Pitkävetovihjeet

Urheiluviikko julkaisee Veikkaus-kategoriassaan markkinoiden parhaat pitkävetovihjeet. Mikä parasta, niistä ei tarvitse maksaa senttiäkään, sillä vihjeet ovat täysin ilmaisia.

Minkälainen on hyvä pitkävetovihje?

Tuottava vedonlyönti perustuu ylikertoimien löytämiseen. Ylikerroin tarkoittaa tapahtuman todennäköisyyteen verrattuna liian isoa kerrointa. Jos jääkiekko-ottelu päättyy kotivoittoon 50:n prosentin todennäköisyydellä, kaikki yli 2,00:n kertoimet ovat ylikertoimia. Kaikki alle 2,00:n kertoimet ovat puolestaan alikertoimia, joita voittavaan vedonlyöntiin tähtäävän tulee välttää.

Pitkävedossa, kuten muissakin eri vedonlyönnin muodoissa, tulee siis pelata vain ylikertoimia. Hyvä pitkävetovihje huomioikin kertoimet tarkasti.

Pitkävetovihjeet luettu, mitä seuraavaksi?

Kuten yllä on mainittu, kun olet lukenut pitkävetovihjeet, on tärkeää valita vedonlyöntiyhtiö, joka tarjoaa parhaat kertoimet. Urheiluviikko esittelee verkkosivuillaan vain turvallisia yhtiöitä, jotka tarjoavat huomattavasti Veikkausta järeämpiä kertoimia, parempia kohteita, suomenkielistä asiakaspalvelua ja meheviä aloitusbonuksia.

Kaksi parasta yhtiötä Pitkävetoon

Alle on listattu kaksi Pitkävetoon parhaiten soveltuvaa vedonlyöntisivustoa, jotka tarjoavat mahtikertoimia ja huikeita kohteita sekä tietysti suomenkielistä asiakaspalvelua.

Unibet (linkin takaa löytyy esittely): Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon useasti voittanut Unibet tarjoaa mahtavia kertoimia lajiin kuin lajiin. Erityisplussan Unibet ansaitsee netti-tv:stään, jota sen asiakkaat pääsevät katsomaan ilmaiseksi. Siirry tästä Unibetille!

Betsafe (linkin takaa löytyy esittely): Ryminällä vedonlyöntimarkkinoille tullut Betsafe tarjoaa mahtikertoimia melkeinpä lajiin kuin lajiin. Sen kohdevalikoima ei ole ihan yhtä laaja kuin Unibetilla, mutta kaikki vähänkin suositut kohteet löytyvät sivustolta. Betsafe ansaitsee erityiskehut kampanjoista, joilla se palkitsee asiakkaitaan. Siirry tästä Betsafelle!

Molempiin yhtiöihin on tarjolla markkinoiden parhaat vetobonukset, kun avaa pelitilit yllä olevien linkkien kautta. Mistään muualta ei saa Unibetille ja Betsafelle yhtä hyviä aloitusbonuksia.

Millaisia Veikkaus Oy:n kertoimet ovat?

Vastaus kysymykseen on helppo: umpisurkeita. Veikkaus Oy antaa asiakkailleen melkeinpä pelkästään alikertoimia. Veikkauksen kohteita pelaamalla ei pääse voitolle – luki pitkävetovihjeet miten huolellisesti tahansa. Ammattimaisesti vetoja tekevät henkilöt jättävät Veikkauksen rauhaan ja tekevät sen sijaan pitkävetonsa Unibetin ja Betsafen kaltaisissa yhtiöissä.

Pitkävetovihjeet eri sarjoihin

Tämä kirjoitus pitkävetovihjeistä ei ole ainoa Pitkävetoa käsittelevä kirjoitus Urheiluviikossa. Jos laji kiinnostaa enemmänkin, lue artikkeli aiheesta ”Pitkäveto: vihjeet, vinkit ja kertoimet”.

Jos taas haluat lukea artikkelin siitä, minkälaiset ovat hyvät pitkävetovihjeet eri sarjoihin, tutustu alla oleviin teksteihin:

Jääkiekko:

Pitkävetovihjeet SM-Liigaan

Pitkävetovihjeet NHL:ään

Pitkävetovihjeet KHL:ään

Jalkapallo:

Pitkävetovihjeet Mestareiden liigaan

Pitkävetovihjeet Valioliigaan

Pitkävetovihjeet Veikkausliigaan

Baseball:

Pitkävetovihjeet MLB:hen

Unibet
100% + 10€
Bonus
OTA BONUS!
Betsafe
100%
Bonus
OTA BONUS!
NordicBet
100% + 70€
Bonus
OTA BONUS!
ComeOn
400%
Bonus
OTA BONUS!
Expekt
10€
Bonus
OTA BONUS!
Bet365
100%
Bonus
OTA BONUS!
LeoVegas
100%
Bonus
OTA BONUS!
Redbet
100€ ILMAISVETO
Bonus
OTA BONUS!
Mobilebet
400%
Bonus
OTA BONUS!
Betsson
100%
Bonus
OTA BONUS!
Betfair
100%
Bonus
OTA BONUS!
Betway
100%
Bonus
OTA BONUS!
MrGreen
EKAN VOITON TUPLAUS
Bonus
OTA BONUS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *