Pitkäveto: Valitse netistä parhaat kertoimet Pitkävetoon

Pitkäveto, eli 1X2, on Veikkaus Oy:n suosituin urheilupeli. Netissä toimivilta vedonlyöntisivustoilta saa kuitenkin huomattavasti paremmat kertoimet Pitkävetoon. Ja kuten varmasti tiedätkin: kovat kertoimet ovat tuottavan vedonlyönnin edellytys.

Nämä sivustot tarjoavat parhaat Pitkäveto-kertoimet

Alle on listattu vedonlyöntitoimistot, jotka tarjoavat parhaat kertoimet Pitkävetoon. Ne kaikki palvelevat asiakkaitaan suomeksi, antavat muhkeita aloitusbonuksia ja verovapaita voittoja.

Mr Green: Useita palkintoja vedonlyöntisivustostaan voittanut Mr Green ei ole saanut suursuosiotaan ilman syytä: sen kertoimet ovat huippuluokkaa – niin myös Pitkävetoon. Lisäksi Mr Green tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa lähes mistä tahansa kohteesta, eli myös kohdevalikoima on hulppea.

Sivusto ei saatavilla 13: Sivusto ei saatavilla 13 on toiminut markkinoilla jo vuosia, ja on monien pelaajien luottosivusto, joka tarjoaa loistovalikoiman kohteita. Monesti Bet465:n kertoimet ovat markkinoiden parhaat, joten sivustoon kannattaa ehdottomasti tutustua. Myös mainitsemisen arvoista antia tällä saitilla ovat huikeat kampanjat, joita se asiakkailleen tarjoaa.

Bethard: Kyseessä on nettimaailman vedonlyönnin puolella melko uudehko tulokas, joka on kuitenkin nopeasti lunastanut paikkansa myös suomalaisten pelaajien sydämissä, eikä vähiten siksi, että se selättää Veikkauksen Pitkäveto-kertoimet mennen tullen.

William Hill: William Hill on pelialan legenda, jolla on varaa tarjota sellaisia Pitkäveto-kertoimia, että oksat pois. Eipä siis ole ihme, että William Hill on yksi suomalaisten vuodesta toiseen suosimia pelisaitteja.

Redbet: Tämä saitti ei laajalla kohdevalikoimalla voi kehuskella, mutta Pitkäveto-kertoimet sivustolla ovat sen sijaan ensiluokkaiset – etenkin, jos veikkaaja ei yritä hakea kovin eksoottisia lajeja.

Urheiluviikon Pitkäveto-jutut

Urheiluviikosta löytyy monia muitakin juttuja Pitkävetoon. Edellisen linkin takaa löytyy yleisohje Pitkävedon pelaamiseen. Tästä taas pääsee lukemaan juttua Pitkävedon kohteista. Jos haluat tietää, mitä tulee aina muistaa, kun lukee Pitkävetovihjeitä, klikkaa tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *