Pitkäveto: Valitse netistä parhaat kertoimet Pitkävetoon

Pitkäveto, eli 1X2, on Veikkaus Oy:n suosituin urheilupeli. Netissä toimivilta vedonlyöntisivustoilta saa kuitenkin huomattavasti paremmat kertoimet Pitkävetoon. Ja kuten varmasti tiedätkin: kovat kertoimet ovat tuottavan vedonlyönnin edellytys.

Nämä sivustot tarjoavat parhaat Pitkäveto-kertoimet

Alle on listattu vedonlyöntitoimistot, jotka tarjoavat parhaat kertoimet Pitkävetoon. Ne kaikki palvelevat asiakkaitaan suomeksi, antavat muhkeita aloitusbonuksia ja verovapaita voittoja.

Unibet: Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon useasti saanut Unibet ei ole saanut suursuosiotaan ilman syytä: sen kertoimet ovat huippuluokkaa – niin myös Pitkävetoon. Lisäksi Unibet antaa mahdollisuuden lyödä vetoa lähes mistä tahansa, eli myös kohdevalikoima on hulppea.

NordicBet: Kuten nokkelimmat päättelevät jo nimestäkin, NordicBet on suunnattu pohjoismaalaisille. Myös sen valikoima Pitkävetoon on maukas skandinäkökulmasta. NordicBetin parhaat Pitkäveto-kertoimet löytyvät etenkin suomalaisista aladivisioonista.

Betway: Tämä on vedonlyöntisivusto, jolta on turha odottaa erityisen laajaa kohdevalikoimaa 1X2:een – mutta Pitkäveto-kertoimet ovat sitäkin maukkaampia. Monesti Betwayn kertoimet ovat markkinoiden parhaat, joten siihen kannattaa tutustua.

Betsafe: Betsafe on imagoltaan rämäpää vedonlyöntisaitti, jolta usein löytyykin lähes rämäpäisiä tarjouksia. Kertoimet ovat ajoittain todella maukkaita, mutta parasta antia tällä saitilla ovat huikeat kampanjat, joita se asiakkailleen tarjoaa.

ComeOn!: Kyseessä on nettimaailman melko uusi tulos, joka on kuitenkin nopeasti lunastanut paikkansa myös suomalaisten sydämissä, eikä vähiten siksi, että se selättää Veikkauksen Pitkäveto-kertoimet mennen tullen.

Betsson: Betsson on pelialan legenda, jolla on varaa tarjota sellaisia Pitkäveto-kertoimia, että oksat pois. Asiakkaat ovat saaneet tasaisin väliajoin myös nauttia esimerkiksi Jari Litmasen asiantuntevista ennakoista peleihin. Eipä siis ole ihme, että Betsson on suomalaisten eniten suosimia pelisaitteja.

Redbet: Tämä saitti ei laajalla kohdevalikoimalla voi kehuskella, mutta Pitkäveto-kertoimet sivustolla ovat sen sijaan ensiluokkaiset – etenkin, jos veikkaaja ei yritä hakea kovin eksoottisia lajeja.

Expekt: Tämä saitti on toiminut netissä jo vuosikausien ajan. Se ei tarjoa kertoimia kaikkiin lajeihin, mutta tärkeimmät lajit sen listoilta löytyvät. Sivusto on alunperin tehty pohjoismaalaisille, joten Pitkäveto-kohteet ovat hyvin edustettuina saitilla.

Urheiluviikon Pitkäveto-jutut

Urheiluviikosta löytyy monia muitakin juttuja Pitkävetoon. Edellisen linkin takaa löytyy yleisohje Pitkävedon pelaamiseen. Tästä taas pääsee lukemaan juttua Pitkävedon kohteista. Jos haluat tietää, mitä tulee aina muistaa, kun lukee Pitkävetovihjeitä, klikkaa tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *