Wigan-WBA 17.3.2012: ”Vierasvoitto”

17.03.2012 05.09

Englannin Valioliigan peli matsi Wigan-WBA lienee vierasjoukkueen heiniä, ilmoitti futistoimittaja Kim Räisänen.

– Veikkaus tarjoaa tulevaan pistejahtiin kertoimia 2.75/3.15/2.40. Pelin ennakkoasetelma on hyvin tasainen. West Bromwich on osoittanut pelaavansa loistavasti vieraspeleissä, kun puolestaan Wigan ei ole hyötynyt merkittävästi kotiedusta kuluneella Valioliigakaudella. Merkillepantavaa on etenkin se, että Latics on onnistunut voittamaan vain kerran kotipelin kuluneella kaudella. Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen oli West Bromwichin näytöstä, sillä Albion loi lukuisia hyviä maalintekotilanteita koko kamppailun ajan. WBA:n 1-0 johto suli kuitenkin 1-2 kotitappioksi, joten Albion suuntaa tulevaan mittelöön taatusti kovalla revanssimielialalla kyseisen pelin kuittaamiseksi. Koska Laticsin kotietu on normaalia heikompi, on vahvasti viimeisten pelien aikana esiintynyt West Bromwich jopa niukka ennakkosuosikki vieraspelistä huolimatta, Räisänen sanoi Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa Veikkausta parempia kertoimia. Alle on 1X2-kertoimet peliin Wigan-WBA 17.3.2012.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Wigan-West Bromwich 2,65 (1) 3,25 (X) 2,65 (2)

Huom! Unibet tarjoaa peliin myös ns. live-vedonlyöntiä, jossa vetoja voi iskeä silloin, kun peli on kesken.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Wigan-WBA 17.3.2012

Wigan on ollut viime aikoina huomattavasti WBA:ta huonommassa lyönnissä: seon voittanut vain yhden viidestä viime pelistään, joista tosin kolme on päättynyt tasan. WBA:n saldo viidestä viime pelistä on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä.

WBA-Wigan 1-2
WBA-Wigan 2-2
Wigan-WBA 1-0
WBA-Wigan 3-1
Wigan-WBA 2-1

Valioliiga 17.3.

Wigan-WBA ei ole ainoa ottelu Valioliigassa 17.3., sillä samana päivänä pelataan myös Fulham-Swansea. Alle on listattu Unibetin 1X2-kertoimet siihen.

Fulham-Swansea 1,80 (1) 3,45 (X) 4,60 (2)

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus