Joukkueet: Saksan jalkapallomaajoukkue

Saksan jalkapallomaajoukkue on yksi mestarisuosikeista vuoden 2020 EM-kisoissa, jotka pelataan koronapandemian takia vuonna 2021.

Saksa ei ole turnauksen ykkössuosikki mestariksi, mutta Joachim Löw’n valmentama joukkueen mestaruus ei myöskään tulisi yllätyksenä.

Mr. Green tarjoaa uusille asiakkailleen heidän ensitalletuksensa suuruisen ilmaisvedon, sekä muita erikoistarjouksia EM-kisojen aikaan.

Lunasta ilmaisveto 100 € asti Mr. Greeniltä tästä!

Saksa jalkapallon EM-kisojen F-lohkossa

Saksan jalkapallomaajoukkue saa tehdä täyden päivätyön, jotta se pääsee jatkoon kivikovasta F-lohkosta, jossa sen kanssa ovat Ranska, Portugali ja Unkari.

Saksan-jalkapallomaajoukkue

Ennakkoarvioiden mukaan Saksa ja Ranska ovat suosikit etenemään jatkoon, mutta Portugalia ne eivät voi aliarvioida. Unkarille on spekulaatioissa jätetty ns. pisteautomaatin rooli.

Lisätietoa:

Jalkapallon EM-kisat 2021

Saksa moninkertainen EM-jalkapallon mestari

Die Mannschaft -nimellä tunnettu Saksan jalkapallomaajoukkue on kuulunut lajin parhaimmistoon vuosikymmenien ajan, mutta sen startti ei aikoinaan ollut kaksinen: ensimmäisen virallisen pelinsä Saksa hävisi Sveitsille maalein 5-3 huhtikuussa 1908.

Saksa on moninkertainen Euroopan ja maailmanmestari. Maa tuottaa jatkuvalla syötöllä lupaavia futisjunioreita, joten ei ole ihme, että sillä on jo valtava määrä futislegendoja. Legendaarisimpiin lukeutuvat muiden muassa Philipp Lahm, Jürgen Klinsmann, Franz Beckenbauer ja Gerd Müller. Saksan kaikkien aikojen kovin maalintekijä on Miroslav Klose. Useimmin Saksan paidan ylleen on pukenut Lothar Matthäus.

Saksan tämänhetkisen maajoukkueesta esiin nousee monia pelaajia, joista yksi on Toni Kroos. Kroos pyörittää peliä maestron lailla keskikentältä.

Bethard etusivulle
100% bonus 50 € asti
Bonus
OTA BONUS!
Fastbetin logo
100 % bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
William Hill
100 € riskitön veto
Bonus
OTA BONUS!
Betfair
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
MrGreen
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!