Pitkävetovihjeet MLB-vedonlyöntiin: Vihjeet baseball-vetoihin

Major League Baseball (MLB) on vedonlyönnin ja penkkiurheilun kannalta mielenkiintoinen laji, sillä sitä pelataan kesällä, kun monet muut urheilusarjat ovat tauolla. Toki tätä baseballin huippusarjaa pelataan myös keväällä ja syksyllä, joten erinomaisia vedonlyöntimahdollisuuksia tulee paljon. Haluatko lukea MLB-vihjeitä? Klikkaa itsesi MLB-vihjeiden pariin tästä!

Muista tämä MLB-veikkausvihjeitä lukiessa

MLB-vedonlyöntiin pätevät tismalleen samat periaatteet kuin vedonlyöntiin yleensäkin: veikkaajan on tärkeää hakea ylikertoimia, eli todennäköisyyteen verrattuna liian suuria kertoimia. Monien MLB-vihjeiden ongelma onkin se, että niissä ei huomioida kertoimia riittävän tarkasti.

Alle on listattu suomeksi palvelevia vedonlyöntitoimistoja, jotka sopivat erinomaisesti MLB-veikkaamiseen. Otsikkoa klikkaamalla voi lukea esittelyn.

Sivusto ei saatavilla 2
Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon useasti voittanut Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa huimia mahdollisuuksia MLB-vedonlyöntiin. Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa peleihin myös palkittua live-vedonlyöntiään, mikä on upea mahdollisuus niille, jotka haluavat lyödä ottelun aikana vetoja.

Sivusto ei saatavilla 5
Palkintoja saaneen Sivusto ei saatavilla 5 Groupin lippulaiva Sivusto ei saatavilla 5 tarjoaa paljon erilaisia kohteita MLB-vedonlyöntiin. Vaikka Sivusto ei saatavilla 5 onkin erinomainen rahapelisivusto, ei se MLB-vedoissa yllä ihan Sivusto ei saatavilla 2in tasolle.

Sivusto ei saatavilla 7
Sivusto ei saatavilla 5 Groupin myös omistaman Sivusto ei saatavilla 7 on suomalaisten ja muiden pohjoismaalaisten suosiossa oleva vedonlyöntisivusto. Vaikka baseball ei lukeudukaan erityisen suosittuihin lajeihin Suomessa, Sivusto ei saatavilla 7 on lajin ystäville suorastaan erinomainen valinta.

Sivusto ei saatavilla 6
Kuten Sivusto ei saatavilla 5 ja Sivusto ei saatavilla 7, myös Sivusto ei saatavilla 6 kuuluu Sivusto ei saatavilla 5 Groupiin. Sivusto ei saatavilla 6 on kahta edellä olevaa sivustoa rämäkämpi. Se tarjoaa monesti hienoja kampanjoita, jotka varmasti innostavat myös MLB-faneja. Jos MLB-vedonlyönti on ennen kaikkea hupia, Sivusto ei saatavilla 6 on erinomainen vaihtoehto.

Sivusto ei saatavilla 9
Sivusto ei saatavilla 9 ei ole suomalaisten keskuudessa yhtä tunnettu sivusto, mitä yllä mainitut Sivusto ei saatavilla 2, Sivusto ei saatavilla 5, Sivusto ei saatavilla 7 ja Sivusto ei saatavilla 6 – mutta se kuuluu netin eliittiin. Sivusto ei saatavilla 9 ansaitsee hyvien kertoimien lisäksi erityisplussan siitä, että sen sivuston grafiikka on erittäin hyvä, mikä tekee saitilla liikkumisesta miellyttävää.

Vedonlyönnin ammattilainen: Baseball-vedoissa yksi iso etu

Vedonlyönnin ammattilainen Jorma Vuoksenmaa muistutti Sivusto ei saatavilla 2 TV:n haastattelussa, että baseball-ottelut eivät pääty tasapeliin. Ottelu päättyy aina toisen voittoon.

– Se on tietysti vedonlyöjille hyvä asia, koska keskimäärin joka toinen veto osuu. Jos pelaa suosikkeja, vähän useampi. Jos pelaa altavastaajia, vähän harvempi, Jorma Vuoksenmaa opasti MLB-veikkaajia.

– Jos pelaajalla on joku strategia, tietoetu tai jotain muuta, tällaisessa pelimuodossa, jossa joka toinen veto voittaa, pientäkin pelikassaa voi kierrättää paljon nopeammin ja ehkä pikkuisen rohkeammalla panostusprosenttiosuudella pelikassasta, koska vedoista osuu usea.

– Kärjistettynä: jos vaikkapa pystyisi pelaamaan baseballia tämän kesän läpi siten, että jokaisessa vedossa olisi 101 prosentin palautus tai yhden prosentin nettotuotto-odottama, siitä pienestäkin juustohöylästä kertyy melkoinen määrä juustoa.

– Vastaavasti jos pelaa vaikka Ruotsin raveja 30 prosentin tuotto-odottamalla, mutta osuu todella harvoin, voi mennä pari vuotta tappiollisesti. Baseballin etu on, että joka toinen veto osuu.

Samalla Vuoksenmaa painotti, ettei MLB-vedonlyöjien kuitenkaan kannata menettää kassanhallintaansa.

– Edelleenkin nyrkkisääntönä oikea panoskoko joka toinen veto osuvassa 101 prosentin tuotto-odottamalla tehtävässä baseball-vedonlyönnissä on pyöristettynä yksi sadasosa riskipääomasta.

MLB vedonlyöjälle helpoin laji

Vuoksenmaa kertoi Sivusto ei saatavilla 2in haastattelussa myös sen, että baseball on hyvälle vedonlyöjälle helpoin laji tehdä iso kassa.

– Niin iso osa vedoista osuu. Otteluita on niin paljon, että pientäkin pelikassaa pystyy kierrättämään maltillisesti aggressiivisen nopeasti ja silti pienellä riskillä.

– Sitten nykyaikana, kun kaikkea tietoa on saatavilla todella paljon tietokoneen ymmärtämässä numeerisessa muodossa, ja ne pelaajat, jotka osaavat käyttää tietoa oikein eivätkä ala tehdä virheitä antamalla liikaa painoarvoa merkityksettömälle tai jopa vahingolliselle informaatiolle, pärjäävät.

Lisää asiaa Pitkävedosta

Haluatko lukea lisää Pitkävedosta? Klikkaa edellä olevaa linkkiä tai tästä, niin pääset lukemaan ohjeita siihen, miten “yksi risti kaksi muuttaa pennit miljoonaksi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *