Pelivihjeet: Lue parhaat vihjeet vedonlyöntiin

Urheiluviikko julkaisee parhaat suomenkieliset pelivihjeet osiossaan Veikkausvihjeet. Mikä parasta, ne ovat ilmaisia. Klikkaa edellä olevaa linkkiä, niin pääset lukemaan parhaat pelivihjeet.

Veikkausvihjeet-osiossa törmää pelivihjeiden lisäksi myös useisiin erilaisiin tilastoihin, jota voi hyödyntää omissa vedoissaan. Eikä nyt puhuta pelkästä kuntopuntarista ja sarjataulukosta. Nyt puhutaan tilastoista, joista ammattilaisetkin ovat kiinnostuneita.

Urheiluviikosta löytyy ennen kaikkea pelivihjeitä Pitkävetoon, mutta ajoittain niitä saa myös Tulosvetoon, Vakioon (eli Vakioveikkaukseen), Monivetoon sekä Suomessa vähemmän tunnettuihin pelimuotoihin, kuten moneyline ja tasoitusveto.

Suurin osa Urheiluviikon pelivihjeistä tulee jalkapalloon ja jääkiekkoon, mutta myös muut lajit saavat palstatilaa. Nykyään sivustolta löytyy vihjeitä esimerkiksi baseballiin.

Lisäksi Urheiluviikko tuottaa monia urheilu-uutisia. Urheiluviikon ammattitekijöiden tuottamat uutiset ja vinkit kuuluvat maan parhaimmistoon.

Miten hyödyntää pelivihjeet?

Pelivihjeet eivät hyödytä vedonlyöjää, jos hän ei pelaa parhaita mahdollisia kertoimia. Veikkaus Oy on monille tuttu rahapeliyhtiö, mutta se ei anna parasta mahdollisuutta voitolliseen vedonlyöntiin.

Alle on listattu erittäin laadukkaita vedonlyöntisivustoja, joilla pelivinkit voi hyödyntää kovilla kertoimilla ja maukkailla avajaisbonuksilla, joista uusia asiakas saa mukavan lisän pelikassaan.

Unibet
Unibet on palkittu useasti Euroopan parhaana vedonlyöntisivustona. Sen lajivalikoima on erittäin kattava, ja sivustolta löytyy tasaisin ajoin maukkaita ylikertoimia, joihin Urheiluviikon veikkausvihjeissä suorastaan usutetaan tarttumaan kiinni. Unibet on saanut palkinnon myös live-vedonlyönnistään, mikä yhdistettynä yhtiön netti-tv:hen on lähes tappavan hyvä yhdistelmä. Unibetiin kannattaa ilman muuta tutustua.

Betsafe
Betsafe kuuluu maineikkaaseen Betsson Groupiin, jonka muita sivustoja ovat muun muassa NordicBet ja Betsson. Ne usein peesaavat toisiaan kertoimissa, mutta erojakin löytyy: usein juuri Betsafella on parhaat kertoimet. Kun pelivihjeitä lukee, tulee siis monesti vastaan tilaisuus, jossa kerroin kannattaa hyödyntää Betsafella. Betsafella on myös hyvä bonus.

Betsson
Betsson Groupin lippulaivasivusto Betsson kuuluu nettivedonlyönnin pioneereihin. Suomalaiset ovat pelanneet Betssonin sivustolla vuosikausia – ja monet ovatkin rankaisseet Betssonia ylikertoimista. Kuten yllä on todettu, Betsson, Betsafe ja NordicBet monesti peesailevat toisiaan kertoimissa. Eroja kuitenkin löytyy, joten ne kannattaa katsoa huolellisesti läpi. Myös aloitusbonuksissa on selviä eroja. Jos bonuksen koko on sinulle tärkeä kriteeri, klikkaa linkkiä Betsson bonus.

NordicBet
Betssonin sivustoista NordicBet on ehkä pohjoismaalaisin. Jo pelkkä värimaailma huokuu pohjoismaita. NordicBet panostaa ennen kaikkea lajeihin, joita suomalaiset seuraavat. Mutta kertoimet ovat tosiaan usein samoja kuin Betsafella ja Betssonilla. Avajaistarjous sen sijaan ei ole. Lue teksti NordicBet bonus.

Paf
Ahvenanmaalainen Paf on monelle suomalaiselle tuttu pelisivusto. Ehkä juuri siksi, että se on niin tuttu, se jää monesti muiden nettipelisivustojen varjoon. Se on kuitenkin täysin turhaa! Paf tarjoaa ajoittain herkullisia kertoimia, joihin vetovinkkejä lukevien kannattaa tarttua molemmin käsin. Jos tämä ahvenanmaalainen peliyhtiö on tuttu, mutta et ole perehtynyt sen veikkausmahdollisuuksiin, klikkaa itsesi Pafin vedonlyönnin esittelyyn.

Muista aina, että tuottava vedonlyönti perustuu niin sanottujen ylikertoimien löytämiseen ja niihin panostamiseen. Ylikerroin tarkoittaa suhteettoman suurta kerrointa todennäköisyyteen verrattuna. Esimerkki: Jos Rafael Nadal voittaa tennistottelun 50 prosentin todennäköisyydellä, kaikki 2,00:n ylittävät kertoimet ovat ylikertoimia, jollaisiin parhaat pelivihjeet keskittyvät.

Kun lukee pelivihjeitä Iltalehdestä tai jostain muusta tunnetusta mediasta, onkin syytä laittaa huomiolle, miten harvoin niissä puhutaan kerroinrajoista ja muista. Monesti vihje kuuluu vain tyyliin ”kotijoukkue on parempi, se on varma Pitkävedossa”.

Vedonlyöntiyhtiöiden pelivihjeet

Vedonlyöntiyhtiöt jakavat usein pelivihjeitä asiakkailleen. Asiakkaiden tulee huomata, että vedonlyöntiyhtiöt tarvitsevat aina tappiota tekeviä asiakkaita. Siksi niiden jakamiin pelivihjeisiin tulee suhtautua skeptisesti.

Pelivihjeet, joita vedonlyöntiyhtiöt jakavat, eivät yleensä ole täysin luokattomia. Niitä noudattamalla ei kuitenkaan pääse voiton puolelle vedoissaan. Suurin “virhe” niissä monesti on se, että ne kehottavat lyömään vetoa ennakkosuosikin puolesta.

Vihjeen lukijan on monesti helpompi hyväksyä matalalla kertoimella ennakkosuosikin puolesta vedon lyöminen kuin korkealla kertoimella (matalalla panoksella) altavastaajan puolesta lyöminen. Kun riittävän moni haksahtaa tällaisiin vihjeisiin, vedonlyöntitoimistot tekevät tiliä.

Maksulliset vs. ilmaiset pelivihjeet

Jos vedonlyöjä päättää ostaa pelivihjeitä eikä halua luottaa ilmaisvihjeisiin, tulee hänen muistaa yksi erittäin tärkeä asia: vihjeen hinta vähennettävä vedonlyöntituotoista. Jos vedonlyönti tuottaa vuoden aikana 10 000 euroa, mutta vihjeet ovat maksaneet 1 000 euroa, todellinen tuotto on 9 000 euroa.

Tämä on asia, mitä kovinkaan moni ei muista vedonlyöntikirjanpitoonsa laittaa – jos edes sellaista pitää. Jos vihjeitä ostaa, kannattaa ehdottomasti kirjata ylös niiden tuotto. Mielikuvat usein ovat vääriä. Huonoilta näyttävät pelivihjeet voivatkin olla pitkässä juoksussa hyviä ja hyvältä näyttävät, usein osuvat, puolestaan huonoja.

Suomessakin on monia vihjaajia, jotka pröystäilevät sillä, että heidän vihjeensä osuvat usein. Todellisuudessa ne ovat kuitenkin tappiota tuottavia vihjeitä.

Luottaako itseensä vai hankkiako vihjeet muualta?

Vedonlyöjän pitää tehdä päätös siitä, hankkiiko hän pelivihjeet muualta vai luottaako hän omiin taitoihinsa vetoja tehdessään. Valitsipa vedonlyöjä kumman vaihtoehdon tahansa, tärkeää on, että hän seuraa vetojensa tuottavuutta. Tällä tavalla vedonlyöjä näkee melko nopeasti, onko vihjeiden antaja hyvä tai onko hän itse riittävän hyvä tekemään vetoja.

Liian hätäisiä johtopäätöksiä ei pidä kuitenkaan tehdä. Ammattivedonlyöjätkään eivät joka kuukausi onnistu vedoissaan. Pitkässä juoksussa hyvät vedonlyöjät kuitenkin erottuvat amatööreistä. Ammattivedonlyöjiä on luonnollisesti vain pieni osa kaikista vedonlyöjistä. Näin ollen kannattaa huomata, että ammattimaiset pelivihjeet eivät ole sellaisia, mitä normaalit ”mattimeikäläiset” antavat.

Alla on kolme asiaa, jotka parhaat pelivihjeet lähes poikkeuksetta täyttävät:

1.) Kerroinrajat. Kukaan ei voi tietää 100-prosenttisella varmuudella, mitä ei-sovitussa urheilutapahtumassa tulee tapahtumaan. Näin ollen laadukas pelivihje antaakin veikkaajalle tiedon siitä, minkälainen kerroin vetoon vaaditaan, jotta se kannattaa lyödä.

2.) Panoskoko. Suurin osa ammattiveikkaajista harkitsee joka vetoon panoksensa huolellisesti. Myös hyvässä vinkissä on kerrottu, minkälainen panos on paikoillaan.

3.) Edellisten vetojen onnistumisprosentti. Jos vihjaaja pyytää maksua omasta vinkistään, on kohtuullista, että hän kertoo, miten hänen pelivihjeensä ovat aiemmin tuottaneet. Muista kuitenkin, että palautusprosenttia tulee tarkastella pitkällä aikavälillä, ei yhden viikon tai edes kuukauden ajanjaksolla.

Tämä artikkeli on päivitetty 15.10.2015.

Comments 55

  1. mk says:

    Mistä löytyy teidän yhteystiedot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *