Pitkävetovihjeet SM-Liigaan

Urheiluviikko julkaisee parhaat pitkävetovihjeet SM-Liigaan. Alta pääset lukemaan tuoreet vihjeet Liiga-peleihin. Vihjeiden yhteydessä on parhaat kertoimet Pitkävetoon.

Mitä seuraavaksi, kun pitkävetovihjeet SM-Liigan on luettu?

Voittava vedonlyönti perustuu niin sanottujen ylikertoimien, eli todennäköisyyteen verrattuna liian suurten kertoimien, pelaamiseen. Näin ollen pitkävetovihjeet SM-Liigaan eivät ole minkään arvoisia, jos pelaat huonoilla kertoimilla.

Alla on Top 3 vedonlyöntitoimistot Liiga-vedonlyöntiin.

Bethardin vedonlyöntikohteet ovat huipputasoa. Sen kertoimet jääkiekossa ovat erinomaiset, minkä takia niihin törmääkin jatkuvasti Liigan pitkävetovihjeissämme.

Bethardin bonus uusille asiakkaille: 100 % bonus 100 € asti.

Siirry Bethardin sivuille tästä.

Mr. Greenin vetovalikoimat ovat erittäin mehukkaat, joten se on hyvä koti Liiga-betsaajalle.

Yhtiö tarjoaa mehukkaan bonuksen uusille asiakkaille: 100 % ilmaisveto 100 € asti.

Siirry Mr. Greenin sivuille tästä!

Betfair on yhtiö, jolta löytyy roppakaupalla kohteita joka lajiin ja tapahtumaan – niin myös jääkiekon SM-Liigaan. Kertoimet ovat hyvällä tasolla, eikä yhtiöstä löydy oikeastaan mitään suurempaa moitittavaa. Voimme suositella sitä lajista ja sarjasta riippumatta kaikenlaisille betsaajille.

Betfairin bonus uusille asiakkaille: 100 % aloitusbonus 100 € asti.

Siirry Betfairin sivuille nyt!

Kolme nyrkkisääntöä vedonlyöntiin SM-Liigasta

1.) Joukkueiden välistä historiaa ei kannata tuijottaa liikaa: joukkueiden kokoonpanot ja valmentajat vaihtelevat niin paljon, että vaikka seuralla pysyy sama nimi, ovat niissä vaikuttavat henkilöt monesti eri kuin lähihistoriassa.

2.) Kuntopuntaria ei kannata tuijottaa liikaa: monesti joukkueiden sijoitukseen kuntopuntarissa vaikuttaa pitkälti se, mitkä joukkueet ovat olleet vastustajia.

3.) Älä pelaa pitkiä rivejä. Ylikertoimien etsiminen ei ole helppoa, eikä todellakaan helppoa löytää useampaa ylikerrointa samalle vetolapulle.

Haluatko lukea lisää Pitkävedosta?

Urheiluviikko on julkaissut myös perusoppaan siihen, miten Pitkävedosta voittaa rahaa. Haluatko oppia? Tietenkin haluat. Lue Urheiluviikon juttu Pitkäveto. Linkin takaa löytyvät ohjeet siihen, miten veikata voitollisesti.

Samat ohjeet pätevät vedonlyöntiin yleisestikin. Jos haluat lukea yleispätevän ohjeen vedonlyöntiin, lue juttu Voittava vedonlyönti.

Muut Urheiluviikon vihjeet

Urheiluviikon vihjeet eivät rajoitu pelkstään SM-liigan pitkävetovihjeisiin. Tältä sivulta löydät tuottavat veikkausvihjeet moneen eri lajiin ja sarjaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *