Betsafe TV: Katso Betsafen live stream –lähetyksiä

Suomalaisten suosiman Betsafen netti-tv näyttää paljon mielenkiintoista urheilua pelitilin avanneille asiakkailleen. Betsafe TV:tä pääsee katsomaan, kun on rahaa yhtiön tililllä (ainakin yksi sentti) tai on lyönyt vetoa Betsafen sivustolla viimeisen 24 tunnin aikana.

Tee tunnus Betsafelle TÄSTÄ, niin pääset katsomaan urheilua! Saat samalla ilmaista pelirahaa, jonka voit käyttää tai olla käyttämättä.

Betsafen netti-tv:n kuvan laatu on erinomainen. Kuva on myös iso, eikä sitä peite ärsyttävät mainokset. Toisin kuin netistä löytyvät epämääräiset live stream –lähetykset, Betsafen lähetykset eivät myöskään jumiudu.

Jalkapalloa, jääkiekkoa, koripalloa ja muuta urheilua

Betsafe TV:n ohjelmalistalta löytyy jalkapalloa, jääkiekko, koripalloa, lentopalloa, rantalentopalloa ja paljon muuta urheilua.

Pääsarjatason futista Betsafe näyttää muun muassa Ranskasta, Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Turkista, Brasiliasta ja Kiinasta sekä monesta muusta vähemmän tunnetusta maasta. Lisäksi Betsafe TV näyttää maaotteluja ja Copa Libertadoresin otteluja. Kovaa futispanostusta ei kannata ihmetellä, sillä Betsafe on sponsoroinut muun muassa Manchester Cityä.

Lätkää Betsafe näyttää muun muassa Ruotsin liigasta, eli SHL:stä, ja Mestarien liigasta, eli CHL:stä. Sitä ei kannata ihmetellä, sillä Betsafen omistama Betsson Group on sponsoroinut molempia sarjoja.

Ei olekaan ihme, että suomalaisten kokemukset Betsafe TV:stä ovat erittäin positiivisia. Kokemukset Betsafesta ylipäätään ovat suomalaisten mielestä positiivisia.

Näin saat Betsafen live stream –lähetykset avattua

Betsafe live stream –lähetykset saa näkymään nopeasti. Seuraa alla olevia simppeleitä ohjeita:

1.) Tee käyttäjätunnus Betsafelle.

2.) Tee talletus äsken tekemällesi Betsafen käyttäjätunnukselle. Muistathan, että rahaa pitää olla tilllä ainakin yksi sentti, kun Betsafe live stream –lähetyksiä katsoo (tai vaihtoehtoisesti pitää olla lyönyt vetoa viimeisen 24 tunnin aikana Betsafen sivustolla).

3.) Mene luomallasi tunnuksella ja salasanalla Betsafen sivustolle, avaa live-osio ja katso itseäsi kiinnostavat urheilutapahtumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *