Pitkävetovihjeet jalkapallon Mestareiden liigaan

Urheiluviikko julkaisee parhaat suomenkieliset pitkävetovihjeet jalkapallon Mestareiden liigaan. Jos ne kiinnostavat, klikkaa lukemaan niitä tästä.

Jalkapallon Mestareiden liigan Pitkävetoon pätee ihan samat nyrkkisäännöt kuin vedonlyöntiin yleensäkin. Tärkeintä on siis löytää niin sanotut ylikertoimet, eli todennäköisyyteen nähden liian suuret kertoimet.

Tämä tarkoittaa suomeksi sanottuna sitä, että sellaiset pitkävetovihjeet Mestareiden liigaan, joissa arvioidaan vain, kumpi voittaa, eivät ole mistään kotoisin. Parhaissa pitkävetovihjeissä arvioidaan, millä todennäköisyydellä joukkue voittaa ottelun. Kun todennäköisyysarvio on valmis, voi veikkaaja katsoa, ovatko kertoimet yli-, ali- vai reaalikertoimia.

Mestareiden liigan pitkävetovihjeet luettu – mistä parhaat kertoimet?

Alle on listattu suomeksi palvelevia huippulaadukkaita vedonlyöntitoimistoja, jotka tarjoavat huikeita kohteita ja kertoimia jalkapallon Mestarien liigaan.

Unibet:
Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon useasti voittaneen Unibetin sivustolta löytyy todella mojova määrä kohteita ja herkullisia kertoimia Mestarien liigaan. Unibet tarjoaa myös jokaiseen UCL:n otteluun live-vedonlyöntiä, mikä on hieno sauma niille, jotka katsovat pelin.

Betsafe:
Betsafe kuuluu maineikkaaseen Betsson Groupiin, jonka muita vedonlyöntisivustoja ovat Betsson ja NordicBet. Betsafe on Betssonia ja NordicBetiä uudempi sivusto, mutta se ei häviä niille millään tavalla, päinvastoin. Betsafen sivustolta löytyy paljon kohteita, hyviä kertoimia ja monesti myös herkullisia kampanjoita, joista veikkaajat voivat voittaa hienoja palkintoja voittojensa lisäksi. Betsafe on ehdottomasti Mestarien liigan betsaajalle erinomainen valinta.

NordicBet:
Kuten yllä on todettu, myös NordicBet kuuluu palkintoja kahmineeseen Betsson Groupiin. NordicBet tarjoaa monesti samankaltaisia kertoimia kuin Betsafe – välillä huonompia, välillä parempia. Näin ollen myös NordicBet on kova valinta UCL-veikkaajalle.

Betsson:
Betsson on rahapelialan legenda, joten myös Mestarien liigan vedonlyöntiin löytyy kosolti upeita mahdollisuuksia: kertoimet ja kohteet ovat huippuluokkaa. Betsson on vuosien varrella käyttänyt monia tunnettuja asiantuntijoita, kuten Jari Litmanen.

ComeOn!:
ComeOn! ei ole edellä mainittujen sivustojen tasolla kaikessa, mutta se on kuitenkin hyvä sivusto. ComeOn! sopii erityisen hyvin aloittelijoille, jotka arvostavat herkullista aloitusbonusta. Jos haluat siis harjoitella veikkaamista pienellä panoksella, ComeOn! on oikea valinta.

Kolme faktaa Mestarien liigan vedonlyöntiin

1.) Vaikka kyseessä on jalkapallon Mestareiden liiga, taso on melko kirjava. Kovimmista futismaista mukaan pääsee useampia joukkueita, ja toisaalta heikkojen futismaiden liigamestarit eivät pystyisi välttämättä kamppailemaan tasaväkisesti edes kovimpien sarjojen heittopusseja vastaan. Kun arvioit joukkueiden välisiä voimasuhteita, pidä siis pää kylmänä, äläkä heittäydy tunteiden valtaan.

2.) Joukkueiden imagot eivät välttämättä vastaa niiden nykykuntoja. Jalkapallomaailmassa on nähty usein joukkueita, jotka ennen kilvoittelivat jopa koko turnauksen voitosta, mutta nykykunnoissaan ne eivät ole todennäköisiä menemään edes jatkoon alkulohkoistaan. Vastaavasti on monia joukkueita, jotka ovat syystä tai toisesta nostaneet tasoaan niin paljon, että mitäänsanomattomasta historiastaan huolimatta ne ovat vahvoja ehdokkaita taistelemaan jopa voitosta.

3.) Jalkapallon Mestarien liigassa joukkueiden välisille aiemmille kohtaamisille ei kannata antaa käytännössä minkäänlaista painoarvoa. Joukkueiden kokoonpanot ja valmentajat vaihtelevat nykyään niin paljon, että vaikka seurojen nimet ja logot pysyvätkin samoina, joukkueet ovat erilaisia. Selostajien ja kommentoijien asiantuntemattomat heitot siitä, miten joukkue A ei ole koskaan pärjännyt joukkue B:tä vastaan, eikä siksi voi nytkään pärjätä, kannattaa siis unohtaa.

Muut jutut Pitkävedosta ja vihjeistä

Jos haluat lukea perusoppaan Pitkävetoon, klikkaa tästä. Jos taas haluat lukea perusoppaan siihen, mikä on tärkeää, kun lukee 1X2-vinkkejä, klikkaa tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *