Real Madridin Iker Casillas: Villarreal-pelistä ei tule helppo

20.03.2012 05.45

Espanjan jalkapalloliigaa johtavan Real Madridin tähtimaalivahti Iker Casillas ei odota helppoa läpihuutovoittoa joukkueensa ja Villarrealin välisestä kohtaamisesta keskiviikkona 21.3.2012.

– Meidän pitää nyt ajatella keskiviikon ottelua, jossa vastassamme on Villarreal. Se yrittää tehdä meille tästä vaikeaa, jotta se selviää herkästä tilanteestaan, Casillas kertoi Realin nettisivuilla viitaten kotijoukkueen vaisuihin tuloksiin.

Villarreal-Real Madrid ilmaiseksi netissä 21.3.2012

Suomen kielellä palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi ottelun Villarreal-Real Madrid 21.3.2012.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Villarreal-Real Madrid ei ole ainoa Unibetin näyttämä urheilutapahtuma, päinvastoin. Yhtiö näyttää kaikki muutkin La Liga –ottelut ilmaiseksi sekä muiden sarjojen ja muiden lajien, kuten tenniksen, lentopallon, koripallon, nyrkkeilyn, huipputapahtumia.

Euroopan vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Unibet-juttu.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus