on tarkka, eikä ruutua peitä ärsyttävät mainokset.
 • Ottelut on selostettu ja kommentoitu ammattitaitoisesti.

Yksi pidetyimmistä puolista Unibet TV:ssä on ollut kuitenkin seuraava. Siinä missä tavalliset TV-kanavat voivat näyttää vain yhden ottelun kerralla, Unibet TV voi näyttä monia samaan aikaan pelattavia otteluita.

Jos ensimmäinen ottelu muodostuukin tylsäksi, voit vaihtaa koska tahansa seuraavaan. Voit vaikka hyppiä useampien otteluiden välillä tai pitää niitä auki samaan aikaan eri ikkunoissa niin halutessasi.

Mikäli vanhat merkit pitävät kutinsa, tenniksestä Unibet TV tarjoaa tänäkin vuonna lähes kaikkiin Grand Slameihin ja ATP– sekä WTA-turnauksiin live stream -lähetyksiä. Pienellä talletuksella pääset siis katsomaan suosikki tennistähtiäsi tositoimissa läpi vuoden.

Jos olet kiinnostunut urheilusta yleisemmällä tasolla, niin pääset katsomaan Unibet TV:stä myös muitakin lajeja. Yhtiö näyttää tenniksen lisäksi mm. jalkapalloa, jääkiekkoa, koripalloa, snookeria, lentopalloa, squashia ja monia muita lajeja.

Jalkapallosta näet mm. kaikki Espanjan La Ligan ja Italian Serie A:n pelit Unibetin asiakkaana. Jääkiekosta voit katsoa mm. Mestarien liiga CHL:ää.

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan netissä ilmaiseksi tennistä ja monia muita lajeja! Voit ottaa halutessasi myös vedonlyöntiin 100 % bonuksen + 10 € riskittömän vedon.

Comments 5

 1. Silja says:

  Miksi Wimbledon ei kutenkaan näy? Näkyy kyllä joitain tenniksen pikkukisoja Unibet-TV:stä. Ehkä Wimbledon ei näykään koska maikkarilla on oikeudet?

  • Urheiluviikko says:

   Luultavasti Unibetilla ei sitten ole valitettavasti oikeuksia näyttää vuoden 2018 Wimbledonin tennisturnausta.

 2. Sinikka Känsälä says:

  Miten pääsen katsomaan tennistä, kun olen avannut pelitilini?

  • Urheiluviikko says:

   Hei, Sinikka.

   Klikkaa itsesi live stream -osioon ja valitse sieltä peli, minkä haluat katsoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *