Venäjä-Tshekki 13.5.2012: ”Venäläiset vievät”

12.05.2012 05.25

Suomen maajoukkueen ex-tähtipelaaja Timo Peltomaa ennusti, että jääkiekon MM-kisojen peli Venäjä-Tshekki päättyy venäläisten voittoon.

– Vaikka Venäjän kone hieman yskähtelisikin tässä pelissä, uskon silti Venäjän voittoon. Venäjä vie 2-1, eli vedonlyöntilapulle merkiksi 2, Peltomaa tuumi.

Suomeksi asiakkaitaan palvelevan laadukkaan rahapeliyhtiön Betsafen mehevät 1X2-kertoimet on päivitetty alle.

SIIRRY BETSAFELLE URHEILUVIIKON SUPERTARJOUS HYÖDYNTÄEN TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Venäjä-Tshekki 1,70 (1) 4,55 (X) 3,75 (2)

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa huomattavasti pienemmän bonuksen.

Betsafella on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä ennen pelitilin avaamista, lue tämä Betsafe-teksti.

Historiaa peliin Venäjä-Tshekki 13.5.

Venäjä ja Tshekki ovat jääkiekon MM-kisojen kestomenestyjiä. Jos Venäjän ja sen edeltäjän Neuvostoliiton MM-kullat lasketaan yhteen, on niitä jopa 25. Tshekkoslovakian hajoamisen jälkeen Tshekki on puolestaan saalistanut kuusi ykkössijaa MM-kisoista.

Mielenkiintoinen lisätieto on, että kun Tshekkoslovakian hajoamisen jälkeen Tshekki murskasi Venäjän maalein 6-1 ensimmäisessä ottelussaan.

Jääkiekon MM-kisat 13.5.2012

Venäjä-Tshekki ei ole ainoa matsi jääkiekon MM-kisoissa 13.5.2012, sillä sunnuntaina pelataan myös matsit Suomi-USA, Sveitsi-Slovakia ja Saksa-Norja.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Urheiluviikko.net:n lätkätoimitus toivottaa menestystä vedonlyöntiin pelissä Venäjä-Tshekki 13.5.2012!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus