Saksan jalkapallon Bundesliiga ilmaiseksi netissä 2020-21

Suomeksi palveleva Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen kaikki Saksan jalkapallon Bundesliigan pelit netissä kaudella 2020-21.

Pelien katsominen ei maksa mitään. Ainoa ehto on, että pelitilillä on rahaa ainakin yksi sentti. Edes vedonlyöntiä ei vaadita, joten näet todella kaikki Bundesliigan pelit ilmaiseksi netissä.

Siirry Unibetille TÄSTÄ ja katso Bundesliigan pelit kaudella 2020-21! Saat samalla halutessasi 100 % bonuksen mahdollisiin betseihisi!

Ottelut näkyvät Unibetin maineikkaasta netti-TV:stä. Jos haluat lisätietoa live stream -lähetyksistä, tutustu täällä tarkemmin Unibet TV:hen. Jos kaipaat lisätietoa itse yhtiöstä, lue Unibetin esittely.

Näin katsot Bundesliigan pelit netissä

Bundesliigan pelit saa näkymään omalle kotikoneelle varsin helposti. Seuraa vain alla olevia yksinkertaisia ohjeita.

 1. Rekisteröidy Unibetille.
 2. Talleta pelitilillesi rahaa.
 3. Kirjaudu pelitilillesi.
 4. Avaa ”Vedonlyönti” -välilehden alta ”Unibet TV”
 5. Valitse listalta ottelu ja nauti live stream -lähetyksestä.

Miksi Bundesliiga kannattaa katsoa juuri Unibet TV:stä?

On olemassa monia kanavapakettaja, mitkä näyttävät Bundesliigaa. Niissä joudut maksamaan kuitenkin itsesi kipeäksi ja näet vain ohjelmapäällikön valitsemat pelit.

Unibet TV näyttää kaikki Bundesliigan pelit ilmaiseksi kaudella 2020-21. Sinun ei tarvitse siis seurata Bundesliigan lisäksi rahojen hupenemista pankkitililtäsi joka kuukausi. Voit nauttia täysin vapautunein fiiliksin saksalaisesta huippujalkapallosta ilman stressiä rahanmenosta.

Sinun ei tarvitse myöskään stressata siitä, jos kaksi hyvää peliä pelataan samaan aikaan. Maksukanavilla joudut usein tyytymään itsesi kannalta juuri väärään peliin. Unibet TV:llä ei ole tätä ongelmaa. Se näyttää aivan kaikki pelit Bundesliiga-kaudella 2020-21.

Voit siis valita itse mitä peliä katsot. Voit vaikka hyppiä pelien välillä tai voit avata useamman pelin eri ruuduille vierekkäin samaan aikaan. Näin ollen pääset katsomaan juuri sitä tai niitä pelejä, mitä haluat.

Kaikki ottelut on selostettu ammattitaitoisesti ja niiden kommentointi on myös huippuluokkaa. Se tuo mukavan lisän katseluelämykseen ja saat pelistä selvästi enemmän irti.

Unibet on myös kansainvälisenä rahapelijättinä todella luotettava toimija. Voit löytää netistä ilmaisia Bundesliiga live stream -sivustoja, mutta niihin on syytä suhtautua erittäin varauksellisesti.

Useat ilmaisia Bundesliigan live stream -lähetyksiä tarjoavat sivustot ovat varsinaisia viruspesiä. Niistä saat suttuisen kuvan lisäksi läjän kutsumattomia vieraita kotikoneellesi.

Unibet TV:n Bundesliiga live stream -lähetykset ovat varmasti virusvapaita. Voit siis nauttia matseista huolettomasti eikä sinun tarvitse jännittää suosikkijoukkueesi menestyksen lisäksi, kuinka pahasti koneesi on saastunut.

Kaikkien Unibetin live stream -lähetysten kuva on myös tarkka, eikä se pätki. Sitä ei peitä ärsyttävät ja toistuvat mainokset, eikä ole pelkoa, että se katkeaisi juuri jännittävän tilanteen kohdalla. Unibet TV on siis luotettava myös toimintavarmuudeltaan.

Bundesliiga-kausi 2020-21

Bundesliigassa pelaavat kaudella 2020-21 seuraavat joukkueet:

 • Augsburg
 • Bayer Leverkusen
 • Bayern München
 • Bielefeld
 • Borussia Dortmund
 • Borussia Mönchengladbach
 • FC Köln
 • Frankfurt
 • Freiburg
 • Hertha Berlin
 • Hoffenheim
 • Mainz
 • RB Leipzig
 • Schalke
 • Stuttgart
 • Union Berlin
 • Werder Bremen
 • Wolfsburg

Jos haluat tietää ajankohdat, jolloin joukkueet kohtaavat toisensa, katso Bundesliigan otteluohjelma 2020-21.

Tietoa Saksan jalkapallon Bundesliigasta

Saksan Bundesliiga on perustettu 1963. Maassa on pelattu jalkapalloa kuitenkin selvästi pidempään. Epävirallinen mestaruus Saksassa jaettiin ensimmäisen kerran nimittäin jo kaudella 1890-91.

Bundesliiga on melkeinpä vuodesta toiseen lukeutunut maailman parhaisiin futissarjoihin. Seurat kuten Bayern München ja Borussia Dortmund nähdään usein myös pitkällä kansainvälisissä seurajoukkueturnauksissa.

2010-luvulla nimenomaan Bayern München on dominoinut Saksan liigaa. Sillä on myös koko Bundesliigan ajalla selvästi eniten mestaruuksia.

Bundesliigassa tehtiin muutos pistesysteemiin kaudella 1995-96, kun se alkoi jakaa voitosta kolme pistettä. Sitä ennen voitosta sai vain kaksi pistettä.

Sama siirtymä kolmen pisteen voiton järjestelmään tapahtui Euroopan muissa suurissa sarjoissa suurin piirtein samoihin aikoihin. Englanti oli tosin näyttänyt mallia jo yli vuosikymmentä aiemmin.

Bundesliigassa pelaa 18 joukkuetta, jotka kaikki kohtaavat toisensa kahdesti, kerran kotona ja kerran vieraissa. Siinä sarja poikkeaa muista Euroopan suurista sarjoista, joissa pelaa yleensä 20 seuraa.

Joukkuemäärässä Saksa ei ole siis yhdenmukaistanut sarjaansa muiden kanssa. Se kävi 20 joukkueessa kaudella 1991-20, kun Saksat yhdistyivät ja Itä-Saksan liiga liitettiin mukaan Bundesliigaan. Lukumäärä tiputettiin kuitenkin heti seuraavalla kaudella takaisin 18 kappaleeseen.

Eräs merkittävä ero Bundesliigassa on esimerkiksi verrattuna juuri Valioliigaan. Valioliigassa useat seurat ovat miljardöörien leikkikaluja. Ne hankkivat maailman suurimpia tähtiä isolla rahalla, mutta tuottavat usein myös huimia tappioita.

Bundesliigassa seurojen enemmistöt eli yli 50 prosenttia tulee olla seuran jäsenyhdistyksellä. Näin ollen lopullinen määräysvalta on aina yhdistyksen jäsenillä, kunhan ne ovat yksimielisiä päätöksissään. Sääntöön on tehty kuitenkin poikkeus historiallisista syistä parin seuran kohdalla.

Ennen vuotta 1998 seurojen piti olla sataprosenttisesti jäsenyhdistystensä omistuksessa, joten suunta on ollut vapaampaa kohti myös Saksassa.

Tämä omistusjärjestely on johtanut siihen, että seurat ovat joutuneet pitämään taloutensa hyvin hoidettuina. Saksalaiset ovat pitäneet menonsa kurissa ja toiminta on ollut tehokasta.

Koko sarja voi taloudellisesti hyvin, mitä ei voi sanoa kaikista muista maista. Se lupaa hyvää saksalaista jalkapalloa ajatellen. Sarja onkin tehnyt hyvää tulostaa jo pidemmän aikaa ja sen yleisökeskiarvot ovat maailman huippua.

Bundesliigan virallinen nettisivusto löytyy osoitteesta bundesliga.com.

Siirry Unibetille TÄSTÄ ja katso Bundesliigan pelit kaudella 2020-21! Saat samalla halutessasi 100 % bonuksen mahdollisiin betseihisi!

Comments 34

 1. Markkuningas says:

  Asun Saksassa, toimiiko UnibetTV myös täällä?

  • Urheiluviikko says:

   Hei,

   Bundesliigaa et näe Unibet TV:n kautta, jos asut Saksassa, mutta monia muita lähetyksiä jalkapallosta ja muista lajeista kyllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *