Joukkueet: Venäjän jääkiekkomaajoukkue

Haluatko nähdä, miten Venäjän jääkiekkomaajoukkue onnistuu MM-kisoissa 2021? Sivusto ei saatavilla 7 näyttää kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut pelitilin avanneille asiakkailleen.

Kunhan pelitilillä on rahaa ainakin yksi sentti, pääsee ottelut katsomaan.

Siirry Sivusto ei saatavilla 7ille katsomaan MM-jääkiekkoa!

Jos haluat lukea lisää, klikkaa linkkiä jääkiekon MM 2021 live stream.

Venäjän jääkiekkomaajoukkue on vuodesta toiseen niin laadukas pelaajamateriaalinsa puolesta, että se kuuluu suosikkeihin kaikissa turnauksissa, olipa kyseessä MM-kisat, olympialaiset tai esimerkiksi World Cup. Venäjän jääkiekkomaajoukkue 2019 on erittäin mielenkiintoinen sekoitus taitoa ja taktista osaamista.

Venäjän jääkiekkomaajoukkue

Venäjän joukkueen historia on hyvin mielenkiintoinen.

Venäjän jääkiekkomaajoukkueen edeltäjä Neuvostoliiton joukkue, joka tunnetaan Suomessa myös nimellä Punakone, oli parhaimmillaan lähes musertavan ylivoimainen. Neuvostoliiton aikana punanutussa pelasi legendoja, kuten Valeri Harlamov, Aleksandr Ragulin, Igor Larionov, Sergei Makarov, Vjatseslav Fetisov ja Vladislav Tretjak.

Nykyään Venäjän pelaajat pelaavat pääosin NHL:ssä ja maan omassa sarjassa KHL:ssä. Kirkkaimmat tähdet ovat Alexander Ovechkin ja Ilya Kovalchuk.

Venäjän jääkiekkomaajoukkue 2021

Venäjän jääkiekkomaajoukkue 2021 on Urheiluviikon suurennuslasin alla, sillä suomalaisia kiinnostaa joka vuosi, miten venäläiset supertähdet onnistuvat.

Lue alta veikkausvihjeitä Venäjän peleihin ja uutisia joukkueesta.

Venäjän ja USA:n liput live stream -lähetykseen 23.5.2019

Venäjä – USA Live Stream

Venäjä - USA Live Stream 23.5., klo 17.15: Venäjä ja USA kohtaavat tulisessa jääkiekko-ottelussa puolivälierissä! Kumpi isoista maista lähtee laulukuoroon? ...

Page 1 of 2 12
Bethard etusivulle
100% bonus 50 € asti
Bonus
OTA BONUS!
Fastbetin logo
100 % bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
William Hill
100 € riskitön veto
Bonus
OTA BONUS!
Betfair
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
MrGreen
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!