Pitkäveto: Valitse parhaat kohteet Pitkävetoon

Pitkäveto on Veikkaus Oy:n nimi 1X2-vedonlyönnille. Netissä toimivilta suomeksi palvelevilta huippulaadukkailta pelisaiteilta paljon paremmat kertoimet ja kohteet Pitkävetoon, eli 1X2:een.

Alle on listattu vedonlyöntisivustot, jotka antavat kaikista parhaat kohteet Pitkävetoon.

Parhaat Pitkäveto-kohteet eri sivustoilta (top 5)

Alta löytyvät parhaat Pitkäveto-kohteet tarjoavat saitit, joiden esittelyn voi lukea nimeä napsauttamalla. Esittelyn kautta voi myös ottaa markkinoiden parhaat bonukset kyseisiin yhtiöihin.

Sivusto ei saatavilla 2: Lukuisia palkintoja huippulaadukkaasta vedonlyöntiosiostaan saanut Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa sellaisen määrän 1X2-kohteita lajiin kuin lajiin, että heikompaa hirvittää. Sivusto ei saatavilla 2 on suunnattu pohjoismaalaisille, joten sen vedonlyöntitarjonta sopii suomalaiselle kuin nenä päähän.

Sivusto ei saatavilla 6: Räväkkä Sivusto ei saatavilla 6 tarjoaa kattavan tarjonnan kohteita – joskaan sen tarjonta ei ole aivan Sivusto ei saatavilla 2in tasolla. Sen, mitä Sivusto ei saatavilla 6 häviää Pitkäveto-kohteissa Sivusto ei saatavilla 2ille, se voittaa takaisin kampanjatarjouksissa, joita se jakelee asiakkailleen. Sivusto ei saatavilla 6n asiakkailla on lähes aina sauma voittaa mukavia yllätyspalkintoja.

Sivusto ei saatavilla 5: Mikä yhdistää Batmania, Äiti Teresaa ja Sivusto ei saatavilla 5ia: kaikki legendoja. Sivusto ei saatavilla 5 loistaa vähintään yhtä paljon Pitkävedossa kuin Batman Gotham Cityssä ja Äiti Teresa Intiassa. Sivuston asiakkaat ovat saaneet paitsi mahtavia kertoimia ja kohteita, niin myös vinkkejä futikseen muun muassa Jari Litmaselta. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen saitti.

Sivusto ei saatavilla 10!: Tämä sivusto on noussut rytinällä suomalaisten suosioon, eikä se ole ihme: Pitkäveto on Suomessa suosituin pelimuoto – ja Sivusto ei saatavilla 10! tarjoaa siihen jämerän kattauksen kohteita.

Muut Pitkäveto-aiheiset oppaat

Tämä teksti painottuu vahvasti Pitkävedon kohteisiin, mutta tältä sivustolta löytyy muitakin Pitkäveto-aiheisia oppaita. Jos haluat tutustua niihin, napsauta itsesi itseäsi kiinnostavaan tekstiin:

Yleisartikkeli Pitkävedosta
Tarkastelussa Pitkäveto-kertoimet
Tarkastelussa Pitkäveto-vihjeet

Opas voittavaan vedonlyöntiin

Pitkävetoon pätee samat säännöt kuin vedonlyöntiin yleensäkin, kun tavoitellaan voittoja. Tärkeintä on, että pelataan vain ja ainoastaan ylikertoimia. Mikä on ylikerroin? Lue tästä asiaa ylikertoimista. Jos haluat lisätietoa siitä, miten voi opiskella voittavaksi vedonlyöjäksi, lue tästä Urheiluviikon ilmainen opas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *