Joukkueet: Englannin jalkapallomaajoukkue

Englannin jalkapallomaajoukkue kuuluu suosikkeihin EM-kisoissa 2020, turnauksessa, joka pelataan kesällä 2021. Mutta on syytä muistaa yksi juttu: Englanti on lähes aina pettänyt odotukset. Onko nyt Englannin vuoro?

Sivusto ei saatavilla 2 tarjoaa EM-futiksen kunniaksi kahta eri avajaistarjousta.

Ota 200 % talletusbonus 200 € asti TAI 100 € riskitön veto!

Englanti jalkapallon EM-kisoissa D-lohkossa

Gareth Southgaten valmentama Englanti pelaa jalkapallon EM-kisoissa samassa D-alkulohkossa Kroatian, Tshekin ja Skotlannin kanssa. Mielenkiintoisia otteluita riittää!

Ennakkoarvioiden mukaan Englanti on selvästi lohkon kovin joukkue. Sen tiukin haastaja lienee Kroatia.

Kiinnostaako lukea lisää? Napsauta linkkiä jalkapallon EM 2021.

Englanti on EM-jalkapallon vakiovieras

Englanti esiintyi ensimmäisen kerran MM-kisoissa vuonna 1950, minkä jälkeen se on ollut karkeloissa mukana tasaisin väliajoin. Futishullu Englanti on luonnollisesti myös tuttu näky EM-kisossa. Englanti pelaa yleensä valkoisessa tai punaisessa paidassa.

Englannin-jalkapallomaajoukkue

Englannin nykyisistä ja entisistä pelaajista löytyy sellainen määrä tähtiä ja legendoja, joista Wayne Rooney kuulunee legendaarisimpiin, sillä hän on maan kaikkien aikojen paras maalintekijä. Lisäksi Rooney on yksi eniten maaotteluita pelanneista englantilaisista. Yleisesti voi kuitenkin sanoa, ettei yksittäisten pelaajien tai valmentajien nostaminen esiin ole tarpeen, sillä väkisinkin maininnan arvoisia valmentajia ja pelaajia jää sivuun.

Englanti pelasi ensimmäisen virallisen maaottelunsa jo 31. heinäkuuta 1872, kun se nyhjäsi maalittoman tasapelin Skotlannin kanssa. Jos Englannin jalkapallomaajoukkue kiinnostaa, vieritä tätä sivustoa alaspäin.

Bethard etusivulle
100% bonus 50 € asti
Bonus
OTA BONUS!
Fastbetin logo
100 % bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
William Hill
100 € riskitön veto
Bonus
OTA BONUS!
Betfair
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!
MrGreen
100% bonus 100 € asti
Bonus
OTA BONUS!