Formula 1 -vedonlyönti

Formula 1 -vedonlyöntiä ovat veikkauspelit, joiden lopputulokset määräytyvät F1-kisojen tapahtumien perusteella. Monet suomalaiset pelaavat yhä Veikkaus Oy:n kautta, mutta se ei ole järkevää, sillä se ei anna parhaita mahdollisuuksia voittavaan vedonlyöntiin. Alta löytyvät parhaat veikkaussivut F1-vetoihin.

Sivusto ei saatavilla 2:

Sivusto ei saatavilla 2 on huippulaadukas useasti Euroopan parhaan vedonlyöntisivustona palkittu yhtiö, joka antaa mahtavan valikoiman F1-vedonlyöntiin. Sivusto ei saatavilla 2in sivustolla voi lyödä vetoa lähes mistä tahansa F1:een liittyvästä.

Siirry Sivusto ei saatavilla 2in vedonlyöntiin TÄSTÄ, niin saat 100 € aloitusbonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitlisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Sivusto ei saatavilla 6:

Sivusto ei saatavilla 6 on melko uusi rahapelisivusto, joka on noussut nopeasti tuhansien suomalaisten suosikiksi. Lukuisat suomalaiset iskevät Sivusto ei saatavilla 6lla myös F1-vetoja, eikä se ole ihme: tarjonta ja kertoimet ovat huippuluokkaa.

Siirry Sivusto ei saatavilla 6lle TÄSTÄ, niin saat 100-prosenttisen aloitusbonuksen 200 € asti! Avaa pelitilisi heti, sillä tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Sivusto ei saatavilla 2 ja Sivusto ei saatavilla 6 ovat parhaat vedonlyöntitoimistot formuloihin, kuten muuhunkin moottoriurheiluun. Jos haluat kuitenkin tutkia muita vedonvälittäjiä, siirry vedonlyöntitoimistojen esittelyyn. Jos taas haluat opiskella veikkaamisen yleispäteviä nyrkkisääntöjä, siinä tapauksessa kannattaa napsauttaa linkkiä vedonlyönti.

Formula 1:n vedonlyöntimuotoja

Formula 1:ssä voi lyödä vetoja lähes mistä tahansa. Alle on eroteltu eri F1-vedonlyöntimuotoja sen mukaan, ovatko ne yksittäisestä kisasta, koko kaudesta vai kisojen ulkopuolisista asioista.

Yksittäiset kisat

Voittajaveto: Vetoa lyödään siitä, kuka voittaa F1-kisan. Vetoa voi lyödä joko koko kisaviikonlopun alussa tai aika-ajon jälkeen, jolloin kertoimet luonnollisesti muuttuvat.

Paalupaikka: Vetoa lyödään siitä, kuka ajaa paalulle. Tätäkin vedonlyöntimuotoa voi lyödä jo vaikka ennen harjoituksia tai vasta harjoitusten jälkeen.

Nopein kierros: Tässä veikataan sitä, kuka ajaa kisan nopeimman kierroksen.

Voittajan edustama talli: Tässä lyödään vetoa siitä, mistä tallista voittaja tulee. Tämä on melko suosittu vedonlyöntimuoto, koska moni veikkaaja luottaa johonkin tiettyyn kivikovaan talliin, mutta ei ole niinkään varma siitä, kumpi kuskeista on vahvempi.

Kuski vs. kuski: Tässä vedonlyöntimuodossa lyödään vetoa siitä, kumpi kahdesta kuskista sijoittuu kisassa paremmin. Monesti vastakkain asetetaan tallikaverit, mutta jos heidän välinen tasoero on suuri, saattavat vedonlyöntitoimistot asettaa vastakkain eri tallien kuskit.

Tuleeko turva-auto radalle: Tässä vedonlyöntimuodossa lyödään vetoa siitä, tuleeko turva-auto radalle kisan aikana. Tämä on vedonlyöntimuoto, jossa jyvät erottuvat akanoista, sillä tilanteen arvioiminen vaatii poikkeuksellista taitoa.

Live-vedonlyönti: Tässä vedonlyöntimuodossa lyödään vetoa itse kisan aikana. Tärkeintä on pitää tunteet kurissa, eikä antaa esimerkiksi hehkuttavien selostajien vaikuttaa omiin laskelmiin.

Vedot F1-kaudesta

Kuka voittaa maailmanmestaruuden: Vetoa voi lyödä luonnollisesti myös siitä, kuka voittaa MM-kullan. Vetoja voi lyödä myös kauden aikana. Tuolloin kertoimet luonnollisesti vaihtelevat sen mukaan, mikä tilanne MM-sarjassa on.

Mistä tallista maailmanmestaruuden voittava kuski tulee: Vetoa voi lyödä siitä, mistä tallista voittajakuski tulee. Kertoimet ovat luonnollisesti pienempiä kuin kuskivedonlyönnissä, mutta toisaalta veto osuu todennäköisemmin.

Vedot F1-kausien välillä

Ketkä ovat tallien kuskit: Vedonlyöntitoimistot antavat lyödä vetoa siitä, ketkä ovat eri tallien kuskit. Tässä vedonlyöntimuodossa on tärkeää, että erottaa tiedotusvälineiden silkka spekulointi tosiasioista. Monet eivät siihen pysty, minkä takia ylikertoimia löytyykin melko usein.

PR-vedot: Monet vedonlyöntitoimistot antavat asiakkaidensa lyödä vetoa lähes mistä tahansa, kuten siitä, meneekö kuski naimisiin kauden aikana, saako hän lapsen ja niin edelleen. Näitä kohteita kutsutaan usein PR-kohteiksi, sillä niiden pääasiallinen tarkoitus on herättää median mielenkiinto. Esimerkiksi Sivusto ei saatavilla 2 antaa asiakkailleen paljon PR-kohteita.

F1-vedonlyöntikertoimet

Formula 1:ssä, kuten urheiluvedonlyönnissä yleensäkin, kerroin on käänteisluku todennäköisyydelle. Laskutoimituksena se on seuraavanlainen: 1 / todennäköisyys. Formula 1 -vedonlyöjien onkin hyvä ymmärtää, että kertoimesta voidaan laskea todennäköisyys käänteisellä tavalla.

Jos Sebastian Vettel voittaa F1-kisan 40 prosentin todennäköisyydellä, on reaalikerroin hänen voitolleen 2,5. Jos vedonlyöntiyhtiö tarjoaa Vettelin voitosta kertoimeksi 3,00, on se selvä ylikerroin.

Miten voittaa Formula 1 -vedonlyönnissä?

F1-vedonlyöntiin pätevät samat nyrkkisäännöt kuin vedonlyöntiin yleensäkin. Edellä olevan linkin takaa löytyvät kattavat ohjeet voittavaan vedonlyöntiin, mutta alta löytyy ytimekäs yhteenveto.

Pitkässä juoksussa voittoa havittelevan F1-veikkaajan kannattaa keskittyä pelkästään ylikertoimien pelaamiseen. Ylikertoimien etsiminen ei ole helppoa, mutta veikkaajalla on monia etuja vedonlyöntitoimistoon verrattuna. Alla on kaksi tärkeintä etua:

1.) Toisin kuin kertoimenlaskija, F1-vedonlyöjä voi keskittyä pelkästään niihin asioihin, joista hän lyö vetoa.

2.) Vedonlyöjä voi myös tarkkailla, miten vedonlyöntitoimisto suhtautuu markkinoiden käytökseen. Jos esimerkiksi muut vedonlyöjät lyövät niin paljon vetoa hallitsevan mestarin puolesta, että kyseisen kuskin kerroin painuu selväksi alikertoimeksi, usein muiden kertoimet liikahtavat niin paljon, että sieltä löytyy ylikertoimia.

F1-vedonlyöntiuutisia

Urheiluviikko julkaisee ennakoita ja uutisia F1:stä. Niitä voi lukea klikkaamalla edellä olevaa linkkiä. Sivustolta löytyy luonnollisesti uutisia myös muista lajeista.

Urheiluviikko toivottaa onnea ja menestystä F1-vetoihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *