Veikkaushuone bonus

Suomalaisten suosioon nopeasti noussut Veikkaushuone tarjoaa 100 euron aloitusbonuksen uusille asiakkailleen. Kuvio on simppeli: kun uusi asiakas tallettaa 100 euroa, saa hän Veikkaushuone bonuksena toiset 100 euroa lisää pelitilille. Näin ollen pelitilillä on 200 euroa. Kun pelitilin avaa tämän sivuston kautta, saa kaupan päälle 10 euron riskittömän vedon. Sitä ei saa mistään muualta.

Siirry Veikkaushuoneelle TÄSTÄ, niin saat 100:n euron aloitusbonuksen ja 10 € riskittömän vedon! Avaa pelitilisi nyt, sillä tarjous ei ole voimassa ikuisesti.

Näin saat Veikkaushuone bonuksen

Kuten Veikkaushuone sivuillaan asian yksinkertaisesti ilmoittaa, bonuksen saa näin:

1.) Avaa pelitili.
2.) Tee talletus ja siirrä raha päätililtä vedonlyöntitilillesi.
3.) Bonus lisätään automaattisesti tilillesi, minkä jälkeen Veikkaushuone bonus sekä talletettu summa yhdistyvät bonussaldossa.

Jos haluat bonuksen sijaan riskittömän vedon Veikkaushuoneelle, sen saa täältä.

Lisätietoa Veikkaushuoneesta

Jos haluat lukea lisää Veikkaushuoneesta, klikkaa edellä olevaa linkkiä, joka johtaa yhtiön esittelyyn. Esittelystä löytyy tietoa muun muassa siitä, minkälaisia kohteita ja kertoimia Veikkaushuone tarjoaa.

Tässä kuitenkin lyhyt yhteenveto sivustosta: Veikkaushuone on täysin suomenkielinen saitti, joka on, kuten nimestäkin voi päätellä, tehty suomalaisille. Sivusto on puhtaasti vedonlyöntiin suunnattu, eli siellä ei tarjota casino- tai pokeripelejä. Veikkaushuone on tehnyt erittäin positiivisen vaikutuksen suomalaisiin. Jos haluat lisätietoa, lue juttu kokemuksia Veikkaushuoneesta.

Veikkaushuone tarjoaa asiakkailleen vetoja kaikkiin suomalaisia kiinnostaviin lajeihin – mutta sivustolta löytyy myös lajeja, joita suomalaiset seuraavat vähemmän, kuten rugbyyn ja krikettiin.

Veikkaushuone bonus vrt. muiden sivustojen bonukset

Veikkaushuoneen bonus ei ole samaa tasoa, mitä monet muut sivustot tarjoavat. Esimerkiksi Betsafe, Betsson, Unibet, NordicBet ja ComeOn! tarjoavat parempia aloitusbonuksia. Jos haluat lisätietoa napsauta edellä olevia linkkejä, niin pääset tutustumaan niihin.

Siirry Veikkaushuoneelle TÄSTÄ, niin saat 100:n euron aloitusbonuksen ja 10 € riskittömän vedon! Avaa pelitilisi nyt, sillä tarjous ei ole voimassa ikuisesti.

*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus