Betsaa ja katso La Liga live stream + muuta espanjalaista futista netissä

Suomeksi palveleva Sivusto ei saatavilla 2 näyttää espanjalaista jalkapalloa asiakkailleen. Näet mm. La Liga live stream –lähetykset helposti ja saat lisäksi 100 % talletusbonuksen, jolla pääset betsaamaan samalla, kun katsot matseja netti-TV:stä.

Otteluiden katsominen Sivusto ei saatavilla 2 TV:stä onnistuu, kunhan sinulla on pelitililläsi vähintään 0,01 € rahaa.

Katso La Liga Live Stream -lähetykset!

Näin La Liga live stream –lähetykset saa näkyviin Sivusto ei saatavilla 2 TV:stä

  1. Tee Sivusto ei saatavilla 2ille tunnus
  2. Tee talletus tekemällesi Sivusto ei saatavilla 2-tunnarille
  3. Kirjaudu Sivusto ei saatavilla 2in pelitilillesi
  4. Avaa netti-tv
  5. Nauti La Liga live stream -lähetyksistä

La Ligaa on parasta seurata juuri Sivusto ei saatavilla 2in netti-tv:n kautta useammastakin eri syystä, jotka on niputettu alle yksinkertaiseen muotoon:

  • Yhtiö ei päätä, mitä La Ligan ottelua sinun tulee katsoa, sillä se näyttää kaikki pelit, joista jokainen voi valita omansa. Jos siis maan futisjättien Real Madridin ja FC Barcelonan pelit eivät kiinnosta, valitse ruudullesi Atletico Madridin tai jonkun muun matsi.
  • Jos valitsemasi La Liga live stream osoittautuu tylsäksi, vaihda kesken ottelun toiseen peliin.
  • Kuva on laadultaan erinomainen, eikä se pätki yhtään. Myös selostus ja kommentointi ovat ensiluokkaisia.

Otteluohjelma La Ligaan

La Ligan otteluohjelma löytyy edellä olevasta linkistä. Sen takaa näet, milloin oman suosikkiseurasi pelit pelataan ja toisaalta myös sen, milloin Real Madridin ja Barcelonan väliset Klassikot pelataan.

La Ligan kausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Näin ollen pitkä rupeama on edessä niin pelaajille, valmentajille kuin faneillekin.

La Liga 2020-21: Barca, Real vai joku muu?

Viimeisen 16 kauden aikana La Ligan mestaruus on mennyt vain kerran jollekin toiselle seuralle kuin FC Barcelonalle tai Real Madridille.

Kaudella 2013-14 Barcelona ja Real Madrid päätyivät molemmat 87 pisteeseen. Pokaali meni kuitenkin kolme pistettä enemmän napsineelle Atletico Madridille.

Atletico on haastanut muillakin kausilla mestaruudesta, mutta ei ole onnistunut kuitenkaan yllättämään isompiaan. Kymmenen kertaa kausi on päättynyt Barcan juhliin ja Real on voittanut mestaruuden viitenä vuotena.

Katalonialaiset ovat siis olleet Espanjassa selvästi vahvin seura viime vuosina. Euroopassa se on jäänyt kuitenkin arkkivihollisensa jalkoihin.

Real Madrid on nostanut Mestarien liigan voittopokaalia seitsemän viime kauden aikana neljästi. Barcelonalla on samalta ajalta yksi mestaruus. Kahtena viime kautena pokaali on lipsahtanut Espanjan ulkopuolelle.

Espanjan suurseurat ovat siis dominoineet myös kansainvälistä jalkapalloa. Seitsemään viime kauteen Eurooppa-liigan mestaruus on matkannut viidesti Espanjaan. Sevilla on voittanut niistä neljä ja Atletico Madrid yhden.

La Liga on siis ehdottomasti yksi maailman kovatasoisimmista liigoista, ellei kaikista kovin.

Viime kaudella Espanjan mestaruus meni Real Madridille. Madridilaisseura keräsi 87 pistettä, kun Barcelona jäi 82 pisteeseen. Sarjapaikkansa menettivät Leganes, Mallorca ja Espanyol. Alemmalta sarjatasolta pääsarjaan nousivat Huesca, Cadiz ja Elche.

Kaudella 2020-21 La Ligassa pelaavat Alaves, Athletic Bilbao, Atletico Madrid, FC Barcelona, Cadiz, Celta Vigo, Eibar, Elche, Getafe, Granada, Huesca, Levante, Osasuna, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia, Real Valladolid ja Villarreal.

El Clasico –ottelut pysäyttävät koko Espanjan

Espanjassa – ja ehkä koko maailmassa – on yksi ottelu, jota arvostetaan yli kaiken. Siinä kohtaavat Real Madrid ja sen arkkivihollinen FC Barcelona. Ottelu tunnetaan nimellä El Clasico.

Myös Urheiluviikko seuraa La Ligan El Clasico -ottelut tarkasti läpi – pelattiinpa ne Real Madridin Santiago Bernabeulla tai FC Barcelonan Camp Noulla. Urheiluviikko julkaisee otteluihin ennakoita ja asiantuntijoiden kommentteja.

Real Madridin ja FC Barcelonan väliset ottelut ovat olleet viime vuosina erittäin kuumaverisiä, joten faneille on luvassa sydämentykytyksiä myös niin sanottujen torikokousten muodossa!

El Clasico live stream -lähetykset lukeutuvat niihin, joita myös suomalaiset seuraavat eniten Sivusto ei saatavilla 2 TV:stä, mikä ei varsinaisesti ole ihme: myös Suomessa mediarummutus matsin ympärillä on sellaista, ettei siltä voi välttyä kukaan.

Messi, Modric, Suarez … tähdet tuikkivat Espanjassa

La Liga suorastaan vilisee tähtipelaajia. FC Barcelonaa tähdittävät sellaiset nimet kuin Lionel Messi, Antoine Griezmann ja Sergio Busquets, ja akatemia tuottaa jatkuvasti uusia tähtiä, joista osa puhjennee kukkaan kaudella 2020-21.

Real Madrid puolestaan nojaa tiukasti pelaajiin, kuten Karim Benzema, Toni Kroos, Luka Modric ja Sergio Ramos. Realin akatemista ei ole vuosien saatossa nostettu yhtä monia omia kasvatteja suuriin rooleihin edustusjoukkueisiin, mutta ajoittain sieltäkin on nähty vahvoja nousuja edustusmiehistöön.

On luonnollista, että rikkaat Real Madrid ja FC Barcelona omaavat valovoimaisimmat tähdet La Ligassa, mutta muillakin seuroilla on omat staransa. Esimerkiksi Diego Costa ja Luis Suarez edustavat Atletico Madridia.

Median ja ihmisten suurin mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti La Ligan maalintekijöihin.

Perustiedot Espanjan liigasta

La Liga, eli Liga Nacional de Fútbol Profesional (LFP), on urheiluyhdistys, joka vastaa Espanjan ammattifutissarjojen Primera Divisiónin ja Sengunda Divisiónin järjestämisestä. Primera División ja Segunda División ovat Espanjan kaksi korkeinta futistasoa.

La Ligan kaksi suurinta – niin taloudellisten resurssien kuin pokaalien määrässä mitattuna – seuraa ovat Real Madrid ja FC Barcelona, joista ensiksi mainittu on voittanut sarjan useimmin. Real on myös Mestarien liigan kaikkien aikojen pokaalirohmu.

Espanjaa koskevia futisjuttuja

Espanjan La Ligaa on yleisesti pidetty maailman kovatasoisimpana futissarjana, joten ei ole ihme, että se on jatkuvasti otsikoissa myös suomalaisessa mediassa.

Urheiluviikko seuraa tarkasti eurooppalaista huippujalkapalloilua, joten Espanjan La Liga kuuluu sen vakiokamaan. Urheiluviikosta löytyy niin uutisia kuin taustoittaviakin juttuja, joissa äänessä ovat La Ligan asiantuntijat.

Lisäksi Urheiluviikko julkaisee La Ligaan otteluennakoita, joista penkkiurheilijat ja veikkaajat saavat lisätietoa valitsemaansa otteluun.

Mitä muuta La Liga live stream –lähetysten lisäksi?

Tämän pelisaitin live stream –lähetykset eivät rajoitu pelkkään La Ligaan. Se näyttää jalkapallon puolelta kaikki pelit Italian Serie A:sta, Ranskan Ligue 1:stä ja Saksan Bundesliigasta ja monesta muusta huippufutissarjasta.

Jos jalkapallo ei kiinnosta, voi samalta sivustolta katsoa tennistä, jääkiekkoa, snookeria, nyrkkeilyä, golfia, lentopalloa, koripalloa, kuten NBA:ta, ja niin edelleen.

Katso La Liga Live Stream -lähetykset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *