Moniveto

Moniveto on Veikkaus Oy:n peli, jossa asiakkaan pitää veikata kohteina olevien pelien lopputuloksia. Moniveto eroaa Tulosvedosta siten, että kohteita on useampia. Alle on listattu suomen kielellä palvelevat erittäin laadukkaat vedonlyöntitoimistot, jotka antavat Veikkausta parempia mahdollisuuksia Monivetoon.

Mr. Green:
Mr. Green on ilman muuta mainio vaihtoehto Monivedon ystäville. Lisäksi sivustolta löytyy monia muitakin erinomaisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Lunasta Mr. Greenille talletuksesi arvoinen ilmasveto 100 € asti nyt!

Bethard:
Kansainvälisesti tunnettu Bethard tarjoaa mojovia voittomahdollisuuksia Monivetoon. Erityiskehut sivustolle pitää antaa kampanjoista, joilla se hemmottelee asiakkaitaan kuin joulupukki konsanaan. Testaa Bethad lunastamalla 100 % bonus 100 € asti!

William Hill:
Suomalaiset ovat Moniveto-kansaa, eikä William Hill todellakaan jätä tätä porukkaa ilman hellää huolenpitoa. Se on jo vuosikausien ajan kuulunut suomalaisten suursuosikkeihin. Siihen kannattaa tutustua, niin saa tietää, miksi näin on. Siirry William Hillin sivustolle ja nappaa 100 % ilmaisveto 100 € asti!

Kenelle Moniveto vedonlyöntimuotona sopii?

Monivedossa osumia tulee luonnollisesti harvoin, mutta voitot ovat lähes poikkeuksetta erittäin massiivisia. Näin ollen Moniveto sopii tietynlaisilla vedonlyöjille hyvin, kun taas toisille se ei sovi hyvin.

Kenelle Moniveto sopii? Niille, jotka kestävät henkisesti hyvin pitkiä tappioputkia, joita väistämättäkin tulee. Toisaalta, kun Moniveto-voitto osuu kohdalle, on tärkeä pitää jalat maassa, mikä voi olla monelle vaikeaa.

Ennen veikkaamisen aloittamista kannattaa siis kysyä itseltä seuraava kysymys: sopiiko Moniveto minulle hyvin? Niille, joiden on henkisesti vaikea tottua pitkiin tappioputkiin, kannattaa valita pelimuodoksi mieluummin 1X2.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, että vuonna 2019 pitkät tappiosarjat ja massiiviset voitot ovat sinun juttusi, sitten Moniveto on hyvä valinta.

Kertoimet tärkeitä myös Monivedossa

Monivedossa, kuten kaikessa vedonlyönnissä, on tärkeää saada parhaat kertoimet omille vedoilleen.

Moni menettää suhteellisuuden tajunsa Moniveto-kertoimia katsoessaan, eikä osaa enää suhteuttaa niitä todennäköisyyteen. Pelaatpa siis Monivetoa perinteisesti Veikkauksella tai Mr. Greenillä, älä menetä malttiasi pelivalintoja tehdessäsi.

Mistä Moniveto-vihjeet?

Urheiluviikko julkaisee päivittäin ilmaisia veikkausvihjeitä, jotka ovat tuoneet lukuisille suomalaisille mojovia voittoja. Niitä pääsee lukemaan edellä olevaa linkkiä klikkaamalla.

Kirkkaasti suurin osa vihjeistä annetaan 1X2-vedonlyöntiin, eli kansanomaisesti Pitkävetoon, mutta ajoittain Urheiluviikosta löytyy myös Moniveto-vihjeitä.

Kolme vinkkiä:

1.) Tee huolellisesti vedonlyöntikirjanpitoa Monivedostasi. Vedonlyönnissä yleensäkin on vaikea tietää omaa tasoaan, jos ei kirjaa omaa menestystään ylös. Moniveto on laji, jossa osumia tulee niin harvoin, että omaa taitoa on vaikea hahmottaa ilman vedonlyöntikirjanpitoa. Osumia tulee niin harvoin, että kirjanpitoa tulee tarkastella hyvin pitkällä aikavälllä.

2.) Huomioi oma kehityksesi. Vedonlyöntikirjanpitoa ei kannata katsoa esimerkiksi 10 vuotta taaksepäin, koska olet luultavasti joko kehittynyt tai heikentynyt vedonlyöjänä 10 vuoden aikana.

3.) Valitse sarja tai sarjat, joissa olet vahvimmillasi. Moniveto on haastava vedonlyöntimuoto, eikä kukaan voi olla asiantuntija kaikissa sarjoissa.

Lue myös nämä

Urheiluviikosta löytyy monia muitakin vedonlyöntimuotojen esittelyjä ja vedonlyöjälle hyödyllistä tekstiä, jotka kannattaa lukea.

Vedonlyönnin oppaasta löytyy kaikki perusasiat, jotka pätevät pelaatpa Monivetoa tai jotain muuta vedonlyöntimuotoa.

Pitkäveto on Suomessa tunnettu vedonlyöntimuoto, eikä selitystä sille tarvitse juuri hakea: Veikkaus Oy on rummuttanut sitä asiakkailleen vuosikausia.

Kuten tämän jutun alussa on todettu, Tulosveto on samankaltainen pelimuoto kuin Moniveto – mutta osumia tulee paljon useammin. Voitot ovat luonnollisesti pienempiä.

Tämä teksti on päivitetty 1.1.2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *