Serie A live stream 2020-21: Betsaa ja katso italialaista futista netissä

Suomen kielellä palveleva erittäin laadukas pelisivusto Sivusto ei saatavilla 2 näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen Serie A:n pelit kaudella 2020-21. Vedonlyöntiin saat yhtiöltä 100 % talletusbonuksen ja muita tarjouksia, joten voit katsoa Serie A live stream -lähetykset ja betsata sarjan pelejä hyvillä ehdoilla Sivusto ei saatavilla 2illa.

Otteluiden katsominen edellyttää, että sinulla on vähintään 0,01 € rahaa yhtiön pelitilillä.

Katso Serie A Live Stream -lähetykset!

Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue esittely Sivusto ei saatavilla 2ista. Jos haluat lisätietoa yhtiön live stream -lähetyksistä lue Sivusto ei saatavilla 2 TV:n esittely.

Sivusto ei saatavilla 2in Serie A live stream -lähetysten ehdottomasti parhaita puolia on se, että yhtiö näyttää aivan kaikki Italian liigan ottelut. Ei haittaa, vaikka monta peliä pelattaisi samaan aikaan. Voit valita, minkä matsin haluat katsoa – tai haluatko katsoa vaikka useampia otteluita yhtä aikaa.

Jos Juventuksen, Interin, AC Milanin tai jonkun muun mahtiseuran matsi ei kiinnosta, seuraa jotain muuta peliä. Jos valitsemasi peli osoittautuu tylsäksi, vaihda peliä. Jos haluat seurata kahta peliä samaan aikaan, sekin onnistuu.

Serie A -kausi 2020-21

Serie A:ssa kaudella 2020-21 pelaavat seuraavat joukkueet:

 • AC Milan
 • AS Roma
 • Atalanta
 • Benevento
 • Bologna
 • Cagliari
 • Crotone
 • Fiorentina
 • Genoa
 • Inter Milan
 • Juventus
 • Lazio
 • Napoli
 • Parma
 • Sampdoria
 • Sassuolo
 • Spezia
 • Torino
 • Udinese
 • Verona

Haluatko nähdä, missä järjestyksessä joukkueet toisensa kohtaavat? Katso Serie A:n otteluohjelma.

Italian Serie A on huippumielenkiintoinen kaudella 2020-21. Juventus lähtee jälleen suosikkina kauteen, mutta sillä on monia vahvoja haastajia mestaruudesta. Sopivat eväät eteen, niin Serie A:n ottelut voivat olla todella mielenkiintoisia.

Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa niihin kaikkiin myös live-vedonlyöntimahdollisuutta, joten jos ottelu on tylsä, pieni betsi tekee siitä mielenkiintoisen. Jos Serie A:ta tai mitä tahansa muuta urheilusarjaa alkaa veikata, kannattaa kuitenkin pitää maltti mukana.

Vaikkakin on totta, ettei Serie A ole enää entisaikojensa loistossa, on tähtiloistetta yhä tarjolla. Kannattaa muistaa, että Italia tuottaa yhä erittäin paljon huippufutaajia, joista kirkkaasti suurin osa pelaa nimenomaan Serie A:ssa.

Lisäksi suurimmat seurat haalivat myös aivan maailman kirkkaimpia tähtiä riveihinsä. Esimerkiksi monien mielestä maailman parhaan jalkapalloilijan Cristiano Ronaldon otteita voi seurata Juventuksessa.

Varhaisemmat Serie A -fanit voivat muistaa puolestaan esimerkiksi Marco van Bastenin ja Ruud Gullitin otteet AC Milanissa.

Serie A:n ”seitsemän siskoa”

Serie A:n joukkueista päällimmäisenä mieleen nousevat ”seitsemän siskoa”. Perinteisesti näillä on tarkoitettu Juventusta, AC Milania, Inter Milania, AS Romaa, SS Laziota, ACF Fiorentinaa ja Parmaa. Myöhemmin Parman on korvannut kuitenkin SSC Napoli.

Italiassa menestys on vaihdellut enemmän seurojen välillä kuin esimerkiksi Espanjassa, jota dominoivat FC Barcelona ja Real Madrid. 2010-luku on ollut kuitenkin Juventuksen hallintaa, vaikkakin useamman kerran ero toiseksi tulleeseen on ollut vain muutama piste koko pitkän kauden päätteeksi.

Scudetton voittaminen ei ole helppoa, mutta Italiassa mielenkiinto kääntyy mestaruuden lisäksi moneen muuhunkin asiaan.

Saapasmaassa on verraten monta isoa ja suosittua joukkuetta. Kaikki niistä eivät mahdu Mestarien liigan paikoille. Usein kamppailu aivan kärjen takana on myös huippumielenkiintoinen ja värikäs.

Jääkö joku tunnettu seura kokonaan europelien ulkopuolelle? Luonnollisesti sellainen seura, jolla ei ole europelejä ”rasituksenaan” pääsee panostamaan Serie A:han aivan eri tavalla kuin viime kaudella sitä paremmin pärjänneet joukkueet.

Putoamiskamppailu on myös suuren mielenkiinnon kohteena Italiassa. Perinteisetkään seurat eivät aina onnistu säilyttämään sarjasijoitustaan.

Esimerkiksi aiemmin mainittu Parma jäi Serie A:n viimeiselle sijalle kaudella 2014-15. Kaudella 2017-18 se selvisi toiseksi Serie B:ssä ja lunasti siten takaisin paikkansa korkeimmalla sarjatasolla kaudelle 2018-19. Sitä aiemmin seura oli tippunut Serie B:hen kaudella 2008-09.

Kentän ulkopuoliset tekijät

Italiassa saa jännittää myös jalkapallon ulkopuolisia asioita, joilla voi olla suurikin vaikutus kauteen.

Taloudenpito on ollut italialaisilla jalkapalloseuroilla useammankin kerran leväperäistä, mikä on johtanut tunnettujenkin seurojen konkursseihin. Konkurssin jälkeen seurat ovat usein aloittaneet monta sarjaporrasta alempaa samalla nimellä uudelleen.

Uuden alun ovat joutuneet hakemaan muiden muassa Fiorentina, Napoli ja Parma. Parma joutui konkurssiin floppikautensa 2014-15 päätteeksi ja joutui rymyämään tiensä aina Serie D:stä asti takaisin pääsarjaan.

Napoli joutui rahavaikeuksiin vuonna 2004 ja uusi Napoli joutui aloittamaan konkurssinsa jälkeen Serie C1 -sarjatasolta. Fiorentina kärsi konkurssin vuonna 2002 ja uusi seura aloitti sen jäänteiltä Serie C2:sta.

Fiorentina onnistui välttämään erinäisten mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen kokonaan Serie C1 -sarjatason ja nousi siten odotettua nopeammin takaisin aina Serie A:han asti.

Siitä päästäänkin muihin jalkapallokentän ulkopuolisiin asioihin. Seurat ovat sortuneet hälyttävän usein ottelutulosten manipulointiin, tuomarien lahjontaan ja muuhun korruptioon.

Kuuluisin tapaus on vuoden 2006 Calciopoli, minkä seurauksena esimerkiksi Juventus pakotettiin Serie B:hen. Samassa rytäkässä rangaistuksia saivat AC Milan, Lazio, Fiorentina, Reggina ja Arezzo.

Italiassa siis sattuu ja tapahtuu. Serie A -fanit voivat seurata jännittyneenä vielä kauden jälkeenkin sarjan tapahtumia.

Sivusto ei saatavilla 2 näyttää paljon muutakin urheilua kuin Serie A:ta

Sivusto ei saatavilla 2 näyttää paljon muutakin huippufutista kuin Serie A:ta. Sivusto näyttää muun muassa kaikki La Ligan pelit, futista Ranskasta, Hollannista ja kaikista muista maailman huippumaista. Pelit eivät siis rajoitu edes Eurooppaan, vaan niitä voi katsoa myös muista maanosista.

Lisäksi Sivusto ei saatavilla 2 näyttää paljon maaotteluja. Monesti Sivusto ei saatavilla 2 TV:stä voi katsoa lähes kaikki eri MM- ja EM-karsintapelit, eli huippufutista on tarjolla roppakaupalla.

Perustiedot Italian jalkapalloliigasta

Serie A on Italian korkein jalkapallotaso, eli mestaruussarja, josta on pelattu vuodesta 1898 lähtien. Serie A -nimellä sarjaa on pelattu kaudesta 1929-30 lähtien. Joukkueita Serie A:ssa on 20.

Serie A:n kaikkien aikojen menestyksekkäin seura on mestaruuksien määrällä mitattuna Juventus, joka on myös hallitseva mestari kaudella 2020-21.

Jos haluat Serie A:n virallisille nettisivuille, klikkaa seuraavasta linkistä itsesi osoitteeseen legaseriea.it.

Katso Serie A Live Stream -lähetykset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *