CHL live stream 2018-19: Katso jääkiekon Mestarien liigan pelit netissä

Suomalaisten parissa huippusuosittu vedonlyöntitoimisto Unibet näyttää kaikki CHL-matsit kaudella 2018-19. Live stream -lähetyksiä pääsee katsomaan, kunhan Unibetin pelitilillä on vähintään yksi sentti rahaa.

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin näet kauden 2018-19 CHL-matsit live stream -lähetyksinä!

CHL live stream -lähetykset tulevat yhtiön muiden lähetysten tapaan Unibet TV:stä. Yhdellä sentillä pääset katsomaan jääkiekon Mestarien liigan lisäksi läjäpäin muutakin huippu-urheilua.

Ohjeet CHL live stream -lähetysten katsomiseen

Tässä yksinkertaiset ohjeet CHL live stream -lähetysten katsomiseen:

  1. Rekisteröidy Unibetille
  2. Talleta tilillesi rahaa
  3. Kirjaudu Unibetille sisään tunnuksillasi
  4. Valitse ”Vedonlyönti” -välilehden alta kohta ”Unibet TV”
  5. Valitse haluamasi ottelu listalta

Kuten huomaat, CHL stream -lähetysten katsominen ei ole siis mitään rakettitiedettä, eikä siihen kannata käyttää tuntien googlaamista.

Minkä takia CHL kannattaa katsoa juuri Unibet TV:stä?

Unibet TV:ssä on sen yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden lisäksi monia muitakin isoja plussia. Yksi ehdottomasti iso vahvuus on se, että live stream -lähetykset ovat taatusti virusvapaita, mitä ei voi sanoa kaikista muista internetin hämyisistä sivustoista.

Toisekseen niiden lähetykset ovat suoritusvarmoja. Voit luottaa, että näet ottelut, eikä sinun tarvitse stressata siitä, jääkö CHL stream sittenkin johonkin bittiavaruuteen.

Unibet TV:n kuva ei myöskään pätki ja se on tarkka. Sitä ei peitä ärsyttävät mainokset, joten katseluelämys on taattu ja häiriötön. Asiantunteva selostus tuo luonnollisesti oman lisänsä pelin katsomiseen.

Yksi ehkä suurimmista eduista Unibet TV:ssä on se, että voit valita mitä pelejä katsot. Yhtiö näyttää kaikki CHL-ottelut, joten jos joku tietty peli ei miellytä, niin voit vaihtaa toiseen otteluun – vaikka se menisi samaan aikaan.

Televisiossa yhtiöt joutuvat päättämään etukäteen ennen pelin alkua, minkä pelin näyttävät. Jos ottelu on huono, ei sitä voi vaihtaa enää samaan aikaan menevään parempaan matsiin. Unibet TV tarjoaa sinulle tämän tärkeän vapauden.

Suomalaisjoukkueet CHL:ssä 2018-19

Kovana jääkiekkomaana Suomi on luonnollisesti hyvin edustettuna CHL:ssä. Tällä kaudella kotimaan Liigan joukkueista jääkiekon Mestarien liigassa kiekkoilevat JYP, Kärpät, TPS, Tappara ja HIFK.

JYP nappasi kaudella 2017-18 CHL-mestaruuden, kun se kukisti ruotsalaisen Växjö Lakersin finaalissa 0-2. Samalla jyväskyläläiset katkaisivat ruotsalaisten kolmen mestaruuden putken. JYPiä ennen Frölunda HC voitti kaksi mestaruutta putkeen ja Luleå yhden.

CHL:ää pelattiin ensimmäisen kerran kaudella 2008-09, mutta silloin sarjassa kiekkoili yhteensä vain 12 joukkuetta. Pudotuspeleissä pelattiin suoraan semifinaalit ja sen jälkeen Zürich voitti finaalissa Magnitogorskin.

CHL jäi sen jälkeen pitkälle tauolle ja palasi vasta kaudelle 2014-15, jolloin mestaruus meni Luleålle. Silloin finaali oli täysin ruotsalainen, sillä hopealle sijoittui Frölunda HC.

JYP lisäksi Kärpät oli kerran lähellä mestaruutta. Se hävisi kaudella 2015-16 Frölundalle finaalissa 1-2. Viime kaudella Kärpät ei esiintynyt CHL:ssä ollenkaan, vaan sen tilalla oli KalPa, jonka pelit päättyivät alkulohkoon.

Tappara lunasti puolestaan viime kaudella jatkopaikan omasta alkulohkostaan, mutta tie nousi pystyyn heti ensimmäisellä jatkokierroksella JYPiä vastaan.

Lätkäyleisö sai nauttia viime kaudella myös TPS:n ja HIFK:n CHL live stream -lähetyksistä, mutta niitä saatiin katsoa vain alkulohkojen ajan. Molemmat jäivät nimittäin lohkoissaan kolmansiksi.

Miten Suomi pärjää CHL:ssä?

Moni lätkäfani on kiinnostunut CHL:stä nimenomaan sen takia, että sen avulla eri maiden liigoja pystyy vertailemaan paremmin keskenään.

Vaikka JYP voitti viime kaudella CHL:n, oli muiden suomalaisjoukkueiden menestys vaisumpaa. Jos viime kautta vertaa Suomen osalta kokonaisuutena, ei se mennyt läheskään toivotulla tavalla.

Suomi oli maana vasta neljänneksi paras viime kaudella. Ruotsalaisjoukkueet keräsivät eniten pisteitä, kuten usein aiemminkin. Tshekki oli toiseksi paras ja Saksa kiilasi myös Suomen ohi.

Viime kausi oli itse asiassa Suomen huonoin nykymuotoisen CHL:n aikana eli vuodesta 2014 eteenpäin. Toissa kaudella Suomi oli kolmanneksi paras Sveitsin ja Ruotsin jälkeen. Kahtena sitä edellisenä kautena Suomi oli toiseksi paras Ruotsin jälkeen.

Ruotsille toissa kausi oli ainoa, jolloin sen joukkueet eivät keränneet eniten pisteitä CHL:ssä. SHL on siis todella kovatasoinen sarja. Se oli myös ainoa kausi, kun Sveitsi on ollut edes kärkikolmikossa.

Jos viimeisen neljän kauden maat laitettaisiin paremmuusjärjestykseen, olisi Ruotsi ykkösenä lähes täysillä pisteillä. Suomi tulisi toisena ennen jaetusti kolmansina olevaa Tshekkiä ja Sveitsiä. Saksa olisi viides, mutta jo selvästi Tshekistä ja Sveitsistä jääneenä.

CHL:n otteluohjelma 2018-19

Jos haluat katsoa, miten suomalaisjoukkueiden ja muiden ottelut tulevat menemään, siirry katsomaan CHL:n otteluohjelmaa.

CHL aloitetaan elokuussa ja kausi huipentuu finaaliin, joka pelataan helmikuun 5. päivänä vuonna 2019.

Viime vuonna JYP kuittasi voitostaan 300 000 euroa, joten mistään pikkurahoista ei CHL:ssä pelata. Palkintopotti kasvaa kuitenkin räjähdysmäisesti kausi toisensa jälkeen niin, että kaudella 2022-23 voittajalle napsahtaa peräti 720 000 euroa.

Viiden kauden päästä voittaja tienaa siis peräti 2,4-kertaisesti sen, mitä JYP viime kaudella. Joukkueet panostavat luultavasti kasvavassa määrin jääkiekon Mestarien liigaan samalla, kun rahapotti kasvaa.

Alla on suunnitellut voittajalle myönnettävät CHL:n palkintorahat tulevina kausina.

2017-2018: 300 000 euroa
2018-2019: 365 000 euroa
2019-2020: 430 000 euroa
2020-2021: 575 000 euroa
2021-2022: 645 000 euroa
2022-2023: 720 000 euroa

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin näet kauden 2018-19 CHL-matsit live stream -lähetyksinä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *