NordicBet TV: Katso live stream -lähetyksiä

Suomeksi palveleva NordicBet näyttää suorastaan järisyttävän määrän urheilua ilmaiseksi pelitilin avanneille asiakkailleen. NordicBet TV:n katsominen ei maksa mitään, kunhan pelitilillä on vain rahaa – vaikkapa vain yksi sentti.

Tee tästä tunnus NordicBetille, niin pääset katsomaan urheilua ilmaiseksi! Saat samalla Nordicbetille ilmaista pelirahaa, jotka voit käyttää tai olla käyttämättä.

NordicBet live stream –lähetyksillä voi katsoa huipputason jalkapalloa, jääkiekkoa, koripalloa, lentopalloa, baseballia ja muuta urheilua.

Näin NordicBetin live stream –lähetykset saa näkymään

NordicBet TV:n katsominen ei tosiaan maksa yhtään mitään. Tärkeintä on, että pitää yhtiön pelitilillä rahaa, jotta live stream –lähetyksiä voi katsoa. Nyt sitten tuumasta toimeen:

Tee ensiksi tunnus NordicBetille. Tunnuksen tekeminen kestää vain pari minuuttia. Sen jälkeen tee talletus tekemällesi tunnukselle, mikä kestää myös vain pari minuuttia.

Kun talletus on tehty, mene tekemälläsi tunnuksella NordicBetin sivustolle, avaa live stream –osio ylävalikosta, valitse haluamasi urheilutapahtuma ja nauti.

Ohjelmalistalla huikea määrä huippu-urheilua

NordicBet on Ruotsin kiekkoliigan SHL:n ja Mestarien liigan CHL:n virallinen sponsori, joten ei ole ihme, että ne kuuluvat NordicBet TV:n live stream –valikoimaan. Lisäksi NordicBet TV näyttää ystävyysotteluita ja muuta lätkää.

NordicBet-TV-live-stream

Jalkapallon puolella NordicBetin otteluohjelma on erittäin kattava. Se näyttää liigapelejä Australiasta, Brasiliasta, Kiinasta, Chilestä, Kroatiasta, Ranskasta, Saksasta, Islannista, Italiasta, Japanista, Latviasta, Meksikosta, Norjasta, Perusta, Espanjasta, Turkista ja Ukrainasta. Lisäksi NordicBet näyttää cupin pelejä edellä mainituista maista, Eurooppa-liigaa, maaotteluja ja Etelä-Amerikan Copa Libertadoresin pelejä.

Koripallosta Nordicbet näyttää NBA:ta ja WNBA:ta, Saksan koripalloliigaa ja cupia, Belgian koripalloliigaa, Argentiinan koripalloliigaa ja Naisten Euroleagueta.

Lisäksi NordicBet TV:stä voi katsoa baseballista Yhdysvaltojen MLB-liigaa, lentopalloa, rantalentopalloa ja moni muita lajeja.

Tee tästä tunnus NordicBetille, niin pääset katsomaan urheilua ilmaiseksi! Saat samalla Nordicbetille ilmaista pelirahaa, jotka voit käyttää tai olla käyttämättä.

Comments 4

 1. Malek says:

  Voiko Nordicbet live streamia katsoa chromecastilla?

  • Urheiluviikko says:

   Chromecast ei ole meille tuttu, mutta testaa ja kerro, miten kävi 🙂

 2. Kalevi Tuohesmas says:

  Mikä on NordicBet – tunnus ? Onko se maksun viitenumero?

  • Urheiluviikko says:

   Hei,

   Tässä tapauksessa tarkoitamme, että sinun pitää rekisteröityä NordicBetin asiakkaaksi, jolloin päätät itsellesi käyttäjänimen/tunnuksen. Kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksi ja siirtänyt tilillesi rahaa, niin pääset nauttimaan NordicBet TV:n antimista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *