NHL live stream netistä kaudelle 2020-21 (suorana & ilmaiseksi)

Kiinnostaako NHL ilmaiseksi netistä suorana kaudella 2020-21? Nyt se on mahdollista. Nimittäin Betfair näyttää suomalaisille asiakkaille kaikki ne NHL-pelit ilmaiseksi, joihin he ovat lyöneet vedon.

NHL live stream –lähetyksiä voi katsoa Betfairin sivustolla siten, että lyö ensin mitättömän pienen vedon, esimerkiksi 50 sentillä, ja sitten katsoo pelin. Kun käyttää cash out –toimintoa, jolloin oikein menevän vedon voi kotiuttaa ennen ottelun päättymistä, voi vielä palauttaa panoksen itselleen takaisin.

Katso NHL live stream -lähetyksiä ilmaiseksi!

Miten NHL live stream –lähetykset saa näkymään?

NHL live stream –lähetykset saa näkymään helposti, kun seuraa alla olevia ohjeita:

  • Tee tunnus Betfairille.
  • Tee talletus tekemällesi tunnukselle.
  • Valitse, minkä NHL-ottelun haluat katsoa.
  • Lyö siihen veto (millä panoksella tahansa).
  • Avaa valitsemasi NHL-ottelu Betfairin netti-tv:stä ja laita jääkiekon NHL netissä pyörimään.
  • Jos haluat mitätöidä vetosi ottelun aikana, voit tehdä sen cash-out –toiminnolla.

Miksi NHL netissä kiinnostaa suomalaisia juuri tällä kaudella?

Suomalaiset ovat erityisen kiinnostuneita NHL:stä juuri tällä kaudella. Monet suomalaiset NHL pelaajat ovat saaneet joukkueissaan merkittävät roolit, mikä on ollut iso muutos tiettyihin aiempiin vuosiin.

Suomesta on aina tullut erinomaisia maalivahteja, mutta kenttäpelaajat ovat usein olleet niin sanottuja kakkoskorin miehiä. NHL kausi 2020-21 on siinä mielessä erilainen.

Vai miltä kuulostavat herrat, kuten Patrik Laine, Sebastian Aho, Aleksander Barkov, Olli Määttä, Mikko Rantanen, Mikael Grandlund ja Erik Haula?

Kausi 2020-21

NHL kausi 2020-21 ei ole tietenkään kiinnostava vain suomalaisesta näkökulmasta. Siitä pitävät huolen erittäin mielenkiintoiset joukkueet ja sellaiset supertähdet, kuten Connor McDavid, Sidney Crosby, William Karlsson ja John Tavares, jotka tulevat kaikki jättämään jälkensä NHL:n historiaan.

Ei kannata kuitenkaan tehdä sitä virhettä, että seuraa vain etabloituneita supertähtiä. Joka kausi joku tai jokunen nuori pelaaja nimittäin lyö itsensä läpi NHL:n huipulle.

Kun NHL live stream pyörii ruudullasi, älä siis katso vain niitä pelaajia, jotka ovat otsikoissa. Silloin, kun katsoo NHL netistä suorana, kannattaa keskittyä peliin kokonaisvaltaisesti, ei yksittäisiin pelaajiin. Kohokohdat voi katsoa koosteista myöhemmin.

Katso täältä NHL:n otteluohjelma kaudella 2020-21!

Mikä joukkue juhlii Stanley Cup –mestaruutta?

NHL-joukkueita on kaiken kaikkiaan 31, joista kaikki unelmoivat Stanley Cup –mestaruuden voittamisesta. Joillekin haave on realistinen; toisille vähemmän realistinen.

Suurin osa joukkueista tulee Yhdysvalloista, mutta Kanadasta on mukana myös joukkueita. Jos innostut NHL live stream –lähetyksistä, muista, että aikaeron takia ottelujen alkamisajankohta tulee selvittää tarkasti.

Osoittautui NHL 2020-21 –kausi minkälaiseksi tahansa, yksi asia on varmaa: sarjan kaikkien aikojen menestyksekkäin joukkue on yhä Montreal Canadiens, joilla on yhtä paljon mestaruuksia kuin sen seuraavaksi kovimmilla haastajilla on yhteensä.

Historia ei kuitenkaan Montrealissa kiekkofaneja lämmitä, jos peli ei kulje kaukalossa. Sen on vuosien varrella saanut huomata myös muuan Saku Koivu.

Katso NHL live stream -lähetyksiä ilmaiseksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *