Moneyline

Moneyline-vedonlyönti tarkoittaa sitä, että panos palautuu veikkaajalle, jos ottelu päättyy tasan. Toisin kuin siis suomalaisten suosimassa Pitkävedossa, Moneyline ei anna lyödä vetoa tasapelin puolesta.

(Jos haluat tietoa samankaltaisesta pelimuodosta nimeltään Draw no bet, eli Tasapeli ei vetoa, rullaa tätä sivua alas asti.)

Moneyline-pelimuodon voi selittää yksinkertaisesti esimerkkien avulla:

  • Jos veikkaaja lyö vetoa normaalista jalkapallon sarjaottelusta, joka voi päättyä kotivoittoon, tasapeliin tai vierasvoittoon, vedonlyöntitoimisto palauttaa panoksen veikkaajalle, jos ottelu päättyy tasan.
  • Jos veikkaaja lyö vetoa esimerkiksi jalkapallon Mestarien liigan finaalista, joka ratkeaa viimeistään rangaistuspotkukilpailussa, Moneyline-vedonlyönti päättyy väkisinkin voittoon tai tappioon, eikä panosta näin ollen saa takaisin, jos veto menee ohi.

Parhaat sivut Moneyline-vetoihin

Alle on listattu vedonlyöntisivustot, jotka sopivat parhaiten Moneyline-vetoihin. Huomaathan, että monesti vedonvälittäjien sivustoilla Moneyline-kohteet on merkitty kirjaimin ML.

Näin vedonlyöjä hyötyy tasapelittomista vedoista

Moneyline-vedonlyönnissä on monta hyvää puolta, minkä takia se onkin suosittu pelimuoto ammattilaisten keskuudessa. Alla on kolme hyvää syytä keskittyä Moneyline-vetoihin.

  1. Kohdevalikoimat ovat laajat. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat Moneyline-kohteita todella paljon, minkä takia niiden sivustoilta löytyy ylikertoimia.
  2. Kun tasapeli on pois laskuista, huti menneitä vetoja tulee vähemmän kuin esimerkiksi 1X2-vedonlyönnissä. Se mahdollistaa aggressiivisemmat panokset.
  3. Moneyline-vetoja on helppo suojata. Jos Moneyline-veto on osumassa, mutta peliaikaa on vielä jäljellä, vedonlyöjä voi helpohkosti suojata tilanteensa mahdollisilta loppuhetkien pettymyksiltä iskemällä muita vetoja, jotka ovat ristiriidassa alkuperäisen Moneyline-vedon kanssa.

Muista, että Moneyline-vedonlyönnissä pätee kuitenkin tismalleen samat nyrkkisäännöt kuin vedonlyönnissä yleensäkin. Lue tästä netin kattavin opas vedonlyöntiin.

Moneyline vs. Draw no bet eli Tasapeli ei vetoa

Moneyline-vedonlyöntimuotoa ei pidä sekoittaa pelimuotoon Draw no bet, jonka nimi on suomeksi Tasapeli ei vetoa, vaikka ne ovatkin hyvin samankaltaisia. Draw no bet –pelimuodossa mahdollista jatkoaikaa tai rankkarikisaa ei oteta huomioon. Yllä mainitut vedonvälittäjät sopivat erinomaisesti myös Tasapeli ei vetoa -vedonlyöntiin

Vinkki Moneyline- ja Draw no bet -vetoihin: Jos vedonlyöjä arvioi, että toinen joukkueista on vastustajaansa huomattavasti parempi jatkoajalla tai rankkarikisassa, silloin on tärkeää valita pelimuoto, joka maksimoi hyödyn parhaalla mahdollisella tavalla.

Moneyline ja Draw no bet tarjoavat molemmat järkevälle vedonlyöjälle hienoja mahdollisuuksia, joita hyödyntämällä pelikassaa voi turvottaa mukavasti. Suomalaisten kannattaa tutustua myös Tasoitusvetoihin, sillä nekin tarjoavat upeita mahdollisuuksia vedonlyöntiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *