Pelivihjeet: Lue parhaat vihjeet vedonlyöntiin

Urheiluviikko julkaisee parhaat suomenkieliset pelivihjeet osiossaan Veikkausvihjeet. Mikä parasta, ne ovat ilmaisia. Klikkaa edellä olevaa linkkiä, niin pääset lukemaan parhaat pelivihjeet.

Veikkausvihjeet-osiossa törmää pelivihjeiden lisäksi myös useisiin erilaisiin tilastoihin, jota voi hyödyntää omissa vedoissaan. Eikä nyt puhuta pelkästä kuntopuntarista ja sarjataulukosta. Nyt puhutaan tilastoista, joista ammattilaisetkin ovat kiinnostuneita.

Urheiluviikosta löytyy ennen kaikkea pelivihjeitä Pitkävetoon, mutta ajoittain niitä saa myös Tulosvetoon, Vakioon (eli Vakioveikkaukseen), Monivetoon sekä Suomessa vähemmän tunnettuihin pelimuotoihin, kuten moneyline ja tasoitusveto.

Suurin osa Urheiluviikon pelivihjeistä tulee jalkapalloon ja jääkiekkoon, mutta myös muut lajit saavat palstatilaa. Nykyään sivustolta löytyy vihjeitä esimerkiksi baseballiin.

Lisäksi Urheiluviikko tuottaa monia urheilu-uutisia. Urheiluviikon ammattitekijöiden tuottamat uutiset ja vinkit kuuluvat maan parhaimmistoon.

Miten hyödyntää pelivihjeet?

Pelivihjeet eivät hyödytä vedonlyöjää, jos hän ei pelaa parhaita mahdollisia kertoimia. Veikkaus Oy on monille tuttu rahapeliyhtiö, mutta se ei anna parasta mahdollisuutta voitolliseen vedonlyöntiin.

Alle on listattu erittäin laadukkaita vedonlyöntisivustoja, joilla pelivinkit voi hyödyntää kovilla kertoimilla ja maukkailla avajaisbonuksilla, joista uusia asiakas saa mukavan lisän pelikassaan.

Mr Green
Mr Green on palkittu useasti Euroopan parhaana vedonlyöntisivustona. Sen lajivalikoima on erittäin kattava, ja sivustolta löytyy tasaisin ajoin maukkaita ylikertoimia, joihin Urheiluviikon veikkausvihjeissä suorastaan usutetaan tarttumaan kiinni. Mr Green on saanut palkintoja myös live-vedonlyönnistään, mikä yhdistettynä yhtiön kattavaan kohdevalikoimaan on loistavan hyvä yhdistelmä. Mr Greeniin kannattaa ilman muuta tutustua.

Fastbet

Loistavat kertoimet tarjoava rekisteröintivapaa sivusto Fastbet on toimiva valinta monen suomalaisen pelaajan kohdalla. Yhtiön suomalaiset juuret voivat olla syynä siihen, että kohteiden joukosta löytyy monia suomalaisia kiinnostavia lajeja alasarjoineen ja vetomuotoineen. Fastbetin bonus vedonlyöntiin uusille pelaajille on 100 % talletusbonus.

Bethard
Bethard on pelimarkkinoita alan perinteisemmiltä toimijoilta kovaa vauhtia valtaava sivusto, joka kerää kehuja luotettavuudestaan ja asiakasystävällisistä ratkaisuistaan niin itse sivuston kuin kohteidenkin puolesta. Myös sivuston kertoimet ovat erittäin kilpailukykyisellä tasolla. Erityismaininnan ansaitsee eSports-osio, joka on Bethardilla poikkeuksellisen hyvin edustettuna. Pelit lähtevät Bethardilla käyntiin toimivalla 100 % tervetuliaisbonuksella.

Paf
Ahvenanmaalainen Paf on monelle suomalaiselle tuttu pelisivusto. Ehkä juuri siksi, että se on niin tuttu, se jää monesti muiden nettipelisivustojen varjoon. Se on kuitenkin täysin turhaa! Paf tarjoaa ajoittain herkullisia kertoimia, joihin vetovinkkejä lukevien kannattaa tarttua molemmin käsin. Jos tämä ahvenanmaalainen peliyhtiö on tuttu, mutta et ole perehtynyt sen veikkausmahdollisuuksiin, klikkaa itsesi Pafin vedonlyönnin esittelyyn.

Muista aina, että tuottava vedonlyönti perustuu niin sanottujen ylikertoimien löytämiseen ja niihin panostamiseen. Ylikerroin tarkoittaa suhteettoman suurta kerrointa todennäköisyyteen verrattuna. Esimerkki: Jos Rafael Nadal voittaa tennistottelun 50 prosentin todennäköisyydellä, kaikki 2,00:n ylittävät kertoimet ovat ylikertoimia, jollaisiin parhaat pelivihjeet keskittyvät.

Kun lukee pelivihjeitä Iltalehdestä tai jostain muusta tunnetusta mediasta, onkin syytä laittaa huomiolle, miten harvoin niissä puhutaan kerroinrajoista ja muista. Monesti vihje kuuluu vain tyyliin ”kotijoukkue on parempi, se on varma Pitkävedossa”.

Vedonlyöntiyhtiöiden pelivihjeet

Vedonlyöntiyhtiöt jakavat usein pelivihjeitä asiakkailleen. Asiakkaiden tulee huomata, että vedonlyöntiyhtiöt tarvitsevat aina tappiota tekeviä asiakkaita. Siksi niiden jakamiin pelivihjeisiin tulee suhtautua skeptisesti.

Pelivihjeet, joita vedonlyöntiyhtiöt jakavat, eivät yleensä ole täysin luokattomia. Niitä noudattamalla ei kuitenkaan pääse voiton puolelle vedoissaan. Suurin “virhe” niissä monesti on se, että ne kehottavat lyömään vetoa ennakkosuosikin puolesta.

Vihjeen lukijan on monesti helpompi hyväksyä matalalla kertoimella ennakkosuosikin puolesta vedon lyöminen kuin korkealla kertoimella (matalalla panoksella) altavastaajan puolesta lyöminen. Kun riittävän moni haksahtaa tällaisiin vihjeisiin, vedonlyöntitoimistot tekevät tiliä.

Maksulliset vs. ilmaiset pelivihjeet

Jos vedonlyöjä päättää ostaa pelivihjeitä eikä halua luottaa ilmaisvihjeisiin, tulee hänen muistaa yksi erittäin tärkeä asia: vihjeen hinta vähennettävä vedonlyöntituotoista. Jos vedonlyönti tuottaa vuoden aikana 10 000 euroa, mutta vihjeet ovat maksaneet 1 000 euroa, todellinen tuotto on 9 000 euroa.

Tämä on asia, mitä kovinkaan moni ei muista vedonlyöntikirjanpitoonsa laittaa – jos edes sellaista pitää. Jos vihjeitä ostaa, kannattaa ehdottomasti kirjata ylös niiden tuotto. Mielikuvat usein ovat vääriä. Huonoilta näyttävät pelivihjeet voivatkin olla pitkässä juoksussa hyviä ja hyvältä näyttävät, usein osuvat, puolestaan huonoja.

Suomessakin on monia vihjaajia, jotka pröystäilevät sillä, että heidän vihjeensä osuvat usein. Todellisuudessa ne ovat kuitenkin tappiota tuottavia vihjeitä.

Luottaako itseensä vai hankkiako vihjeet muualta?

Vedonlyöjän pitää tehdä päätös siitä, hankkiiko hän pelivihjeet muualta vai luottaako hän omiin taitoihinsa vetoja tehdessään. Valitsipa vedonlyöjä kumman vaihtoehdon tahansa, tärkeää on, että hän seuraa vetojensa tuottavuutta. Tällä tavalla vedonlyöjä näkee melko nopeasti, onko vihjeiden antaja hyvä tai onko hän itse riittävän hyvä tekemään vetoja.

Liian hätäisiä johtopäätöksiä ei pidä kuitenkaan tehdä. Ammattivedonlyöjätkään eivät joka kuukausi onnistu vedoissaan. Pitkässä juoksussa hyvät vedonlyöjät kuitenkin erottuvat amatööreistä. Ammattivedonlyöjiä on luonnollisesti vain pieni osa kaikista vedonlyöjistä. Näin ollen kannattaa huomata, että ammattimaiset pelivihjeet eivät ole sellaisia, mitä normaalit ”mattimeikäläiset” antavat.

Alla on kolme asiaa, jotka parhaat pelivihjeet lähes poikkeuksetta täyttävät:

1.) Kerroinrajat. Kukaan ei voi tietää 100-prosenttisella varmuudella, mitä ei-sovitussa urheilutapahtumassa tulee tapahtumaan. Näin ollen laadukas pelivihje antaakin veikkaajalle tiedon siitä, minkälainen kerroin vetoon vaaditaan, jotta se kannattaa lyödä.

2.) Panoskoko. Suurin osa ammattiveikkaajista harkitsee joka vetoon panoksensa huolellisesti. Myös hyvässä vinkissä on kerrottu, minkälainen panos on paikoillaan.

3.) Edellisten vetojen onnistumisprosentti. Jos vihjaaja pyytää maksua omasta vinkistään, on kohtuullista, että hän kertoo, miten hänen pelivihjeensä ovat aiemmin tuottaneet. Muista kuitenkin, että palautusprosenttia tulee tarkastella pitkällä aikavälillä, ei yhden viikon tai edes kuukauden ajanjaksolla.

Tämä artikkeli on päivitetty 15.10.2015.

Comments 55

  1. mk says:

    Mistä löytyy teidän yhteystiedot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *