Pitkävetovihjeet NHL:ään

Urheiluviikko julkaisee netin parhaat pitkävetovihjeet NHL:ään. Ja mikä parasta, saat NHL pitkävetovihjeet ilmaiseksi! Niistä ei siis tarvitse maksaa pennin hyrrää.

Pitkävetovihjeet NHL:ään luettu – mitä sen jälkeen?

Löitpä vetoa NHL:stä tai mistä tahansa muusta urheilusarjasta, tärkeintä on valita parhaat mahdolliset kertoimet. Se on ainoa tapa voittaa vedonlyönnissä pitkässä juoksussa.

Toisin sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että pitkävetovihjeet NHL:ään eivät ole yksin minkään arvoisia, jos veikkaaja pelaa Veikkaus Oy:n tai jonkun muun tarjoamia alhaisia kertoimia.

Tämän takia Urheiluviikko on kasannut alle peliyhtiöt, jotka tarjoavat muhkeita kertoimia NHL:ään. Lisäksi niiltä saa järeitä aloitusbonuksia.

Sivusto ei saatavilla 2 Bonus

Sivusto ei saatavilla 2in sivustolta löytyy uskomattoman laaja kohdevalikoima ja muhkeita kertoimia melkein jokaiseen urheilulajiin – niin myös NHL-peleihin. Papukaijamerkin Sivusto ei saatavilla 2 ansaitsee siitä, että se tarjoaa live-vedonlyöntiä myös lähes jokaiseen NHL-otteluun. Sivusto ei saatavilla 2 antaa 100 % bonuksen 100 € asti tervetulotarjouksena.

Siirry Sivusto ei saatavilla 2ille!

Sivusto ei saatavilla 7 Bonus

Sivusto ei saatavilla 7 on satsannut etenkin siihen, että pohjoismaalaiset viihtyvät sivustolla. Ja mistä lajista pohjoismaalaiset pitävät? Jääkiekosta. Ja mikä on suosituin sarja? NHL. Ei olekaan siis ihme, että Sivusto ei saatavilla 7in sivustolta löytyy jämeriä NHL-kertoimia. Sivusto ei saatavilla 7 tarjoaa uusille asiakkailleen 100 % bonuksen 100 € asti. Sen jälkeen voit ottaa vielä 50 % bonuksen 50 € asti ja 20 € riskittömän vedon.

Siirry Sivusto ei saatavilla 7ille!

Sivusto ei saatavilla 6 Bonus

Sivusto ei saatavilla 6 erottuu muista rahapelisivustoista sillä, että se tarjoaa ajoittain erilaisia pähkähulluja kampanjoita – välillä myös NHL:ään. Välillä kertoimet nostetaan pilviin, minkä veikkaaja pystyy helposti hyödyntämään. Sivusto ei saatavilla 6 antaa uusille asiakkaille 100 % bonuksen 150 € asti.

Siirry Sivusto ei saatavilla 6lle!

Sivusto ei saatavilla 5 Bonus

Sivusto ei saatavilla 5 on pelialan legenda, jota NHL:n ystävän ei kannata aliarvioida. Sivustolta löytyy mahtavia kertoimia ja erittäin hyvä live-vedonlyönti. Sivusto ei saatavilla 5 antaa 100 % bonuksen 100 € asti.

Siirry Sivusto ei saatavilla 5ille!

Kolme pointtia NHL-vedonlyöntiin

1.) Kotietu todella pieni. Pelaajien tarinat siitä, miten tietyt hallit ovat vaikeita paikkoja pelata, eivät siis perustu todellisuuteen, vaan ovat vain pelaajien päissä. Tilastot eivät tue heidän tarinoitaan.

2.) Toisin kuin voisi kuvitella, kun kaksi normaalia enemmän maaleja tekevää joukkuetta kohtaavat, pelissä ei tehdä normaalia enempää maaleja.

3.) Kokoonpanouutisia painotetaan liikaa. Monet veikkaajat ylireagoivat siihen, kun joku huippupelaaja on sivussa loukkaantumisen takia tai tekee paluun loukkaantumisen jälkeen. Voit erottua massasta, kun et ylireagoi kokoonpanouutisiin.

Lisätietoa Pitkävedosta

Urheiluviikosta löytyy monia Pitkäveto-aiheisia juttuja. Ne on listattu alle:

Pitkäveto
Kertoimet Pitkävetoon
Kohteet Pitkävetoon
Pitkävetovihjeet
Pitkävetovihjeet SM-Liigaan

Kannattaa kuitenkin muistaa, että Pitkävetoon pätevät samat nyrkkisäännöt kuin voittavaan vedonlyöntiin yleensäkin. Jos haluat lukea lisää tuottavia vihjeitä eri aiheista, siirry Urheiluviikon veikkausvihjeet-osioon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *