Ravivedonlyönti netissä

Ravit ovat hyvä vedonlyöntikohde netissä. Suomen raveista voi lyödä verkossa vetoa suomeksi palvelevien Sivusto ei saatavilla 2in ja Sivusto ei saatavilla 7in kautta. Ne kaikki antavat uusille asiakkailleen myös mahtavia aloitusbonuksia.

Huom! Ravien ja kaikkien hevos- sekä muiden urheilulajien ystävien kannattaa perehtyä tähän tuoreeseen oppaaseen voittavasta vedonlyönnistä.

Miten ravivedonlyönti tuottaa?

Raveissa, kuten muussakin vedonlyönnissä, on tärkeää löytää pelaamilleen hevosille niin sanotut ylikertoimet, eli suhteettoman suuret kertoimet. Sivusto ei saatavilla 7 ja Sivusto ei saatavilla 2 antavat kaikki parempia kertoimia kuin kotimaiset vaihtoehdot.

Voittava vedonlyönti perustuu aina niin sanottujen ylikertoimien löytämiseen, joten pelaajan ei kannata tuhlata aikaansa huonoissa rahapeliyhtiöissä. Edellä mainittujen yhtiöiden asiakkaat voivat myös lyödä vetonsa juuri ennen lähtöä, mikä mahdollistaa tilanteen seuraamisen loppuun asti.

Toto-pelit V4 ja V75 sekä vaihtoehdot niille

Suomalaisille tutuimmat toto-pelit ovat V4 ja V75, mutta Sivusto ei saatavilla 7 Sivusto ei saatavilla 2 tarjoavat omille asiakkailleen parempia vaihtoehtoja. Niissä voi lyödä vetoa esim. vain kahden eri hevosen välisestä sijoittumisesta. Ne antavat luonnollisesti mahdollisuuden kokeilla taitojaan myös muiden maiden raveissa.

Kirjanpito ravivedonlyönnistä

Jos vetoja meinaa lyödä isoilla summilla ja paljon, kannattaa harkita niiden kirjaamista ylös niin sanottuun kirjanpitoon. Kirjanpidon avulla pelaaja huomaa, häviääkö vai voittaako hän raveissa. Samalla pelaaja voi oppia virheistään, sillä mitä tarkempaa kirjanpito on, sitä paremmin omia vetojaan voi jälkikäteen analysoida.

Vedonlyöjien tulee kuitenkin muistaa yksi asia: oma todellinen taso näkyy vasta pitkässä juoksussa. Huonokin pelaaja voi saada voittoja peräkkäin. Hyväkin pelaaja voi puolestaan ajautua tappioputkeen. Omaa tasoa ei voi mitata muutaman lyödyn vedon jälkeen.

Ravivihjeet

Ravivihjeet kuuluvat monen eri julkaisun perustavaraa. Edellä olevasta linkistä voi lukea, millaisilta sudenkuopilta voittavaan vedonlyöntiin tähtäävien pitää välttyä.

Lisätietoa Sivusto ei saatavilla 2ista ja Nordic Betistä

Sivusto ei saatavilla 2 ja Nordic Bet ovat kaikki tunnettuja ja luotettavia rahapeliyhtiöitä, jotka tarjoavat ravivedonlyönnin lisäksi erittäin laadukkaita mahdollisuuksia myös muuhun vedonlyöntiin, pokeriin, kasinoon ja muihin vastaaviin rahapeleihin. Seuraavista linkeistä voit lukea lisätietoa niistä: Sivusto ei saatavilla 7 ja Sivusto ei saatavilla 2.

Ratsastuksesta joko ammattina tai harrastuksena kiinnostuneet voivat puolestaan lukea lisätietoa Suomen Ratsastajainliiton sivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *