Bwin.com

Bwin.com, aiemmalta nimeltään Betandwin.com, on vuonna 1997 perustettu vedonlyöntiyritys, joka lukeutuu Euroopan suurimpiin.

Vedonlyöntipelien lisäksi Bwin.com tarjoaa muun muassa pokeria ja kasinopelejä. Yhtiön palvelut löytyvät yli kymmenellä kiellä, mutta ei vielä suomeksi. Suomeksi vedonlyöntipalvelunsa haluavien kannattaakin lyödä vetonsa esimerkiksi Sivusto ei saatavilla 2illa, Sivusto ei saatavilla 7illä tai Sivusto ei saatavilla 5illa, jotka tarjoavat muhkeiden kertoimien lisäksi huikeat aloitusbonukset. Bwin.com jää kielivalikkonsa lisäksi muillakin osa-alueilla edellä mainittujen yhtiöiden jalkoihin.

Bwin.com – plussat ja miinukset

+ Hyvät urheiluvedonlyöntikohteet

+ Selkeä

+ Arvostettu

– Ei suomenkielistä asiakaspalvelua

– Jää edellä mainittujen yhtiöiden jalkoihin.

Yhteenveto Bwin.com:sta

Bwin.com tarjoaa vedonlyöntipalveluitaan selkeästi, mutta palvelua ei saa suomen kielellä. Bwin.com on erinomainen erityisesti urheiluvedonlyöntiin.

Jos suomenkielinen sivusto, loistavat kohteet ja muhkeat bonukset ovat tärkeitä vedonlyöjälle, kannattaa hänen avata Bwin.com:n sijaan tili Sivusto ei saatavilla 7ille tai Sivusto ei saatavilla 2ille.

Bwin.com ja muut vedonlyöntiyhtiöt

Vedonlyöntitili kannattaa tehdä Sivusto ei saatavilla 2ille tai Sivusto ei saatavilla 7ille. Mitä useampia tilejä vedonlyöjä avaa, sitä suurempi mahdollisuus hänellä on saalistaa kohteita, joiden vedonlyöntikertoimet takaavat varman voiton, koska ne menevät ristiin. Jos vedonlyöjä huomaa esimerkiksi tennispelin molemmille pelaajille yli kahden kertoimen, voitto on varma.

Vedonlyöntikertoimet

Kerroin on vedonlyönnissä käänteisluku todennäköisyydelle. Ylikertoimeksi sanotaan niin sanotusti suhteettoman isoa kerrointa. Esimerkkitilanne: Vedonlyöjä on laskenut näin: kotijoukkue ja vierasjoukkue voittavat pelin 40 prosentin todennäköisyydellä, kun taas ottelu päättyy ratkaisemattomaan 20 prosentin todennäköisyydellä. Näin ollen oikeat kertoimet näille tuloksille ovat 2,5 – 5 – 2,5. Jos pelaaja löytää jollekin kohteelle – kotivoitolle, tasapelille tai vierasvoitolle – suhteettoman suuren kertoimen, on hän löytänyt ylikertoimen.

Vedonlyöntiasiantuntijat ovat sanoneet, että ylikertoimien etsiminen on paras tapa saavuttaa tuottava vedonlyönti. Kertoimet ovat avainasemassa, joten vedonlyöntitili kannattaa avata useampaan eri vedonlyöntiyritykseen, tarkkailla kertoimia ja vedonlyöntikohteita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *