Joukkueet: Ruotsin jääkiekkomaajoukkue

Kiinnostaako Ruotsin jääkiekkomaajoukkue? Jos kiinnostaa, voit katsoa KAIKKI sen pelit jääkiekon MM-kisoissa 2021 omalta ruudultasi ilmaiseksi avaamalla pelitilin Sivusto ei saatavilla 7ille.

Kunhan pelitilillä on rahaa ainakin yksi sentti, pääsee ottelut katsomaan.

Siirry Sivusto ei saatavilla 7ille katsomaan MM-jääkiekkoa!

Lue lisää aiheesta jääkiekon MM-kisat 2021 ilmaiseksi netissä.

“Tre Kronor” on yksi kovimmista jääkiekkomaajoukkueista, mutta otetaan lyhyt katsaus ruotsalaiseen jääkiekkohistoriaan.

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue pelasi ensimmäisen virallisen pelinsä 23. huhtikuuta 1920, kun ruotsalaiset murskasivat lajin kääpiöihin lukeutuvan Belgian maalein 8-0. Ruotsalaisten suurilukuisin voitto on myös Belgiasta: ”Tre Kronor” jyräsi Belgian luvuin 24-1 helmikuussa 1947.

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue

Aina ei ruotsalaisillakaan ole ollut jäällä yhtä hauskaa. Kaikista nöyryyttävimmän tappionsa Ruotsi koki Kanadaa vastaan tammikuussa 1924, kun kanadalaiset onnistuivat maalinteossa 22 kertaa ja ruotsalaiset jäivät maaleitta.

Ruotsista on tullut lukuisia lätkälegendoja, kuten Peter Forsberg, Daniel Alfredsson, Nicklas Lindström, Sedinin veljekset Henrik ja Daniel, Henrik Zetterberg, Börje Salming ja Mats Sundin, josta monet suomalaiset näkevät vielä nykyäänkin painajaisia.

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue on saavuttanut paljon menestystä niin jääkiekon MM-kisoissa kuin olympialaisissakin. Ei ole mitään syytä olettaa, etteikö se menestyisi myös tulevaisuudessa.

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue 2021

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue 2021 on Urheiluviikon suurennuslasin alla, sillä onhan kyseessä kiistatta yksi mielenkiintoisimmista joukkueista.

Lue alta veikkausvihjeitä Ruotsin peleihin ja uutisia joukkueesta.

Bethard etusivulle
100% bonus 50 € asti
Bonus
OTA BONUS!
Fastbetin logo
100 % bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
William Hill
100 € riskitön veto
Bonus
OTA BONUS!
Betfair
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
MrGreen
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!